Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (3.9.2012 9:18:07)
|
Hajde i ja dok una spava da napisem nesto o nasem odmoru.... [sm=smiley1.gif] Tasos me je odusevio, presli smo ga sto bi rekli i uzduz i popreko, svakoga dana nova plaza, mada na mene je najaci utisak ostavila mermerna plaza, koja je kao u bajci, cak smo se dvaputa vracali na nju, put do nje uposte nije los kao sto ima da se procita na raznim sajtovima, zato sto smo mi u srbiji navikli na jos gore puteve[sm=jezicek.gif].... Obisli smo selo Panagia, manastir sv.Arhangela, koji je prelep, ma sve sto se dalo videti.... Vila Albatros prelepa, smestaj je vredeo svakog evra koji je za nju dat, gazde, a i radnici veoma prijatni. Posto smo vodili sveki sa nama, smestaj je bio odlican, dve spavace sobe sa francuskim kreveto, sa dva zasebna kupatila, ogromnom kuhinjom, i dve velike terase koje gledaju na more, kao da smo bili u dva odvojena apartmana.[sm=smiley1.gif] Meni se nije ni vracalo kuci, grci su bas prijatan narod, u povratku smo svratili u Kavali i Solun.... Una je uzivala, prvi put se uplasila od mora, ali posle nismo mogli da je nateramo da izadje iz vode, brckala se sa gumom i bez nje, nije htela da Pije njihov jogurt, tu smo malo imali problema, ali sve ostalo je bilo super, svi su je zavoleli na plazama, i svako joj je ponesto poklanjao... Bila je dobra u putu, u oba pravca..
|
|
|
|