Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (25.8.2012 9:42:52)
|
Izvini sto ti ne odgovorih ranije, nisam imala net kod mojih a sa telefona je bilo nemoguce. Mi smo vec drugu godinu bili u Markovom konaku, a pored njega je i Vila Marina. Smestaj je apartmanski, skroz pristojno. Cena 25 eur a mi smo bili 10 dana pa smo placali 20eur. Ima jeda sjajan apartman, veliki i jedini ozbiljan, on je 35 eur ali je bio zauzet. Sto se tice ostalog smestaja, i mi smo kao gledali da li ima tih brvnara i sl, ali nigde ne mozes to da nadjes, bar ne tu gde smo mi gledali i setali. Posle smo saznali da su sve te divne kucice privatne vikendice. Mi smo bili na mestu odakle nam je sve dostupno, jer smo sa bebama, blizu je i pijaca i centar, a par puta smo isli i u hotel Divcibare na bazen. Ove godine su isli samo jednom u Banju Vrujci, a dole su se tako izbezobrazili i sa cenama i sa svim. Sad odjednom pored karte naplacuju i lezaljku i suncobran, a ako bi dosla samo sa peskirom, ne bi imala maltene ni gde da ga stavis. Ima neka livada tamo malo dalje od bazena, ako su na to mislili. Imas pijacu svaki dan, vikendom pojacano i ima svega. Cene su mislim kao i kod nas. Za neke stvari su bezobrazni, kao npr suhomesnato na pijaci. Skuplji duvan cvarci nego uBG hahhahaha. A domace je kao i ono u maxiju. Ima prodavnica u kojoj ima sve pa cak i kasice za bebe. Ima pekara, par restorancica (u jednom mozes da uplati hranu - dva puta jeli jednom super, dru put uzas), mesara. Staze za setnju su fantasticne, vazduh odlican. Druge zabave nema :). Ima kao neki restoran sa zoo vrtom, citaj, par zeceva kokoske, koza i valjda golubovi. E tu ima penjalica i peska i jos par dzidza za decu a i onle mreze za ljuljanje. Ove godine nije bilo klope valjda samo vikendom. Ili smo mi prerano otisli ili im bas i nije bila ok sezona. Uglavnom su tamo puna samo decija odmaralista. Mene je najvise smarala neka crkva tu u centru sa koje je bez prestanka sa razglasa tulila crkvena muzika. A pored crkve je neki proplanak gde dolazi deda sa dva konja. Krug je 50 dinara i to je prilicno veliki, dok je na Zlatiboru ranije mali krug bio 350 a veliki 500 dinara. Pa ti sracunaj. Ako te interesuje nesto konkretinje pitaj, a smestaj gde smo bili mozes da pogledas na njihovom sajtu. IZVORNA PORUKA: tanjica85 Super. Zanima me smestaj, mi bi voleli da iznajmimo brvnaru, nekako su mi te drvene kucice mnogo siplaticne,ali ne mozemo da nadjemo nikakav kontakt. Gde ste vi bili? Kako je tamo za klince? sve me zanima...cene, centar, ljudi..? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|