RE: Letovanje 2012 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

bojanica7 -> RE: Letovanje 2012 (24.8.2012 0:08:42)

opasna si [sm=smiley36.gif]

LillyT -> RE: Letovanje 2012 (25.8.2012 8:01:48)

Gagana, na Sitoniji su uglavnom mala mesta, da ne kažem sela, ali za giros ne moraš da pališ auto ima ga svuda [sm=smiley1.gif]
Kalamitsi jeste mali, plaže su odlične. Što se gradova tiče, tu su Neos, NIkiti i Ormos Paragias (ako sam dobro napisala). Sveti Nikola nije na moru, ali je jako slatko mesto (bar se meni svidelo). Toroni ima stvarno divnu plažu (pogotovo onaj prvi deo), ali imaš i dve ulice i to je to. Mi smo prošle godine krenuli na slepo i nismo mogli da se odlučimo gde idemo. U Makedoniji je pao dogovor da će to ipak biti Neos, tako da imate vi još vremena da vidite šta i kako.

Minče, gledamo se čim se vrnem, znači za dve nedelje....

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (25.8.2012 9:42:52)

Izvini sto ti ne odgovorih ranije, nisam imala net kod mojih a sa telefona je bilo nemoguce. Mi smo vec drugu godinu bili u Markovom konaku, a pored njega je i Vila Marina. Smestaj je apartmanski, skroz pristojno. Cena 25 eur a mi smo bili 10 dana pa smo placali 20eur. Ima jeda sjajan apartman, veliki i jedini ozbiljan, on je 35 eur ali je bio zauzet. Sto se tice ostalog smestaja, i mi smo kao gledali da li ima tih brvnara i sl, ali nigde ne mozes to da nadjes, bar ne tu gde smo mi gledali i setali. Posle smo saznali da su sve te divne kucice privatne vikendice. Mi smo bili na mestu odakle nam je sve dostupno, jer smo sa bebama, blizu je i pijaca i centar, a par puta smo isli i u hotel Divcibare na bazen. Ove godine su isli samo jednom u Banju Vrujci, a dole su se tako izbezobrazili i sa cenama i sa svim. Sad odjednom pored karte naplacuju i lezaljku i suncobran, a ako bi dosla samo sa peskirom, ne bi imala maltene ni gde da ga stavis. Ima neka livada tamo malo dalje od bazena, ako su na to mislili. Imas pijacu svaki dan, vikendom pojacano i ima svega. Cene su mislim kao i kod nas. Za neke stvari su bezobrazni, kao npr suhomesnato na pijaci. Skuplji duvan cvarci nego uBG hahhahaha. A domace je kao i ono u maxiju. Ima prodavnica u kojoj ima sve pa cak i kasice za bebe. Ima pekara, par restorancica (u jednom mozes da uplati hranu - dva puta jeli jednom super, dru put uzas), mesara. Staze za setnju su fantasticne, vazduh odlican. Druge zabave nema :). Ima kao neki restoran sa zoo vrtom, citaj, par zeceva kokoske, koza i valjda golubovi. E tu ima penjalica i peska i jos par dzidza za decu a i onle mreze za ljuljanje. Ove godine nije bilo klope valjda samo vikendom. Ili smo mi prerano otisli ili im bas i nije bila ok sezona. Uglavnom su tamo puna samo decija odmaralista. Mene je najvise smarala neka crkva tu u centru sa koje je bez prestanka sa razglasa tulila crkvena muzika. A pored crkve je neki proplanak gde dolazi deda sa dva konja. Krug je 50 dinara i to je prilicno veliki, dok je na Zlatiboru ranije mali krug bio 350 a veliki 500 dinara. Pa ti sracunaj.

Ako te interesuje nesto konkretinje pitaj, a smestaj gde smo bili mozes da pogledas na njihovom sajtu.

IZVORNA PORUKA: tanjica85

Super. Zanima me smestaj, mi bi voleli da iznajmimo brvnaru, nekako su mi te drvene kucice mnogo siplaticne,ali ne mozemo da nadjemo nikakav kontakt. Gde ste vi bili? Kako je tamo za klince? sve me zanima...cene, centar, ljudi..? [sm=smiley1.gif]

maslackic -> RE: Letovanje 2012 (25.8.2012 10:16:58)

mi smo jedne godine ,prosle i pedprosle, bili na Tari , mm i ja prvi put zajedno , KLIK bili smo u drugom apartmanu, prvi gosti jer je tada tek bila otvoprena. Volimo taru, i to sto nema puno ljudi i guzve . I icicemo i dalje tamo...[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (25.8.2012 13:50:10)

Tara je fantasticna ali nisam se raspitivala koliko ima do tamo. Mi smo isli na Divcibare zbog blizine, izmedju ostalog.

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2012 (25.8.2012 14:38:30)

Evo svratili smo dva dana na Olimpic Beach... koja guzva [sm=smiley13.gif] inace je solidno, i manje su dosta cene nego u Nei Pori, ma upola! Ono je bio samar s cenama!
Mozda vec sutra palimo dalje...mozda i na Ohrid...razmisljamo se jos!

gagana83 -> RE: Letovanje 2012 (25.8.2012 16:18:03)

LillyT, koliko sam ja shvatila Toroni je ipak kud i kamo veci od Kalamicija?
U Neos ne bih, prosle godine smo se lomatali po stepenicama po Pargi, ove godine trazimo nesto drugo. Jedino da nadjemo smestaj na Paradiso plazi, ali iz komentara po netu, ona mi bas i ne deluje primamljivo.

LillyT -> RE: Letovanje 2012 (25.8.2012 19:05:40)

Nemam pojma da li je veći, ali i jedan i drugi grad su malo izolovani.

Meni je Paradiso bolja od gradske, ali se mi kupamo i po drugim plažama (nismo u fazonu da smo samo na jednoj). Evo ti dve sličice

[img]http://s8.postimage.org/ntbuvxvpd/image.jpg[/img]

Paradiso ujutru
[img]http://s17.postimage.org/wc9uazsjv/paradiso_ujutru.jpg[/img]

Ja ne znam da postavljam slike, uvek mi budu ovako malo [sm=smiley13.gif] Klikni pa će da budu veće

snješka -> RE: Letovanje 2012 (25.8.2012 19:12:08)

Ova tema bi trebala nositi naziv "Ljetovanje u Grčkoj". [sm=smiley1.gif]

tanjica85 -> RE: Letovanje 2012 (27.8.2012 14:03:11)

MM, hvala ti puno. pogledala sam apartmane super su, dopada nam se. mada smo bili vise za brvnaru,ali sta je tu je.
zanima me da li ima bar jedan pristojan kafic gde se moze popiti kafa popodne?

Dusha -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 14:33:42)

IZVORNA PORUKA: Tash

Athena Pallas Village *****

Ma kojih bre 5*???
Ja ne znam ko radi kategorizaciju Grčkih hotela. Ovaj hotel ima otprilike 3*.

Slatko si me nasmejala za opis hotela, al muka je to sa hotelima. Najgore kad platis nesto, ocekujes, i onda ispadnes ovca. (Mislim da je sto se toga tice najgore u Egiptu).

Mi jos malo pa idemo u (tvoju) Asprovaltu :) pretpostavljam da ima, ali za svaki slucaj da pitam, je l' ima tamo neka radnjica ili nesto sa zezalicama za plazu za decu, da ne vucaramo odavde?

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 14:37:30)

Daaaaaaaaa, naravno. Glavna ulica je puna takvih mamipara. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Gde odsedate?

Dusha -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 14:55:08)

E to mi kaziii [sm=bravo.gif] Odavde znaci nosimo jedan kamioncic, a ostatak kupujemo tamo. Super!

Inace, uplatili smo poslednji apartman koji je ostao (proveravali u vise agencija), u nekoj vili Elena ili Eleni, druga ulica od plaze. Nije nista posebno, i vec sam smislila da nosimo: Mr. Proper za kupatilo, Ajax za sobu, vise krpa za pod, i stosta za kuhinju, pa ako mi ne treba, VRLO cu rado sve to baciti :) Zbog tajminga za jelo, hotel nam ove godine nije bio resenje (a ja tako voooolim hotele).

Nasla sam neku prognozu koja dobacuje 15 dana, i za sad bi prva dva trebalo da budu super, do 32 stepena.

maja27 -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:01:14)

Dusha kada idete na more? Mi idemo na Sitoniju 11.09. ali vremenska prognoza nije bas sjajna 26-27-28 stepeni.

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:02:27)

Ne mogu da provalim gde se nalazi, ali koliko vidim, u nekoj je od ulica koje su "normalne" na šetalište, odnosno glavnu ulicu, tj neka ulica koja spaja ova dva. 

Dusha -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:04:11)

Idemo 10. septembra, evo sta kaze prognoza:

Mon, Sep 10
More sun than clouds. Warm. 31°C 17°C 8 km/h / ENE
Tue, Sep 11
More sun than clouds. Warm. 31°C 17°C 5 km/h / E
Wed, Sep 12
More sun than clouds. Warm. 30°C 18°C 8 km/h / SSW

E samo ne znam kad u to vreme pada mrak, to je ogranicavajuci faktor za plazu.

maja27 -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:06:47)

Na kom je to sajtu? Ja gledam na accuweather

Dusha -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:11:42)

Tash, rekli su nam da je blizu crkve, i da postoji mogucnost da ce pop da nas budi ujutru (mi smo rekli, da cemo verovatno mi da budimo popa), i to je sve sto znam :)

Dobro si me podsetila , da treba da odemo do agencije, po vaucer, i tacnu adresu,a i da se raspitamo ko je predstavnik tamo da vicemo ako se izgubimo, da ne moramo da otvorimo kiosk sa pljeskavicama, kao u onom crtacu kad smo bili mali :)

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:13:19)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Ja ne znam ni da ima crkva. Takve građevine apsolutno ne spadaju u moje interesovanje. 

Dusha -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:16:33)

Ja gledala na myforecast , i moj sajt je za sad veseliji, bojkotujem tvoj [sm=smiley36.gif]

Dusha -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:17:24)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Ja ne znam ni da ima crkva. Takve građevine apsolutno ne spadaju u moje interesovanje. 

Dobro je, znaci da nije glasna, jer bi onda sigurno primetila :)

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:19:11)

IZVORNA PORUKA: Dusha

Dobro je, znaci da nije glasna, jer bi onda sigurno primetila :)

Sad sam i brata nazvala, rekao "Crkva u Asprovalti???????????????" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Dusha -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:22:46)

hehehe, nama su nju prvu u agenciji pomenuli :)
Čim se vratimo, ako je lociramo, šaljem izveštaj :)

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:24:25)

Sad sam gledala na Gugletu, kolika crkvaaaa... kako ja to bre nisam videla??? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Dusha -> RE: Letovanje 2012 (28.8.2012 15:28:48)

Ne znam Tash, moraš opet tamo da obnoviš znanje :)

E tu je znači negde i ova naša Eleni...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>