*Alexx* -> RE: Letovanje 2012 (2.7.2012 13:47:16)
|
IZVORNA PORUKA: Tash I moja mama stalno prica o Stavrosu, ja nisam bila, on je tu negde pored Asprovalte, jel? Mi smo zakucali za Asprovaltu jer nam odgovara apartman, koji je na setalistu, tj plazi, prostran je, a sama Asprovalta ima dosta hladovine, pa ni po kriticnim vrucinama nisi osudjen na sobu. Mi smo bili na Stavrosu, upravo se vratili. Htela sam u Tashinu Asprovaltu, ali nam se nije dalo - nije bilo apartmana u periodu koji je nama odgovarao. Elem, meni Stavros nije ništa posebno [sm=smiley36.gif] Bili smo smešteni u novom delu Stavrosa, gde je jedan plac vila, a plac odmah pored zarastao u korov i odakle vreba šta-sve-ne. To malko kvari utisak. Plaža je lepa, čista, peščana, sa ponekim kamenčićem, plitkoooo. Toplo more, ima talasa i duva vetar - to nam nije smetalo, pošto je bilo lakše za podneti vrućinu. Ima komaraca. Centar Stavrosa i Aprovalte ne mogu da se porede. Asprovalta je uređenija, ima baš lepo šetalište, sa gomilom kafića, nekako je urbanije od Stavrosa. Ima lep vidikovac, sa kafanom. Ima luna park, ima veliki park sa njihovim čuvenim platanama, imaju ljulje i tobogane u centru. U Stavrosu svi pričaju srpski, skoro su sve naši turisti. Ima fenomenalna prodavnica tašni i obuće u centru, nije na samom šetalištu, već čim se skrene ka tom vidikovcu iz centra, sa leve strane [sm=smiley36.gif] Nije loše, ali sam videla i bolje [sm=smiley1.gif] Bila, videla, okupala se. Meni nije mesto na koje treba otići dva puta.
|
|
|
|