RE: Letovanje 2012 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (25.6.2012 19:53:01)

I moja mama stalno prica o Stavrosu, ja nisam bila, on je tu negde pored Asprovalte, jel? Mi smo zakucali za Asprovaltu jer nam odgovara apartman, koji je na setalistu, tj plazi, prostran je, a sama Asprovalta ima dosta hladovine, pa ni po kriticnim vrucinama nisi osudjen na sobu.

ishler -> RE: Letovanje 2012 (25.6.2012 21:55:30)

Hvala tash,
ako nije tajna koliko je apartman po osobi?

Shishica -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 10:39:06)

Jao ljudi ja sam toliko ushicena da me hvata neka trema kao da idem na porodjaj! Ma kakvi, nisam takvu tremu ni tad imala :)

Nadam se da ce biti divno..

Taso, pisi nam kako je tamo, sta ima.. koristi opisne prideve sto vise [sm=smiley1.gif]

crazymama -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 13:04:48)

IZVORNA PORUKA: Tash

I moja mama stalno prica o Stavrosu, ja nisam bila, on je tu negde pored Asprovalte, jel? Mi smo zakucali za Asprovaltu jer nam odgovara apartman, koji je na set_alistu, tj plazi, prostran je, a sama Asprovalta ima dosta hladovine, pa ni po kriticnim vrucinama nisi osudjen na sobu.

letovala sam 20 puta u stavrosu, od rodjenja do svoje 20. godine, u to vreme nam je bilo udaljeno od kuce nekih 4-5 sati voznje i jos tada je bilo idealno mesto za porodice sa decom... moji su se kao penzioneri vratili prosle godine i jos su odusevljeniji kako je sada, tako da i ja razmisljam da vodim svoje dete bas tamo. asprovalta je blizu, ali je malo vece mesto.

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 13:17:12)

Ishler, mi smo dobili popust jer smo stalni gosti :), pa nisam bas sigurna za cenu, te info uzmi sa rezrvom. Ima jednosobnih i dvosobnih apartmana, mi smo u dvosobnom, mislim da je on u julu 85eur na dan (po apartmanu, a ne po osobi), a jul je mislim 90. Imas na sajtu kontakt, odgovara vlasnica redovno na mail-ove, pa pisi i pitaj. Govori engleski.
Shishi, plaza je sitan i krupan sljunak, ima lezaljke, mozes ih koristiti ali da pijes pice u kaficu kom pripada lezaljka. Setaliste sa puno zelenila, glavna ulica sa velikom radnjom, mesarom, pekarom i gomilom "svastara" radnji. Gomila mamipara: eelektricni vozic, karusel, vozalice za 50 centi, baloni, lizalice, sladoledi, bickli, cak je pre koji dan Luka bio u onom balonu sto se hoda po vodi (znate na sta mislim, ne znam kako se to zove?). Na plazi vodeci party bar meni pod nosom, vikendom je ogromna guzva jer je Solun blizu. Na setalistu restorani, kafici, brze hrane. Gomila naseg sveta pa Luka ima drustvo.

Shishica -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 14:57:31)

Cini mi se kao lepo mesto, ali puno umesanosti ljudskih ruku..
Jeste kolima? Postoji mogucnost da odete i do Kavale? MAda ima oko 80. km do tamo..puno je.. a stavros vam je bas blizu.

marince1 -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 15:01:08)

Mi smo bili u Kavali ,jako lep grad,mene pomalo podseca na grad Krf,mislim na onaj popolocani deo,ali da znate,tamo sve radi do 2 [sm=smiley36.gif]Da ne poljubete vrata na kojima pise da je snizenje i do 80%,a stvari d'umres [sm=smiley36.gif]

Shishica -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 15:14:32)

A plaza u Kavali? [sm=smiley1.gif]

marince1 -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 17:05:58)

Pa lepa je ali puuuuuuusta!Ima suncobranaonih radskih koji se ne placaju,ali vrlo malo ljudi.
Cista je pescana.

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 22:09:36)

Danas smo bili u agenciji...e tek tamo se zbuni covek pa nezna gde ce [sm=jezicek.gif]

Zamalo za Tursku da se odlucimo, al ostavili smo za sledecu godinu //mozda!
sad se drzimo Halkidikija [sm=smiley36.gif]

Bebilina -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 22:11:42)

IZVORNA PORUKA: marince
Plivanje mi je jako prijalo,to bih ja trudnicama prepisala kao obaveznu terapiju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[sm=bravo.gif] Marince [sm=smiley1.gif]
A plivanje i jeste najbolja aktivnost u trudnoci! Ja sam na moru provela citavu 32. i 33. nedelju i nisam izlazila iz vode bez preke potrebe [sm=smiley1.gif] Otad se jos vise navukla i evo me skoro u 37-oj plivam po 3 puta nedeljno [sm=smiley1.gif]
Voda, velicanstvena voda [sm=smiley36.gif]

red3lilu -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 22:12:08)

Mene je Hanioti u Grčkoj oduševio. Volela bi sa svojom porodicom da odemo tamo ali mm ne voli da putuje autobusom[sm=smiley13.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 22:16:19)

Nasi prijatelji su sad dosli iz Polihrona, evo ved drugu god idu tamo , prezadovoljni, a posto idemo autom..Hanioti, Polihrono i Pefkohori isto nam je, svuda ce nas biti [sm=jezicek.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (26.6.2012 22:17:13)

[Sadržaj poruke je obrisan]

red3lilu -> RE: Letovanje 2012 (26.6.2012 22:19:19)

Ooooo pa da! Sve je jedno do drugoga! Uživajte![sm=bravo.gif]
U našoj porodici samo sam ja vozač pa nam opcija putovanja autom, otpada[sm=smiley24.gif]

madre -> RE: Letovanje 2012 (27.6.2012 20:25:19)

da li je neko bio ili cuo nesto od nekog ko je isao u MAGALUF u spaniji?
mama rezervisala hotel za nas, ali ja citam sinoc komentare ljudi koji su bili koji non stop govore o pijanim englezima, brzom sexu, neverovatnoj buci u toku noci... pa sam se malo uprpila[sm=smiley36.gif]
porede ga sa ibicom! tamo izgleda vlada blud i nemoral, mi cemo biti kao pali s marsa[sm=smiley36.gif]

Shishica -> RE: Letovanje 2012 (27.6.2012 21:26:22)

Gagi isto u Pargu?? Ako je tamo, gde odsedate? [sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Letovanje 2012 (27.6.2012 22:08:09)

Mm i ja smo uplatili preko ludog popusta Tribunj 7 dana (Hrvatska) ali su tu plaze katastrofa [sm=smiley13.gif]
Ali smo zato nasli mesto Solaris kod Sibenika [sm=bravo.gif]
Solaris je predivan, savrseno mesto. Ako neko nezna gde bi isao u Hrvatsku evo preporuke. Plaze su u sklopu hotela ali svi mogu dolaziti.
Gagi gde ti ides?
Saljem vam veliki pozdrav sa mora [sm=smiley31.gif]

LillyT -> RE: Letovanje 2012 (27.6.2012 22:11:09)

Jao Solaris, sećam se da smo tamo išli da se spuštamo niz tobogane (početak osamdesetih je to bilo, danas je to kaže aqua park). Uf, koliko mene veže divnih uspomena za taj deo Hrvatske.... Uživajte

dijana1* -> RE: Letovanje 2012 (27.6.2012 22:17:44)

LillyT ma predivno, ja sam odusevljena. Neverovatno koliko je cisto i uredjeno. Vidi se da su mnogo ulozili u plaze. Tobogani su super. A najbolji mi je kafic kao na nekom brodu a pored stola bazen u kom je voda do kolena, tu pustis dete a ti lepo pijes kafu. Extra [sm=smiley1.gif]
Hteli smo da se vratimo kuci koliko je Tribunj grozan, ali kada smo otkrili Solaris ne idemo nigde [sm=smiley36.gif]
Jutros na terasi pijem kafu a na nekih 30 - 40 m od kuce izbio pozar [sm=smiley13.gif] grozan prizor, ali sva sreca vatrogasci su brzo reagovali ipak tu ima mnogo kuca.

Anoniman -> RE: Letovanje 2012 (27.6.2012 22:47:48)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Cini mi se kao lepo mesto, ali puno umesanosti ljudskih ruku..
Jeste kolima? Postoji mogucnost da odete i do Kavale? MAda ima oko 80. km do tamo..puno je.. a stavros vam je bas blizu.

Pa da, ali ja volim umesanost ljudskih ruku. Drago mi je sto je urbano, ja nisam ljubitelj prirode u svom izvornom obliku. :)

viking -> RE: Letovanje 2012 (27.6.2012 23:14:37)

Ne znam konkretno za Maglauf, ali znam da treba izbegavati mesta u kojima letuju (mladi) Britanci u većem broju, bez obzira da li je u pitanju Grčka, BŠranija ili neka druga zemlja.
Naši prijatelji su pre par godina bili negde u Španiji, ne sećam se gde, i Britanci su išli po hotelu sa megafonima i vrištali u 5 ujutru, svaki dan...

IZVORNA PORUKA: madre

mama rezervisala hotel za nas, ali ja citam sinoc komentare ljudi koji su bili koji non stop govore o pijanim englezima, brzom sexu, neverovatnoj buci u toku noci... pa sam se malo uprpila[sm=smiley36.gif]
porede ga sa ibicom! tamo izgleda vlada blud i nemoral, mi cemo biti kao pali s marsa[sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Letovanje 2012 (27.6.2012 23:27:42)

uf[sm=smiley13.gif]

Shishica -> RE: Letovanje 2012 (28.6.2012 10:01:30)

Pa da, ali ja volim umesanost ljudskih ruku. Drago mi je sto je urbano, ja nisam ljubitelj prirode u svom izvornom obliku. :)

Slazem se delimicno :) Ja volim da je malo uredjeno, da ne bude bas divlje, divlje, ali dodaci koji lice na vasar to ne volim recimo..i ne volim na letovanju puno srpskog da cujem, ne zato sto ne volim svoj narod nego zelim da osetim duh mesta gde jesam..

U svakom slucaju ne bi bilo zanimljivo da smo svi isti, tako da .. [sm=smiley1.gif]

Bebilina -> RE: Letovanje 2012 (28.6.2012 10:47:50)

IZVORNA PORUKA: madre

Madre ne znam konkretno za Magaluf, ali posto pomenu Ibicu reci cu ti da i tamo, ko i svuda, imas deo gde ide razularena mladez, i deo gde idu porodice. Sa hotelima sa po 3-4 zvezdice je rizik generalno veliki jer su u urbanijem delu, ali moze se iznajmiti vila u lepom i mirnom kraju i uzivati.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>