|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
25.6.2012 19:53:01   
Anoniman
I moja mama stalno prica o Stavrosu, ja nisam bila, on je tu negde pored Asprovalte, jel? Mi smo zakucali za Asprovaltu jer nam odgovara apartman, koji je na setalistu, tj plazi, prostran je, a sama Asprovalta ima dosta hladovine, pa ni po kriticnim vrucinama nisi osudjen na sobu.

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 1901
25.6.2012 21:55:30   
ishler
Hvala tash,
ako nije tajna koliko je apartman po osobi?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1902
26.6.2012 10:39:06   
Shishica
Jao ljudi ja sam toliko ushicena da me hvata neka trema kao da idem na porodjaj! Ma kakvi, nisam takvu tremu ni tad imala :)

Nadam se da ce biti divno..

Taso, pisi nam kako je tamo, sta ima.. koristi opisne prideve sto vise user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1903
26.6.2012 13:04:48   
crazymama
IZVORNA PORUKA: Tash

I moja mama stalno prica o Stavrosu, ja nisam bila, on je tu negde pored Asprovalte, jel? Mi smo zakucali za Asprovaltu jer nam odgovara apartman, koji je na set_alistu, tj plazi, prostran je, a sama Asprovalta ima dosta hladovine, pa ni po kriticnim vrucinama nisi osudjen na sobu.

letovala sam 20 puta u stavrosu, od rodjenja do svoje 20. godine, u to vreme nam je bilo udaljeno od kuce nekih 4-5 sati voznje i jos tada je bilo idealno mesto za porodice sa decom... moji su se kao penzioneri vratili prosle godine i jos su odusevljeniji kako je sada, tako da i ja razmisljam da vodim svoje dete bas tamo. asprovalta je blizu, ali je malo vece mesto.

< Poruku je uredio crazymama -- 26.6.2012 13:05:01 >

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1904
26.6.2012 13:17:12   
Anoniman
Ishler, mi smo dobili popust jer smo stalni gosti :), pa nisam bas sigurna za cenu, te info uzmi sa rezrvom. Ima jednosobnih i dvosobnih apartmana, mi smo u dvosobnom, mislim da je on u julu 85eur na dan (po apartmanu, a ne po osobi), a jul je mislim 90. Imas na sajtu kontakt, odgovara vlasnica redovno na mail-ove, pa pisi i pitaj. Govori engleski.
Shishi, plaza je sitan i krupan sljunak, ima lezaljke, mozes ih koristiti ali da pijes pice u kaficu kom pripada lezaljka. Setaliste sa puno zelenila, glavna ulica sa velikom radnjom, mesarom, pekarom i gomilom "svastara" radnji. Gomila mamipara: eelektricni vozic, karusel, vozalice za 50 centi, baloni, lizalice, sladoledi, bickli, cak je pre koji dan Luka bio u onom balonu sto se hoda po vodi (znate na sta mislim, ne znam kako se to zove?). Na plazi vodeci party bar meni pod nosom, vikendom je ogromna guzva jer je Solun blizu. Na setalistu restorani, kafici, brze hrane. Gomila naseg sveta pa Luka ima drustvo.

(odgovor članu crazymama)
  Direktna veza do poruke: 1905
26.6.2012 14:57:31   
Shishica
Cini mi se kao lepo mesto, ali puno umesanosti ljudskih ruku..
Jeste kolima? Postoji mogucnost da odete i do Kavale? MAda ima oko 80. km do tamo..puno je.. a stavros vam je bas blizu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1906
26.6.2012 15:01:08   
marince1
Mi smo bili u Kavali ,jako lep grad,mene pomalo podseca na grad Krf,mislim na onaj popolocani deo,ali da znate,tamo sve radi do 2 user posted image Da ne poljubete vrata na kojima pise da je snizenje i do 80%,a stvari d'umres user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1907
26.6.2012 15:14:32   
Shishica
A plaza u Kavali? user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1908
26.6.2012 17:05:58   
marince1
Pa lepa je ali puuuuuuusta!Ima suncobranaonih radskih koji se ne placaju,ali vrlo malo ljudi.
Cista je pescana.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1909
26.6.2012 22:09:36   
Anck Su Nmaun
Danas smo bili u agenciji...e tek tamo se zbuni covek pa nezna gde ce user posted image

Zamalo za Tursku da se odlucimo, al ostavili smo za sledecu godinu //mozda!
sad se drzimo Halkidikija user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.6.2012 22:10:12 >

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1910
26.6.2012 22:11:42   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: marince
Plivanje mi je jako prijalo,to bih ja trudnicama prepisala kao obaveznu terapiju user posted image

user posted image Marince user posted image
A plivanje i jeste najbolja aktivnost u trudnoci! Ja sam na moru provela citavu 32. i 33. nedelju i nisam izlazila iz vode bez preke potrebe user posted image Otad se jos vise navukla i evo me skoro u 37-oj plivam po 3 puta nedeljno user posted image
Voda, velicanstvena voda user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1911
26.6.2012 22:12:08   
red3lilu
Mene je Hanioti u Grčkoj oduševio. Volela bi sa svojom porodicom da odemo tamo ali mm ne voli da putuje autobusomuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1912
26.6.2012 22:16:19   
Anck Su Nmaun
Nasi prijatelji su sad dosli iz Polihrona, evo ved drugu god idu tamo , prezadovoljni, a posto idemo autom..Hanioti, Polihrono i Pefkohori isto nam je, svuda ce nas biti user posted image

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1913
   [Obrisana poruka]
26.6.2012 22:17:13   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 1914
26.6.2012 22:19:19   
red3lilu
Ooooo pa da! Sve je jedno do drugoga! Uživajte!user posted image
U našoj porodici samo sam ja vozač pa nam opcija putovanja autom, otpadauser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1915
27.6.2012 20:25:19   
madre
da li je neko bio ili cuo nesto od nekog ko je isao u MAGALUF u spaniji?
mama rezervisala hotel za nas, ali ja citam sinoc komentare ljudi koji su bili koji non stop govore o pijanim englezima, brzom sexu, neverovatnoj buci u toku noci... pa sam se malo uprpilauser posted image
porede ga sa ibicom! tamo izgleda vlada blud i nemoral, mi cemo biti kao pali s marsauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 1916
27.6.2012 21:26:22   
Shishica
Gagi isto u Pargu?? Ako je tamo, gde odsedate? user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1917
27.6.2012 22:08:09   
dijana1*
Mm i ja smo uplatili preko ludog popusta Tribunj 7 dana (Hrvatska) ali su tu plaze katastrofa user posted image
Ali smo zato nasli mesto Solaris kod Sibenika user posted image
Solaris je predivan, savrseno mesto. Ako neko nezna gde bi isao u Hrvatsku evo preporuke. Plaze su u sklopu hotela ali svi mogu dolaziti.
Gagi gde ti ides?
Saljem vam veliki pozdrav sa mora user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1918
27.6.2012 22:11:09   
LillyT
Jao Solaris, sećam se da smo tamo išli da se spuštamo niz tobogane (početak osamdesetih je to bilo, danas je to kaže aqua park). Uf, koliko mene veže divnih uspomena za taj deo Hrvatske.... Uživajte

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1919
27.6.2012 22:17:44   
dijana1*
LillyT ma predivno, ja sam odusevljena. Neverovatno koliko je cisto i uredjeno. Vidi se da su mnogo ulozili u plaze. Tobogani su super. A najbolji mi je kafic kao na nekom brodu a pored stola bazen u kom je voda do kolena, tu pustis dete a ti lepo pijes kafu. Extra user posted image
Hteli smo da se vratimo kuci koliko je Tribunj grozan, ali kada smo otkrili Solaris ne idemo nigde user posted image
Jutros na terasi pijem kafu a na nekih 30 - 40 m od kuce izbio pozar user posted image grozan prizor, ali sva sreca vatrogasci su brzo reagovali ipak tu ima mnogo kuca.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1920
27.6.2012 22:47:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Shishica

Cini mi se kao lepo mesto, ali puno umesanosti ljudskih ruku..
Jeste kolima? Postoji mogucnost da odete i do Kavale? MAda ima oko 80. km do tamo..puno je.. a stavros vam je bas blizu.

Pa da, ali ja volim umesanost ljudskih ruku. Drago mi je sto je urbano, ja nisam ljubitelj prirode u svom izvornom obliku. :)

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 1921
27.6.2012 23:14:37   
viking
Ne znam konkretno za Maglauf, ali znam da treba izbegavati mesta u kojima letuju (mladi) Britanci u većem broju, bez obzira da li je u pitanju Grčka, BŠranija ili neka druga zemlja.
Naši prijatelji su pre par godina bili negde u Španiji, ne sećam se gde, i Britanci su išli po hotelu sa megafonima i vrištali u 5 ujutru, svaki dan...

IZVORNA PORUKA: madre

mama rezervisala hotel za nas, ali ja citam sinoc komentare ljudi koji su bili koji non stop govore o pijanim englezima, brzom sexu, neverovatnoj buci u toku noci... pa sam se malo uprpilauser posted image
porede ga sa ibicom! tamo izgleda vlada blud i nemoral, mi cemo biti kao pali s marsauser posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1922
27.6.2012 23:27:42   
madre
ufuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1923
28.6.2012 10:01:30   
Shishica
Pa da, ali ja volim umesanost ljudskih ruku. Drago mi je sto je urbano, ja nisam ljubitelj prirode u svom izvornom obliku. :)

Slazem se delimicno :) Ja volim da je malo uredjeno, da ne bude bas divlje, divlje, ali dodaci koji lice na vasar to ne volim recimo..i ne volim na letovanju puno srpskog da cujem, ne zato sto ne volim svoj narod nego zelim da osetim duh mesta gde jesam..

U svakom slucaju ne bi bilo zanimljivo da smo svi isti, tako da .. user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1924
28.6.2012 10:47:50   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: madre

Madre ne znam konkretno za Magaluf, ali posto pomenu Ibicu reci cu ti da i tamo, ko i svuda, imas deo gde ide razularena mladez, i deo gde idu porodice. Sa hotelima sa po 3-4 zvezdice je rizik generalno veliki jer su u urbanijem delu, ali moze se iznajmiti vila u lepom i mirnom kraju i uzivati.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here