|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
22.6.2012 11:15:25   
Anck Su Nmaun
Ja sam toliko ne strpljiva , da cu poceti z akoji dan da se pakujem user posted image user posted image

Ma meni su naj vece brige kako decu animirati dok putuju!
Ponecemo i Laptop pa nek gledaju crtani, kupicemo neke nove igrackice, valjda ce proci bez haosa user posted image . user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1851
22.6.2012 11:17:48   
Olga75
mi cemo nocu najverovatnije , prosle godine smo se vozili neverovatnih 17 sati a zver je spavala jedno osam a svo ostalo vreme je bilo ; piski mi seee , boli me stomaaak , ajmo kuciii user posted image
i tako se sad nadamo da cemo do ujutru stici do Dubrovnika jer mi ne idemo kao i svi na Sarajevo , neee , mi idemo na Trebinje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1852
22.6.2012 11:24:19   
vonavoj
mi putujemo za 7 dana!user posted image idemo u Zadar,kod sestre! krenucemo oko 3-4 nocu,da stignemo do podneuser posted image
jos malo da cu prati i odlagati stvari u sobu-magacin,i onda samo sve potrpam u kofer!user posted image
jedva cekam!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1853
22.6.2012 12:45:49   
Anoniman
Kao i prosle godine, more se smirilo i kristalno je cisto. Dakle, definitivno je to do godisnjeg doba, da tako kazem. Prosle god je mama dosla sa Lukom 20og i na njihovim slikama su talasi veliki. Ja sam dosla 22og, more je bilo mirno sve do poslednjih par dana, sto je pocetak jula, bas cemo videti hoce li i ove godine biti tako.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1854
22.6.2012 12:58:44   
lanajelena
Tash uzivajteuser posted image ...mi smo trebali da idemo krajem avgusta ali svo nase drustvo ide pocetkom jula pa smo se pokolebali,ostalo je jos samo da mm skupi hrabrost da pita za raniji godisnji user posted image ako mu odobre odosmo mi na petak 13 user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1855
22.6.2012 13:00:47   
ishler
Marince svaka cast,a ne sumnjam da si uzivala,
mada bi mene bilo strah da nesto ne krene,pa sta ondauser posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1856
22.6.2012 22:33:09   
Shishica
Anck, kolima idemo.. pravimo pauzu u Makedoniji, nocimo..

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1857
22.6.2012 23:11:36   
Anoniman
Gde nocite? Mi vec drugu god nocimo u Hotel Romantique na Veleskom jezeru, ok je.

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 1858
23.6.2012 17:18:03   
Shishica
Imamo prijatelje..tj. tazbina od brata od rodjene tetke mog muza user posted image ala ovo zvuci.. Uglavnom, tamo smo bili i prosle godine, velika kuca, dobri ljudi.. prosto me sramota sto im se nakacimo, ali nas docekaju kao kraljevsku porodicu..
U Djevdjeliji.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1859
   RE: Letovanje 2012.
23.6.2012 18:21:49   
dunja RR
Molim moderatore da obrišu prethodni post. Ukoliko ste zainteresovani za reklamu, pošaljite mi pp.
Hvala.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nelee)
Direktna veza do poruke: 1860
23.6.2012 18:43:02   
purplish
Ne mogu da vjerujem da ljudi koriste ovakve teme da reklamiraju apartmane user posted image , pa postoje posebna mjesta na internetu za to!

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mi cemo nocu najverovatnije , prosle godine smo se vozili neverovatnih 17 sati a zver je spavala jedno osam a svo ostalo vreme je bilo ; piski mi seee , boli me stomaaak , ajmo kuciii user posted image

E ovo je i nas plan-samo put, hvala Bogu, traje krace. Mi cemo krenuti oko 3-4 sata ujutro i na moru smo vec u 7-8h. Ne znam da li bi moji zivci izdrzali sada u
trudnoci torturu od osam sati putovanja sa maleckom. O ne, kada se samo sjetim tog "divnog" iskustva od prije 2 godine.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1861
23.6.2012 19:26:01   
LillyT
Crna Olga, pa gde ste to išli 17 sati??? Mi do Grčke (doduše Sitonije) idemo oko 10 do 11 sati (prošle godine smo uspeli da stignemo za 9.5 sati). Vama se baš razvuklo.
Ne znam kako će biti ove godine, ali kontamo da krenemo tamo negde oko 2 ujutru. Meni je ok da vozim dok mm i dete spavaju, a kontam da će L da spava bar do pola Makedonije (što bi bilo super), ali mislim da će da progleda na granici (kao prošle godine)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu purplish)
Direktna veza do poruke: 1862
23.6.2012 23:12:51   
crazymama
cao mame

mi smo iznenada odlucili da skoknemo pocetkom jula na zlatibor na 5 dana, jer mm ima stari odmor, pa bih molila iskusne mame koje su isle na planinu sa bebom od dva meseca da mi daju neki savet oko organizacije, svaki je dobrodosao..

iznajmicemo studio da kuhinjicom, zbog muckanja mleka itd, ali retko ko ima krevetac u smestaju, mi prenosni nemamo, da li bi smela da mi spava u kolicima..? i sve sto mislite da bi mi znacilo, pisite... hvala!

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1863
23.6.2012 23:38:27   
isidora88
posto je tema putno osiguranje izbrisana(molim moderatore da je vrate) zanima me koje ste osiguranje uplacivali i kako se krecu cene za dete od godinu ipo dana?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 1864
23.6.2012 23:39:05   
mama kukunka
CM, moze da spava u kolicima..a najbolje je ako imas onu lezecu korpu za kolica..moja evoi sad tu spava ( do prvog budjenja)...mada beba od 2 meseca moze da spava i u korpi za iznosenje iz porodilista, ja mislim.
Na planini sa malom bebom nisam bila, pa nemam pojma sta ti sve treba, ali za bebu od 2m nista posebno ne treba, osim sto su noci hldnije, pa ti treba i tanje i deblje garderobice..
Uzivajte u svakom slucaju.

Direktna veza do poruke: 1865
23.6.2012 23:53:09   
crazymama
hvala... znam da ce noci biti svezije, ponecu joj i deblju garderobu... samo malo strepim da mi se ne prehladi, mada za sve postoji prvi put... iskustvo se stice vremenom :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 1866
23.6.2012 23:56:08   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: isidora88

posto je tema putno osiguranje izbrisana(molim moderatore da je vrate) zanima me koje ste osiguranje uplacivali i kako se krecu cene za dete od godinu ipo dana?

ja sam pitala za HR i dnevno je 0,45evra..koliko sam shvatila!a za nas je oko 1,2evra dnevno!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1867
24.6.2012 0:04:30   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

Uniqa je najpovoljnija.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1868
24.6.2012 0:17:31   
pepeljuga
Mi cemo uplatiti ono porodicno, ja imam u kuci neki liflet za Delta Generali ali tek cemo sledece nedelje uplatiti pa mogu da javim koliko je, mislim oko 20 i nesto eur, nisam sigurna

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1869
24.6.2012 8:23:02   
Sesilija 83
CM ja mislim samo deblja garderoba i neki malo puniji prekrivac... a nek spava u kolicima ili u cvrstij korpi... nekako mi je mnogo da spava celu noc u sedistuuser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1870
24.6.2012 9:59:11   
isidora88
hvala na pomoci,jos samo da nadjem najblizu filijalu pa da uplatim.user posted image
mi krecemo 14.jula na more,ostajemo 2 nedelje i jos koji dan na zlatiboru,uzivancijauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 1871
24.6.2012 12:27:22   
crazymama

IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

CM ja mislim samo deblja garderoba i neki malo puniji prekrivac... a nek spava u kolicima ili u cvrstij korpi... nekako mi je mnogo da spava celu noc u sedistuuser posted image

Da, da, u kolicima ce biti bolje nego u sedistu...

Curt Cobain

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 1872
24.6.2012 12:28:32   
peca
A moze i sa vama u krevetu user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

Direktna veza do poruke: 1873
24.6.2012 12:30:59   
crazymama
Nisam pristalica toga :-)

Curt Cobain

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1874
24.6.2012 12:44:03   
peca
Vi onda spavajte pored kreveta user posted image user posted image user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here