|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
24.6.2012 12:58:57   
snješka
Mi smo ove godine odustali od Petrovca, idemo u Čanj. Malo za promjenu. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1876
24.6.2012 13:05:08   
Anoniman
Prvi dan smo svi izgoreli, treci dan je Luka dobio alergiju na sunce, a Marko poceo da se peruta, 5ti dan je Marko pao i oderao dupe bas momacki na coklu (soklu, kako se vec kaze) od plocica, 6ti dan je dadilja dobila alergiju na sunce, mami je stao stomak, 7mi dan je Marko zgzio nesto sto lici na pcelu, ja dobila... Nadam se da ce nam narednih 7 dana biti mirniji.

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 1877
24.6.2012 13:06:24   
dunja RR
user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1878
24.6.2012 14:09:11   
2002m
Avgusta Soko banja sa rodjacima ili Zlatibor.Obe smo trudne i strah nas da se usudimo da krenemo na more.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1879
24.6.2012 14:58:29   
pepeljuga
Tash, crna ti, tebi ce trebati odmor od odmora user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1880
24.6.2012 16:17:22   
Olga75
Isidora , evo tema PUTNO OSIGURANJE , nije bila izbrisana user posted image

LillyT , idemo u Orebic a matori vozi kao fijaker , znaci 30 - 50 na sat a kad je preko 60 mi se bojimo user posted image
nemam pojma zasto nam za 700 i koji kilometar treba toliko vremena user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1881
24.6.2012 16:51:41   
isidora88
meni je juce pisalo da je sesija istekla ili da nemam ovlascenja da vidim temu user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1882
25.6.2012 0:23:54   
crazymama

IZVORNA PORUKA: 2002m

obe smo trudne i strah nas da se usudimo da krenemo na more.

ne znam sta ti dr preporucuje, ali meni je moj odobrio odlazak na more nakon pregleda, bila sam 8.nedelja, isli smo kolima u CG, s'tim sto smo i u odlasku i u povratku prenocili na zlatiboru. dobro sam se osecala, uglavnom sam isla na plazu rano ujutru i kasnije popodne, kupala se lagano, cak smo isli i na celodnevni izlet brodicem... sve je bilo u najboljem redu.

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1883
25.6.2012 10:00:45   
Shishica
Ja mislim da bih se uputila i trudna.. verovatno od silne zelje..naravno i lekar da se konsultuje. U svakom slucaju gde god, odmor je dobro dosao pa se lepo provedi 2002m user posted image

Mi za 9 dana krecemooo!!! Kako je to brzo doslo! Kako ce tek brzo da prodje user posted image Jao zeneee.. samo da ne dobijem kasno.. trebalo bi sad za 2. dana ili makar 4. ne posle.. inace cu imati tamo i u putu user posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 1884
25.6.2012 13:19:10   
nata11
Jel ima ko broj bilo kojeg apartmana u Grckoj mislim na Solunsku i Olimpijsku regiju? Znam da je dosta zakupljeno preko agencija ali svakog leta vidjam brojeve nakacene i natpise imamo zimmer :) Ja sam imala ali sam izgubila tel

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1885
25.6.2012 14:05:20   
Anoniman
nato, ja imam za pefkohori od tih ljudi kod kojih sam radili, imaju i sobe, a imaju i hotel (a i pola pefkohorija su rodjaci) pa ako hoces, saljem ti na pp.

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 1886
25.6.2012 14:20:50   
tanjica85
nato, imam ja drugaricu (naseg porekla) koja zivi tamo i radi kao turisticki vodic. mogu da ti posaljem njen br, izdaje apartmane

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1887
25.6.2012 14:30:42   
Anoniman
Ksi, tu sam , pisi sta znas....user posted image

(odgovor članu tanjica85)
  Direktna veza do poruke: 1888
25.6.2012 14:31:00   
Anoniman
um, mislim da gde god da idete, bitno je da vam je more blizu hotela i da je ok, znaci da mozete da izadjete kad god hocete i isto tako kad god hocete da se vratite u sobu,odmorite, presvucete, nahranite, pa ako bas hocete neki dan da lutate po okolini to da bude vasa odluka.
i bitno je da vam put ne bude naporan, znaci ako su kola da nije mnogo daleko, a ako je daleko nek bude avion.

sta bi vas konkretno zanimalo?

< Poruku je uredio ksena -- 25.6.2012 14:32:04 >

(odgovor članu tanjica85)
  Direktna veza do poruke: 1889
25.6.2012 14:55:57   
Anoniman
e hvala na odgovoru, mi smo mislili da idemo krajem avgusta, pocetkkom septembra u cg, ali je mm juce odlucio da ipak idemo u grcku, una ce tada imati 10 meseci...kolima cemo najverovatnije, jos uvek ne znam u koji deo...

najverovatnije neki apartman...

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.6.2012 14:57:05 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1890
25.6.2012 15:03:13   
Anoniman
da, apartman je bolje zato sto mozes da spremas hranu, a hotel je bolji jer ne moras da kuvas za vas user posted image  drugarica je pre tri godine isla sa detetom od nekih 8-9 meseci u jedan hotel u kriopigi (pocetak kasandre), sve su imali, ali im se nije dopalo sto se do plaze hotela spustalo nekim liftom koji je prestajao da radi valjda u 8 uvece, pa ako zakasnis moras ici nekim strmim stepenicama gde se ona jednom okliznula i pala sa detetom u narucju. posle toga su bili na nekom ostrvu, bio im je ok hotel, ali je problem bio sa avionom (jat) koji je mnogo kasnio u povratku i bukvalno nije znala sta da radi sa tako malim detetom na malom ostrvskom aerodromu. ove godine su bili na krfu i tu su bili jako zadovoljni hotelom koji je imao i bazene i sve za decu (a i klinac je sad vec veci) ali im se nije dopalo sto npr. krf bas nije lak za voznju po ostrvu i malog je ubola osa (a on alergican) pa im je dosta trebalo da stignu do grada i do bolnice.
je l' planirate preko agencije ili sami da trazite?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1891
25.6.2012 15:12:44   
Anoniman
mislili smo preko agencije, ali kod nas sve sto nude, nude i uracunat put u to, a mi ne bismo sa njima da putujemo, vec svojim kolima, da bi smo mogli sto vise mesta da obidjemo....nadam se da cemo naci neku zanimljivu ponudu, ostali bi smo 10-14 dana, poveli bi i sveki da nam malo cuva unu... a za nju bih kupovala kasice, ili bar neke omiljene ponela iz srbije, ne bih joj kuvala, a ni za nas, kod vas bar ima dobrih restorana pa bi smo tamo jeli....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1892
25.6.2012 15:18:58   
Anoniman
pa onda vam se isplate hoteli, da imate barem dorucak i veceru, a una da dobije gotovu hranu.
od blizih mesta imate prvi i drugi prst, kazu da su na drugom lepse plaze, mozda malo manje urbano mada i tu sad vec ima vise turista i svega. od blizih ostrva tu je tasos (koji ja nesto licno ne simpatisem, al to je licno misljenje - nije mi dovoljno organizovan, a plaze i voda su lepi), i skijatos (moj favorit sam "grad" ali tu nema odmah plaze). drugarica mi je sad u pargi i kaze da joj se mnogo svidja.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1893
25.6.2012 15:23:41   
Olga75
UM , pa ponesi kasice , one bar ne zauzimaju puno mesta user posted image
ja se licno nisam usudjivala ici na neko letovanje sa bebom ali sad kad je starija ( samo da nije avionom jer meni svaki let oduzme godine zivota tako da me je sad vec strah i da pomislim ) nekako mi se cini jednostavnije . mada nije
njjednostavnije je ici sa bebom koja siki jer je hrana uvek spremna user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1894
25.6.2012 15:33:38   
Anoniman
ksi havala ti na svim odgovorima...user posted image
pa mozda se i odlucimo i za hotel, , kada malo bolje razmislim...
ja nikada nisam bila u grckoj, ali bih bas volela da obidjem pargu...

Olga, pa najverovatnije cu joj i poneti sve kasice, ona jos siki, tako da je jedan deo hrane uvek spreman za put..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1895
25.6.2012 17:25:16   
Anoniman
marko je imao nepunih 10 meseci kad smo prvi put isli za Grcku autom. Krenuli uvece, on zaspao i u zoru smo stigli. Sledeci put smo isli bas pred prvi rodj, tada smo krenuli prepodne, i nocili u Makedoniji, pa nastavili put. I sada smo dosli uz nocenje u Makedoniji, tako je mnogo jednostavnije. Ja sam zaljubljena u Asprovaltu, meni je ovde tako extra.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1896
25.6.2012 17:36:37   
Anoniman
um, vama i nije toliko daleko, ipak ste blize grckoj nego beograd :) a parga vam je na nekih 4-5 sati kolima (novim putem) od granice i iz nje mozete da idete na izlete na paksos, krf, lefkadu, janjinu...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1897
25.6.2012 17:52:37   
ishler
Tash
gde ste odseli u Asprovalti?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1898
25.6.2012 18:03:08   
Anoniman
Bas i ne znam da koristim ovo mamino cudo od e pada, pa ne mogu da ti dam link. Googlaj Al mare, Asprovalta. user posted image

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1899
25.6.2012 18:10:49   
marince1
Meni se svidja Asprovalta, a Stavros jos vise.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here