marince1 -> RE: Letovanje 2012 (21.6.2012 15:12:23)
|
Tash ja bila u Asprovalti pre 3 dana [sm=smiley36.gif] i bili su ogromni talasi. Mina,soba nam je bila 864,znaci gore,iznad restorana,ali do restorana liftom,posle stepenicama i nije bilo strasno.Mada smo se na hotelskoj plazi kupali samo 2 dana [sm=smiley36.gif] Uranopolis nije nesto posebno ,bar po mom ukusu,ali je zato hotel bombonica! Svacega ima za dacu.90% gostiju su Rusi,malo ima nasih i malo Bugara. Naravno da svi pricaju ruski [sm=jezicek.gif] Bazen je isto jako dobar,uvece ima raznih animacija,ma ja sam prezadovoljna. Mada smo mi prosli jos 1300 km u toku letovanja [sm=jezicek.gif] Isli u Solun na jedan dan,isli u Asprovaltu,Nea Vrasnu i Stavros (koji se meni,btw mnogo svidja),Isli jedan dan do Kavale,to je bas lep grad,ali sve radi do 2 [sm=zmeden.gif] Isli na Sitoniju,tamo oko Vourvouru-a ima prelepih pescanih plaza sa ogromnim plicacima i toplom vodom (idealno za decu). Gore po brdima smo naisli na mnogo sladak grad,sutra cu da vam kazem kako se zove,koji ima presltke kuce,pola kamene pola drvene i sluze u kafanicama odlicnu kafu u fildzanima(mozda nisu fildzani ali lice [sm=smiley36.gif])... Sve u svemu prezadovoljna...
|
|
|
|