RE: Letovanje 2012 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2012 (3.6.2012 21:26:43)

I mi gledamo Polihrono-Hanioti , zadnjih deset dana Avgusta od 18...mozda se i sretnemo tamo [sm=smiley36.gif]

Pricali smo sa dosta njih koji su otisli na slepo i nasli fino smestaj, ali ja se ne bih sad bakcala sa tim jer idem sa dvoje malo dece, kad stignemo zelim samo da se bacim u krevet i da odmorim, da se smestim, a ne jos kad dodjem da vrsljam naokolo...nema sanse!

ishler -> RE: Letovanje 2012 (3.6.2012 21:32:46)

Lillyt
Cula sam da je fenomenalno,ali nisam bila,a nameravala sam[sm=smiley1.gif]

IVA 11 -> RE: Letovanje 2012 (4.6.2012 12:05:24)

Ima li ko neki predlog za Tursku, oblast, hotel? Po internetu ima svasta, treba sve to iscitati [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Letovanje 2012 (4.6.2012 12:08:33)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Branki, ajde pls ako nađeš dobar smeštaj, i blizu plaže, traži im broj telefona pa da ih kontaktiram, pošto i mi planiramo istu destinaciju u septembru [sm=smiley1.gif]

dogovoreTo[sm=smiley20.gif]

marince1 -> RE: Letovanje 2012 (4.6.2012 12:26:59)

IZVORNA PORUKA: LillyT

Već neko vreme šmekam Tursku - Sarimsakli, ali pojma nemam ništa o ovom mestu. Da li je bio neko tamo (čuo nešto, bilo šta...)?

Ja sam planirala ove godine,ali nije bilo mesta za period koji meni odgovara.
Za decu raj na zemlji!Moja preporuka je hotel Buyuk Berk.

Snelle -> RE: Letovanje 2012 (4.6.2012 15:55:37)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

I mi gledamo Polihrono-Hanioti , zadnjih deset_ dana Avgusta od 18...mozda se i sretnemo tamo [sm=smiley36.gif]

Pricali smo sa dosta njih koji su otisli na slepo i nasli fino smestaj, ali ja se ne bih sad bakcala sa tim jer idem sa dvoje malo dece, kad stignemo zelim samo da se bacim u krevet i da odmorim, da se smestim, a ne jos kad dodjem da vrsljam naokolo...nema sanse!

Anck, ja imam memorisan broj čoveka koji je nama izdao sobe u Polihronom. Ja bih ovaj smeštaj svakom preporučila. Ako hoćeš broj telefona ili više informacija slobodno pitaj. Btw, nemam nikakav deal sa tim Grkom, tako da ne preporučujem
zbog neke zarade, već sam broj uzela zbog sebe ili meni bliskih ljudi koji žele tamo da letuju. Ako ne znaš engleski, onda ti broj ništa ne vredi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Sesilija 83 -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 15:15:58)

Jaoo mm pitao dr pedijatra da li da vodimo malenu na more.. ona rekla moze slobodno kad joj se zavrse sve vakcine ..to je do kraja jula ... i on planira u grcku, pocetak septemba ili CG ako joj ne izvadimo pasos, znace resio je covek i tacka a ja bas i nisam za to nekako mi je mnogo mala tada ce imati oko 6 meseci[sm=smiley13.gif] jel vodio neko ovako malu bebu??

mejvis -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 15:48:39)

Sesilija mi smo vodili Jakšu sa 5 meseci u Tursku, i super je bilo, nikakvih problema. Sada planiramo sa dvoje dece u septembru na more u CG najverovatnije a imaće 2,5god i 5 meseci tada. Mene sada više brine kako ću sa njim od 2,5 god a sa bebicom je milina, mnogo su manje zahtevne! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Samo napred i ne brini![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

mejvis -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 15:49:57)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ima li ko neki predlog za Tursku, oblast, hotel? Po internetu ima svasta, treba sve to iscitati [sm=smiley1.gif]

Bodrum je jako lep a zgodan je zbog aviona, blizu je aerodrom. Argus ima ove godine baš veliku ponudu, pogledaj!

Sesilija 83 -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 15:53:03)

uhh mejvis cak u tursku, svaka cast
Videcemo stacemo i kako ona je sada dobra beba a videcemo kako ce biti kad pocnu vrucine, hvala u dvakom slucaju[sm=bravo.gif]

bea83 -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:02:46)

Sesilija, mi idemo krajem avgusta u CG[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Viktor će tad imati 6 i po meseci i ja uopšte ne brinem, mislim da je to idealna beba za more[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Još uvek ne hoda da bi morala da ga jurim i pazim, a opet nije sasvim mali.Samo mi je bitno da mu do tad uvedem klopicu i odosmo mi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Sesilija 83 -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:07:37)

pa on je samo 15 dana stariji od moje K, nesto nisam pametna mada cu od petog da posnem da joj uvodim pahuljice i ostale bebece hranice... pa videcemo ,mene su iskreno vise naplasili ljudi iz okoline, ja nisam panicar,mada kad bolje razmislim ja sam tamo i mm pa nista nemoze da joj fali... a hranu cu da joj ponesem i to je to

A inace gde si ti bea nema te nigde da se pojavis???

bea83 -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:12:05)

Virnem povremeno čisto da vidim dal su dobro moje drugarke iz trećeg[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Skitamo dosta, i svašta nešto radimo pa ne stižem sve da pratim i onda mi bezveze da lupam napamet[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Izvinjavam se za off

A od čega te je konkretno frka za more?

Sesilija 83 -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:17:48)

pa iskreno nista posebno samo me malo frka da se slucajno ne razboli..pa da posle bude'jel smo ti pricali i sl' A put ok ona voli da se vozi,spava svuda redom i u krevetcima i na krevetima...tako da je ok beba...
A gde ti ides Bea?

bea83 -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:20:12)

Mi ćemo verovatno u Tivat, brat mi živi i radi tamo u Porto Montenegru, pa ćemo odatle kolima na razne plažice

mejvis -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:40:40)

Seslija, mnogo su veće šanse da se razboli dete nego mala beba. Bebče siki ili pije mleko, poneseš gotove kašice flaširanu vodu i to je to. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

cockic -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:45:46)

blago vama devojke ja sam trebala da idem negde ali vise ne verujem mm nece moci ove god nasao je posao skoro pa nema odmor[sm=smiley13.gif] a sa mojm mamom daidem jos nisam sigurna nekako mi se vise ide sa muzem.
a sto se tice uzrasta bebe kad treba nasa dr rece tek od 6 meseca ili jos bolje godinu dana.tako da mi je rekla da neidemo mada moj petar bi trebao ove god nismo ga nijednom vodili.veruje mi lakse je sa bebom nego klincem koji trci levo desno.

jedino smem da je vodim po njoj ako imam kucu paostajem mesec dana pa ja bi posle toliko na moru prsla meni je i 15 dana mnogo a kamoli mesec.jer kao nije dobro zbog promene klime jer je mala.
i moram priznati ja sam sa mm tri god za redom isla na ostrva 2puta tasos i 1krf.a sad bi jedino mogla na neki prsten u grcoj na sta mi mm kaze da bi se razocarala jer to nema veze kao sto je na ostrvu.meni sad nije bitno.ali da se vozam sa njima do tasosa neverujem da bi izdrzala toliki put da me oboje jasu[sm=smiley36.gif]

cockic -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:48:13)

e mejvis u pravu si vece dete kako kazu veca briga i za te puteve su komplikovani.mislila sam da cu ga vise razumeti kad progovori ali izgleda da ga sve manje razumem poceo je da mi se dere pravi scene trazi sve i svasta.bankrotiracu pored njega[sm=smiley36.gif]

mama kukunka -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:54:46)

evo, da vam malo olaksam muke:
J sam povela na more kad je napunila 5 meseci, mm je bio sa nama samo koliko da se smestimo i namestiomo i vratio se..a 4 meseca smo uglavnom sami bili J , pas ( ne kuca, nego ozbiljan pas od 40kg) i ja. U Bg je primila samo prvi pentaxim, ostale 2 vakcinacije su bile u CG, s'tim sto tada kod njih nije bilo pentaxima, pa su mi slali u friziderima iz BG. Opustencija.
Ove godine, ako sve (kuckuc) bude kako treba cemo kolima krenuti moja mama, deca i ja ( L napunila 5 meseci prekjuce).Trebalo bi da krenemo za 10ak dana, kad uspemo sve da pozavrsavamo. Mislim da mm nece biti tu ni da nas isprati..i spakuje u auto.Hvala mu ako uspe da mi zameni diskove i gume na kolima dok je tu..Vak
isto cemo ostati kraja avgust ako sve bude kako treba,s'tim sto ce mm doci par puta na po par dana, verovatno pravo iz Ukraine carterom, pa posle za BG avionom..a za to vreme ce mama ici kod sestre u podgoricu ili kod tetke u Bar. vkacinu cemo primiti pre nego sto krenemol tako nam je na redu. U moru cemo se kupati ili sa onim minijaturnim misicima, ili u maminim rukama ili u slaufu sa 2 trake ( bez rupa za noge)..
Kad je vreme za spavanje-kolica i ispod tende u kafic..
a, da...ne nosim ni kolica ni prenosivi krevetac-sve uzimam od kume tamo..da moram da nosim nemam pojma kako bismo se spakovale nas cetiri u gepek, obzirom da smo ostavljene ''na cedilu'' od strane mm. Znala sam da ce sbve da se poklopi..ceka taj posao jos od kad sam bila trudna, i sad se ispostavilo da krece sve odjednom--i posao, i more..
Tako da, drage moje, nemojte da se sekirate..bebicama nista ne smeta more, kasica ima i tamo da se kupi, kostaju isto oko1-1,5 euro..swve sto ne ponesete necete ni primetiti da vam je trebalo..

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 18:06:12)

Nesto se ipak razmislajmo da bude Hotel, druagcije mi nema odmora, imamo ponudu od agencijeza Pefkohori za nas cetvoro od 500 do 550e polu pansion, s bazenom, 100 m od plaze, ja mislim da to nije skupo,a?
Jedino sto je dorucak s vecerom bez rucka..pa neznam zbog dece

marince1 -> RE: Letovanje 2012 (8.6.2012 9:47:08)

Anck to je odlicna ponuda!
Za rucak ces da kupis giros ili nesto slicno,za klinceze ces poneti keksice i nesto za gricnuti.
Ja sam tako planirala,nekad mozemo i negde na raucak,a nekad cemo nesto u prolazu.
Slazem se da ti sa apartmanskim smestajem nema odmora.Osim da povedes baku da kuva [sm=smiley36.gif]

Sesilija 83 -> RE: Letovanje 2012 (8.6.2012 9:51:03)

anuk ako kuvas to ti nije more..
ko da si kuci samo sto ti fale sudovi[sm=smiley36.gif] bolje to sa hranom a i nije ti skupo uopste....a koji period?

marince1 -> RE: Letovanje 2012 (8.6.2012 9:54:42)

I slazem se sa mamom kukunkom,meni je najlakse bilo sa D. na moru dok jos nije napunio godinu

Anck Su Nmaun -> RE: Letovanje 2012 (8.6.2012 11:40:42)

IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

anuk ako kuvas to ti nije more..
ko da si kuci samo sto ti fale sudovi[sm=smiley36.gif] bolje to sa hranom a i nije ti skupo uopste....a koji period?

Pa to, ne pada mi naaapamet da kuvam...kuci se ne vadim iz kuhinje [sm=smiley11.gif]

A posto obe jos uvek imaju popodnevno spavanje, taman je vreme rucka kad se probude odemo na rucak negde... a ja nemoram jer krecem na dijete pa more mora da mi pomogne inace mi nema spasa!

A period je od 20 Avgusta 10 dana!

Snelle -> RE: Letovanje 2012 (8.6.2012 11:45:22)

Anck, koja agencija je u pitanju?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>