mama kukunka -> RE: Letovanje 2012 (7.6.2012 16:54:46)
|
evo, da vam malo olaksam muke: J sam povela na more kad je napunila 5 meseci, mm je bio sa nama samo koliko da se smestimo i namestiomo i vratio se..a 4 meseca smo uglavnom sami bili J , pas ( ne kuca, nego ozbiljan pas od 40kg) i ja. U Bg je primila samo prvi pentaxim, ostale 2 vakcinacije su bile u CG, s'tim sto tada kod njih nije bilo pentaxima, pa su mi slali u friziderima iz BG. Opustencija. Ove godine, ako sve (kuckuc) bude kako treba cemo kolima krenuti moja mama, deca i ja ( L napunila 5 meseci prekjuce).Trebalo bi da krenemo za 10ak dana, kad uspemo sve da pozavrsavamo. Mislim da mm nece biti tu ni da nas isprati..i spakuje u auto.Hvala mu ako uspe da mi zameni diskove i gume na kolima dok je tu..Vak isto cemo ostati kraja avgust ako sve bude kako treba,s'tim sto ce mm doci par puta na po par dana, verovatno pravo iz Ukraine carterom, pa posle za BG avionom..a za to vreme ce mama ici kod sestre u podgoricu ili kod tetke u Bar. vkacinu cemo primiti pre nego sto krenemol tako nam je na redu. U moru cemo se kupati ili sa onim minijaturnim misicima, ili u maminim rukama ili u slaufu sa 2 trake ( bez rupa za noge).. Kad je vreme za spavanje-kolica i ispod tende u kafic.. a, da...ne nosim ni kolica ni prenosivi krevetac-sve uzimam od kume tamo..da moram da nosim nemam pojma kako bismo se spakovale nas cetiri u gepek, obzirom da smo ostavljene ''na cedilu'' od strane mm. Znala sam da ce sbve da se poklopi..ceka taj posao jos od kad sam bila trudna, i sad se ispostavilo da krece sve odjednom--i posao, i more.. Tako da, drage moje, nemojte da se sekirate..bebicama nista ne smeta more, kasica ima i tamo da se kupi, kostaju isto oko1-1,5 euro..swve sto ne ponesete necete ni primetiti da vam je trebalo..
|
|
|
|