RE: Letovanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

isidora88 -> RE: Letovanje (30.1.2012 16:11:08)

jel 800 eura sa avionskom kartom po osobi ili se put doplacuje?
meni nije nesto bitan luksuz,bitno mi je da je pristojan smestaj,da je u blizini hotela lepa plaza,da je cisto...a sad da li je soba oremljna najsavremenijim uredjajima mi nije bitno

ishler -> RE: Letovanje (30.1.2012 16:46:00)

Sa avionom,fenomenalan hotel[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]sa svojom plazom naravno ,ultra all inclusive ima i aqua park[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

isidora88 -> RE: Letovanje (30.1.2012 16:50:14)

mozes li mi reci kako se zove hotel?[sm=smiley1.gif]

ishler -> RE: Letovanje (30.1.2012 17:44:37)

Delphin botanik,inace fenomenalan jer je za miran odmor okruzen zelenilom.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

isidora88 -> RE: Letovanje (30.1.2012 17:47:34)

hvala ti [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Letovanje (30.1.2012 17:53:15)

uf nadjoh sad cenu od 2300 eura za dvokrevetnu sobu u tom hotelu,preskupo mi to i jos plus prevoz[sm=smiley22.gif][sm=smiley29.gif]

ishler -> RE: Letovanje (30.1.2012 18:55:23)

Strasno,gde ste gledali,koja agencija?
Mi smo placali oko 800e sa avionom.
Za taj novac mozete letovati u Grckoj mesec dana u super apartmanu.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

isidora88 -> RE: Letovanje (30.1.2012 19:21:12)

preko sajta booking sam to videla[sm=zmeden.gif]
inacee jel neko rezervisao preko tog sajta smestaj,kako se to radi? jel sigurno?ima super ponuda [sm=smiley1.gif]
grcku ne bih jer su vecinom apartmani a all inc. je preskupo tamo a apartmani su isto skupi plus hrana u restoranima-preskupo[sm=hudicek1.gif]

Maya21 -> RE: Letovanje (30.1.2012 19:29:02)

isidora mozda nisi dobro videla, tamo stoji da su sve cene po SOBI a ne OSOBI [sm=smiley1.gif] na bookingu stalno gledam neke smestajem ali nikad nisam rezervisala...

isidora88 -> RE: Letovanje (30.1.2012 20:32:44)

znam videla sam ali i dalje je skupo jer se jos doplacuje prevoz.
zna li neko koliko je avionska karta od bg-antalije ili bodruma?

Leki 77 -> RE: Letovanje (30.1.2012 20:39:52)

IZVORNA PORUKA: isidora88

preko sajta booking sam to videla[sm=zmeden.gif]
inacee jel neko rezervisao preko tog sajta smestaj,kako se to radi? jel sigurno?ima super ponuda [sm=smiley1.gif]

Ja sam rezervisala desetine puta. Isključivo tako putujem. Tako sam putovala i kada se viziralo. Odštampam rezervaciju i to je bilo dovoljno.
Ja nisam imala do sada nikakvih neprijatnosti. Vodila sam se ocenama i komentarima i ni jednom nisam pogrešila.
Avionski prevoz je u varijanti kada sama rezervišeš smeštaj značajno skuplji. Agencije nude čarter letove koji su dosta povoljniji od redovnih linija.
Naročito su skupe karte za letovanja. Mene je karta bgd-atina, atina-zakintos u letnjoj sezoni izašla svojevremeno 400e. Po osobi. Ali nisam blagovremeno rezervisala pošto mi je iskrsnuo besplatan smeštaj na Zakintosu pa mi se ipak isplatilo.

isidora88 -> RE: Letovanje (30.1.2012 21:07:59)

a kako se vrsi placanje? mene strah da ne dodjem u hotel pa se ispalim za smestaj(duple rezervacije ili tako nesto)
i ne znam kako bih dosla od aerodroma do hotela[sm=zmeden.gif]

ishler -> RE: Letovanje (30.1.2012 22:47:35)

Mi smo putovali preko kontikija i house travela iskljucivo.
Nikada se ne bih usudila da idem na ne provereno,a sada sa detetom pogotovo.
Mislim da se jedino u Turku isplati ici u hotel sa 5*,a posto su digli cene,mozes i na Maldive za taj novac[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dunja RR -> RE: Letovanje (3.2.2012 21:00:10)

Ja opet merkam moju Kefaloniju:

PLAŽA MIRTOS

Maya21 -> RE: Letovanje (3.2.2012 21:04:37)

oh Suzi uvek me rastuzis sa ovim tvojim plazicama [sm=smiley13.gif] bice dana kad ce i Tadej biti dobar pa cemo moci i mi u takve avanture [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje (3.2.2012 21:08:40)

Ma daaaj :)

Pa ja se zagrejala samo dok sam je gledala :)))

Leki 77 -> RE: Letovanje (3.2.2012 22:16:13)

a kako se vrsi placanje? mene strah da ne dodjem u hotel pa se ispalim za smestaj(duple rezervacije ili tako nesto)
i ne znam kako bih dosla od aerodroma do hotela[sm=zmeden.gif]

Plaćanje se vrši na kraju boravka. Karticom ili kešom, kako ti odgovara. Za rezervaciju na internetu ti treba Visa ili Master ili neka sl. kartica. Odatle ti skinu pare ako se ne pojaviš, a nisi otkazala rezervaciju. Uputstva o tome stoje uz svaki hotel. Uglavnom sko otkazes do 48h pre početka boravka, ne nsplaćuju ništa. Kasnije uglavnom "skinu" jedno noćenje. To pažljivo iščitaš jer su cene povoljnije ako nema mogućnosti otkazivanja, što je nezgodno ako putuješ sa decom, kao ja.
To je sve mnogo sigurnije nego bilo koja turistička agencija, jer na samom sajtu čitaš komentare ljudi. Pišu sve i svašta. I smisleno i ne. Od toga da im smetaju cvrčci, pa preko toga da je svetlo i noću u sobi jer je blizu neka reklama, do toga da ne radi klima npr. Dakle, baš zato što putujem sa decom takav vid rezervacija mi isključivo odgovara. U maju idemo u Prag. Izaberem hotrl u delu grada koji mi odgovara, bitno mi je da se parking ne naplaćuje, kso ni boravak dece. Sve filtriram po opciji-preporuka porodica sa malom decom.
Što se stizanja od aerodroma do hotela tiče, ja uvek idem taksijem. Ponekad naručim preko interneta taksi i onda te na aerodromu sačekaju onako kao na filmu sa tablom na kojoj je tvoje ime i ime hotela. Ponekad uzmem taksi na aerodromu, ako je aerodrom manji ili ga poznajem. Uglavnom putujemo kolima.
Ja, nisam imala nikakvo loše iskustvo. Naprotiv. I toplo preporučujem ovaj vid rezervacije. Osim u slučaju letovanja, gde avionska karta igra značajnu cenu, mislim da je ovo najekonomičniji vid putovanja. To važi i za letovanja na koja se ide kolima. E sada, ne znam koliko kostaju avionske karte pa koliko sve to moze da se na kraju isplati u tom slučaju.
Svakako idi na sajt, pregledaj hotele, to ne košta ništa. Uvek možeš rezervisati preko agencije. I da, po meni najveća prednost je širina ponude.

ishler -> RE: Letovanje (4.2.2012 12:02:03)

Dunja ima li ta plaza blizu hotele ili apartmane,da li je za malu decu?

dunja RR -> RE: Letovanje (4.2.2012 13:43:36)

Ishler,

to je plaža Myrtos na Kefaloniji. Kefa je moja davnašnja želja, mislim da je najlepše grčko ostrvo, ali nisam bila. Kefalonija je velika tako da se može samo kolima do plaža koje su udaljene od mesta gde su smeštaji. Čitala sam da ljudi idu sa decom ali ne znam da li bih ja.

Ja sam prošle godine bila na Skiathosu, prelepo malo ostrvo, ima 66 plaža i sve su jedna blizu druge, savršeno je za decu. Plićak veliki, čistiju vodu u životu nisam videla. Punooo dece.

E sada, ono što je caka kod Skiathosa, to je trajekt, skup je ako se ide kolima (oko 200-300 eura u zavisnosti od dužine kola).

Sa decom je idealno avionom, mi smo išli bez dece, busom.

Ako imaš mogućnosti avionom, ja preporučujem Skiathos, zaista je prošle godine bilo puno ljudi (više stranaca ali je bilo i naših) SA BEBAMA, to mi je bilo prelepo.

ishler -> RE: Letovanje (4.2.2012 16:25:15)

Hvala Dunja,
mm i ja smo uglavnom putovali avionom ali ne znam sto se tice stvari kako bi to funkcionisalo jer za dete treba poneti brdo,
pa mi deluje da bi bilo cimanje[sm=smiley19.gif]

isidora88 -> RE: Letovanje (4.2.2012 21:52:30)

dunja kako se krecu cene smestaja i avionskog prevoza do skiatosa?

branki* -> RE: Letovanje (4.2.2012 21:59:16)

sad citam ovo.ljudi,skijatos je nevidjeno prelep!!!sto kaze dunja,cistiju vodu u zivotu nisam videla,plaze fantasticne,provod fenomenalan.dobro je ici kolima ili tamo iznajmiti neki autic,tako smo mi,da biste mogli sve da obidjete.toplo preporucujem svima!ja bih opet isla.

dunja RR -> RE: Letovanje (4.2.2012 22:17:09)

IZVORNA PORUKA: ishler

Hvala Dunja,
mm i ja smo uglavnom putovali avionom ali ne znam sto se tice stvari kako bi to funkcionisalo jer za dete treba poneti brdo,
pa mi deluje da bi bilo cimanje[sm=smiley19.gif]

Iskreno, toliko je bilo mladih parova sa bebama bilo u septembru prošle godine, niko se nije žalio. Svi su bili oduševljeni jednostavnošču ovog ostrva, jer je malo, ima puno lepih plaža a pitomo je, svo u borovini, ma predivno.

Jedino što se sećam da su sve bebe bile izujedane od komaraca, mada samo i mi odrasli. To je jedina mana mog prošlogodišnjeg letovanja, ali opet nije mi umanjilo užitak jer je Skiathos fantazija. Ako Bog da dobijem dete, verujem da ću mu se vratiti.

branki* -> RE: Letovanje (4.2.2012 22:23:01)

dunja,mi smo bili krajem jula pretprosle godine,nije bilo komaraca.nesto se ne secam.mada,sad dok pisem,prisecam se da je mm svaku noc u sobi pred spavanje majicom jurio neke komarce[sm=smiley20.gif].postajem senilna[sm=smiley24.gif],mada u svakom slucaju je prelepo mesto.

dunja RR -> RE: Letovanje (4.2.2012 22:23:39)

dunja kako se krecu cene smestaja i avionskog prevoza do skiatosa?

Smeštaj nije skup to znam, ja sam plaćala 180 eura ceo aranžman (smeštaj, prevoz i trajekt-45 eura oba smera) na početku septembra. Za avion nisam sigurna, ali znam ma Kalaoudas radi do tamo avionski prevoz, čini mi se i Sabra. Ne znam da li su izbacili ponude za 2012.

Ostrvo je malo skuplje od ostalih ostrva što se tiče namirnica, a ostrvljani to pravdaju skupim trajektom.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>