|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preporučite ginekologa
20.2.2012 17:22:52   
nink
Hvala Minna nego jel nije sujetan i nadmen???Jezim se od takvih....Dva puta sam se tamo poradjala i oba puta sam vodila bas kod takvih,...Ali ne bih da ih imenijem u negativno ipak je ovo tema dobri doktoriuser posted image user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 501
20.2.2012 17:24:27   
nink
Minna poslala sam ti pp

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 502
20.2.2012 17:26:39   
minna
Nije, jedino sto ne prica puno, ne znam da li ti to odgovara, jer trudnice obicno zapitkuju dosta...mislim odgovori ti na svako pitanje naravno, ali sam kaze samo ono najvaznijeuser posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 503
20.2.2012 17:53:23   
peca
Moja topla preporuka - Dr. Nemanja Stojanovic GAK Visegradska. Oce i da ti isprica i da ti nacrta ako treba. Jako divna,normalna,osecajna osoba,dobar doktor... Radi i privatno :)

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 504
20.2.2012 17:54:59   
peca
minna pomesali su mi se sad, jel petronijevic onaj blesavi bucko ? :) ako jeste i on je ok skroz :)

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 505
20.2.2012 18:26:31   
ishler
dR. Petronijevic je skroz opusten i jedan od retkih lekara strucnjaka koji ne pati od velicine.
Ja sa njim imam super konverzaciju i uvek ga smaram sa bezbroj pitanja,i vise je nego prijatan.
Sve reci hvale,inace fenomenalan strucnjak,i brizan lekar.
Meni je vodio trudnocu,prelezala sam je u bolnici i on je takoreci spasio,kada drugi nisu mogli,inace jako teska i komplikovana trudnoca.user posted image
Zahvaljujuci njemu imam moju malu misicuuser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 20.2.2012 18:27:09 >

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 506
20.2.2012 18:30:16   
peca
ishler kako izgleda,stao mi mozak bre,pomagajte :) ne znam jel to taj koji mislim da jeste :/

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 507
20.2.2012 18:35:22   
ishler
Crn, srednje visine,vrlo prijatan,i stalno se zeza.user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 508
20.2.2012 18:38:07   
peca
Jel buckast? :)

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 509
20.2.2012 18:40:13   
ishler
Mozda malo puniji
,meni ne izgleda debelo

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 510
20.2.2012 18:43:10   
peca
Eh,pa nisam rekla debeo :) To je taj garant :) Super je skroz :D

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 511
20.2.2012 18:43:22   
minna
Nije debeo, ali ume cesto da se zeza, znam da su na forumu komentarisale mame da njega cesto traze u porodilistu da bi imale lep pogleduser posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 512
29.2.2012 15:13:38   
ena02
IZVORNA PORUKA: Alexis79

Ne znam u koju temu da ovo stavim.Pa nek moderatori premeste .

Sto se tice grada Kragujevca i okoline MOLIM devojke da u sirokom luku izbegavaju ordinaciju "Kalija" i tzv. dr.Bogoja Nikolova.
Ja sam sad vec dugo u prici oko steriliteta i vec dugo na ovom forumu pa me je muka naterala da svasta naucim.Ali na samom pocetku mm i ja smo po preporuci kumova otisli kod njega.On je radio sa sterilitetom na ginekoliogiji Kbc kao i privatno.
Tog doticnog tzv doktora interesuju samo pare .
Vrteo nas je u krug srecom za nas "samo" 6 meseci ,ali nam je za to vreme uzeo dosta para na neke nepotrebne analize dok ono sto je trebalo je odlagao.Cak mi je i uradio IUI bez prethodnog Hsg ubedjujuci me da za tim nema potrebe a da to nema veze jedno sa drugim.
Njegova bezobraznost me je naterala da uzmem knjigu u ruke i da neke stvari naucim.

Zato vas MOLIM da ga izbegavate i potrazite doktore koji zaista znaju svoj posao

Iz kragujevca sam i htela bih da idem kod ginekologa na pregled,pa bih zelela da mi neko preporuci neku privatnu ordinaciju,ja sam mislila da odem u Demetru radi dr.Zorica Prokic,da li je neko isao kod nje i kakva su iskustva.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 513
29.2.2012 21:14:18   
cockic
Nebojsa Markovic GAK Visegradska veliki user posted image user posted image user posted image

strucan jako fin a i simpatican doktoruser posted image

dva porodjaja sam imala kod njega i jako sam zadovoljna user posted image

(odgovor članu ena02)
Direktna veza do poruke: 514
3.3.2012 16:21:58   
volim da jedem
ako neko ima isak kilograma, moze ovde da pogleda kako sam ja resio problem viska kilograma bez dijeta i preparata za mrsavljenje.

Reklamiranje nije dozvoljeno. user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 3.3.2012 16:25:37 >

(odgovor članu DACA/MACA)
Direktna veza do poruke: 515
5.3.2012 22:09:25   
Hanna3
Cao svima! TREBA MI POMOC DEVOJAKA IZ NOVOG SADA! Ja sam isla kod Dr. Mirovic u mihajla pupina, ali cula sam da ne radi tamo vise :(. Nesto sam cula da radi privatno u Bioviti, ali ne znam da li radi jos u nekoj drzavnoj?????  A HITNO MI TREBA GINEKOLOSKI PREGLED,  a svi znamo kako privatnici deru! Cula sam da su dr. ivkovic i dr. curicic dobre, ali popunjene. Da li neko zna kakva je dr. bozana stepanov? I da li ima mesta jos kod nje? Isto radi na bulevaru mihajla pupina. Hvala unapred. :)

(odgovor članu volim da jedem)
Direktna veza do poruke: 516
5.3.2012 22:20:49   
slavica.
Hanna,iskreno,ja sam bila kod dr Stepanov,i ja licno nisam odusevljena. Trudnocu vodim kod doktora Borisa Stojancica koji radi u istom domu zdravlja,i njega ti od srca preporucujem. Meni je prvo bilo jako neprijatno posto je musko (sto je sa moje strane jako glupo,priznajem,jer svi oni to gledaju samo kao posao),ali sam tu neprijatnost otklonila vec posle prvog pregleda. Svaka preporuka za njega.

(odgovor članu Hanna3)
Direktna veza do poruke: 517
5.3.2012 22:29:44   
lanajelena
Moj ginekolog je presao na Bulevar da radi zove se Srbisa Milicevic meni je bio super user posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 518
5.3.2012 22:30:19   
bubulence
dr mirovic sada jeste u bioviti a tamo je samo pregled od 1500 do 2000din, uz mislim 4500din. ja sam tamo isla privatno a u drzavnoj sam isto kao i slavica (kojoj saljem mnogo poljubaca) isla kod dr borisa. on i jeste tamo dosao kao zamena dr mirovic. odlican je, strpljiv, odgovara na pitanja...

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 519
5.3.2012 22:32:17   
Hanna3
Da, to je i meni problem. Nekako mi se ne ide kod muskog. Iovako ne volim da idem kod ginekologa, ali naravno ko jos voli user posted image , pa ne znam da bi mogla da se opsutim pred muskim ginekologom. Inace cula sam za njega da je jako dobar i sve pokusavam da se nateram, ali mi ne ide nesto.user posted image Pa zato tragam za zenskim, ali svi su popunjenim za koje imam dobre preporuke. A jel ima mesta kod dr. stepanom? Ako znas mozda?

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 520
5.3.2012 22:35:41   
bubulence
hanna tos to ti imas on gleda svaki dan po 100 puta i veruj da je isto neprijatno kao kada ti dr opste prakse gleda grlo user posted image

(odgovor članu Hanna3)
Direktna veza do poruke: 521
5.3.2012 22:36:15   
lanajelena
Muski su bolji ginekolozi user posted image ali ako ti nije daleko liman preporucujem ti dr Ljiljanu Stanisic,jedna jako smirena zena

(odgovor članu Hanna3)
Direktna veza do poruke: 522
5.3.2012 22:37:44   
JMPM
Hanna, kod Stepanovke nemoj nikako. Ja sam krenula kod nje i presla u cetvrtom mesecu trudnoce kod Borisa Stojancica, njemu skidam kapu! Fenomenalan doktor, sve u detalje objasni, smiren je, strucan, ma sve najbolje za njega.
Btw, slucajno sam kod njega pristigla, bezeci od Stepanovke.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 523
5.3.2012 22:42:25   
bubulence

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Muski su bolji ginekolozi user posted image ali ako ti nije daleko liman preporucujem ti dr Ljiljanu Stanisic,jedna jako smirena zena

potpuno se slazem, nekako su mirniji, osecajniji... mene nikada nije bilo sramota da idem kod muskarca, uvek kontam da mu je to posao kao i svaki drugi

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 524
5.3.2012 22:56:44   
Hanna3
IZVORNA PORUKA: bubulence

hanna tos to ti imas on gleda svaki dan po 100 puta i veruj da je isto neprijatno kao kada ti dr opste prakse gleda grlo user posted image

Da, sve je to meni jasno i potpuno se slazem sa tobom. Ali eto...mada mi sve vise drugarica govori da su muski bolji. No svakako moram da odem, bas mi je hitno...tako da mozda bolje da gledam na to ko je  dobar nego na pol. Hvala! i Hvala svima na savetima devojke, super ste!user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here