Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preporučite ginekologa 8.1.2012 22:18:47
|
|
|
|
hanka
|
Sve pohvale za Jelenu Mladenovic iz dz u Nisu,radi i privatno u Mirabilisu
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.1.2012 15:17:00
|
|
|
|
Alexis79
|
Ne znam u koju temu da ovo stavim.Pa nek moderatori premeste . Sto se tice grada Kragujevca i okoline MOLIM devojke da u sirokom luku izbegavaju ordinaciju "Kalija" i tzv. dr.Bogoja Nikolova. Ja sam sad vec dugo u prici oko steriliteta i vec dugo na ovom forumu pa me je muka naterala da svasta naucim.Ali na samom pocetku mm i ja smo po preporuci kumova otisli kod njega.On je radio sa sterilitetom na ginekoliogiji Kbc kao i privatno. Tog doticnog tzv doktora interesuju samo pare . Vrteo nas je u krug srecom za nas "samo" 6 meseci ,ali nam je za to vreme uzeo dosta para na neke nepotrebne analize dok ono sto je trebalo je odlagao.Cak mi je i uradio IUI bez prethodnog Hsg ubedjujuci me da za tim nema potrebe a da to nema veze jedno sa drugim. Njegova bezobraznost me je naterala da uzmem knjigu u ruke i da neke stvari naucim. Zato vas MOLIM da ga izbegavate i potrazite doktore koji zaista znaju svoj posao
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.1.2012 19:38:15
|
|
|
|
Sanchy
|
Cao...da li neko zna gde privatno radi dr.Predrag V. DJurovic inace iz Zemunske bolnice?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.1.2012 11:59:02
|
|
|
|
detlic
|
Kod Ivanovica u Bgd, potrazi na netu, ne znam njihovu adresu
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.1.2012 19:24:13
|
|
|
|
Sanchy
|
Hvala puno
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 11.1.2012 8:48:39
|
|
|
|
jance
|
ja se svaki put ponovo odusevljavam sa dr. Stojancicem u DZ Bulevar u NS. sinoc sam bila kod njega, ispricasmo se ko dva najbolja poznanika, sve mi je nacrtao, sve objasnio kako treba, strpljivo i za divno cudo vrlo raspolozeno, ma milina ici kod njega stvarno. ne znam dal sam posle moje stare pedijatrice sa sela, srela jos nekog lekara koji ima tako dobar odnos sa pacijentima. barem sto se mene tice.
|
|
RE: Preporučite ginekologa 11.1.2012 10:55:06
|
|
|
|
Moja sreca
|
Bilo mi nam svima bolje da ima vise takvih lekara.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 15.1.2012 15:47:15
|
|
|
|
pandica
|
doktorku koju vam ja od srca mogu preporuciti je Tanja Dosev sa IGA ILI STARI GAK U BG. dr. je predivna, i zaista najbolji dr.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.1.2012 0:28:23
|
|
|
|
Vexy88
|
meni je vodio obe trudnoce dr. Pero Bjeljac iz NS.Isla sam privatno kod njega,jako sam zadovoljna i toplo bih ga preporucila...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.1.2012 19:44:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Pitanje za Banjalucanke U prvoj trudnoci sam imala lose iskustvo sa dr. Jordankom Topic, sada sam ponovo trudna i ne mogu da se odlucim kod koga da idem. Sta mi vi predlazete? Da li neko zna kakva je dr. Vesna Curic?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 12:30:01
|
|
|
|
bojanka
|
da li neko ima preporuku za dobrog ginekologa u dz novi beograd kod merkatora. treba mi prvenstveno neko ko ce hteti da mi daje upute i da uvazi to sto hocu da idem kod privatnog lekara a u dz samo po upute, doznake i slicno. ima li neko preporuku za takvog? :)
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 12:58:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Dr Knežević je bila u dz Novi Beograd milsim kod Merkatora. Ja sam kod nje ranije išla privatno i super je!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 13:00:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bojanka da li neko ima preporuku za dobrog ginekologa u dz novi beograd kod merkatora. treba mi prvenstveno neko ko ce hteti da mi daje upute i da uvazi to sto hocu da idem kod privatnog lekara a u dz samo po upute, doznake i slicno. ima li neko preporuku za takvog? :) Ja sam kod dr Petkovic od kad izgubih nevinost , meni je odlicna
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 14:20:29
|
|
|
|
bojanka
|
i ja sam kod drPetkovic, tj promenila sam prethodnog lekara koji je bio uzas. i kod nje sam isla samo jednom jer sam imala spontani letos. prethodni dr nije hteo da mi da uput za misovic da tamo vodim trudnocu a i ona je rekla kad sam dosla kod nje da to ne moze. A sve moje prijateljice koje su isle u misovic su normalno uzimale upute, ne znam sta je sa tim lekarima u domu zdravlja?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 15:03:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je problem u tom domu zdravlja , ja recimo nisam mogla da dobijem uput za double test Ne znam onda kod koga bi mogla , znam da dr Huljic nece sigurno da ti da , ja sam davno imala problem sa njim oko tih uputa , moja dr mi je ranije davala za visegradsku kad sam joj trazila da idem kod drugarice na pregled , sad ne trazim vise nista
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 15:06:21
|
|
|
|
bojanka
|
ribizla, ja isto imam drugaricu u misovicu i tamo bih da idem sledeci put ali problem je taj uput. da li sledeci put da je zamolim i slozim neku tuznu pricu, hoce li pasti na to? posto je znas vec duze vreme, ja sam bila samo dva puta. htela sam posle tamo i na onaj sistematski papa, kolposkopija ali nisam nikako mogla da zakazem.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 15:10:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj da smisljas nista , objasni joj lepo da ti tamo radi drugarica i da bi ti jako znacilo da pored njenih pregleda ides i kod drugarice , verujem da ce imati razumevanja Nemoj da ispadne da neces tu da vodis trudnocu , lekari su dosta sujetni , vec da zelis i tu i tamo
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 15:15:53
|
|
|
|
bojanka
|
ok, hvala ti na savetu! inace sam proslu trudnocu vodila sve privatno a u dz se pojavljivala samo kad moram po doznake i ostalo a sad bih da idem i tu i kod te drugarice. imam jos jedno pitanjce, ako si u nasem dz isla na preglede, kako to ide, jel se dugo ceka na uz i kakva je nasa dr po pitanju pregleda u trudnoci? izvini sto smaram ali bas bi mi znacilo da znam
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 15:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa uz imas valjda 4-5 puta ukoliko je trudnoca ok , toliko je njima po propisu , ne znam da li se ceka , nisam cekala , zakazala mi je recimo danas za sledecu nedelju jer sam bila u toj i toj nedelji .. Nije guzva , radi petkom sa trudnicama , za ostale nalaze je vrlo prakticna da ti da radis sve odjednom Pregleda redovno , doduse ja ne ucestvujem puno , sve zaboravim da pitam i onda zapisujem i zovem telefonom kad se setim ..
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 15:24:00
|
|
|
|
bojanka
|
hvala jos jednom, cisto da znam kako to ide kod njih. ja sam na uz isla bar 10 puta u prosloj trudnoci. ali mogu sad da kombinujem sa domom zdravlja. nisam jos ni trudna ali sad cemo posto smo cekali da prodje neko vreme od spontanog. pozdrav!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.1.2012 15:26:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Srecno
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.2.2012 16:58:21
|
|
|
|
ishler
|
Dr. Milos Petronijevic Visegradska Posle bezbroj neodgovornih lekara on mi je spasio trudnocu,vecno sam mu zahvalna Sve preporuke
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.2.2012 17:03:07
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: ishler Dr. Milos Petronijevic Visegradska Posle bezbroj neodgovornih lekara on mi je spasio trudnocu,vecno sam mu zahvalna Sve preporuke
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.2.2012 17:09:07
|
|
|
|
nink
|
Da li meni mozete da prepurucite dobrog ginekologa u Visegradskoj??I ako ima privatnu praksu ako moze u pp ime i adresa ordinacije Unapred hvala!!!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 20.2.2012 17:11:12
|
|
|
|
minna
|
Gore pomenuti Milos Petronijevic, sad cu ti poslati pp
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.