|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preporučite ginekologa
16.11.2011 6:09:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: liliana

Miljana, a ko ti ga je nahvalio i preporučio? user posted image user posted image
Joj, nemam pojma, ali mislim da joj je nick liliana user posted image Hvala ti do nebaaaa user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 451
23.11.2011 11:29:55   
coka11
Prebacila sam se u DZ u 44.bloku. Imate li nekog dobrog gin. da preporučite?

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
29.11.2011 18:11:56   
boba 11
evo ceo dan citam temu i jako mi je drago da svi hvale dr.Borisa Stojancica.Ja sam kod njega vodila prvih par meseci trudnoce dok je radio u dz Temerin i nisam imala nikakvih problema sa njim ali se na moju zalost a vasu srecu prebacio kod Vas u NS.Tad mi je rekao da moze da nastavi da mi vodi trudnocu u NS ali da smatra da nemam potrebe da dolazim za NS jer je i ova druga dr dobra.Mi u Temerinu imamo samo dva gin i definitivno glasam za dr.Andreu Kuzmanovic jako je dobra i fina prema meni je uvek bila ok i sve sam obavljala sto je moglo preko dz za dzuser posted image Za ovu drugu nisam cula nista konkretno navodno je malo prepotentna i nije zainteresovana ali ja sam mojom dr jako zadovoljna i ne menjam je.Ne znam dal ima nekog iz Temerina ali ako ima eto vam i moja preporuka.Inace sam prvu trudnocu vodila kod Vesne Dobric u ZOV i bila sam zadovoljna ali na kraju sam od dr Bogavac na porodjaju saznala da imam bruh tj na pregledu pre porodjaja sto Vesna nije primetila 9 meseci ali ne pravim paniku jer mi ne znaci nista ni da je videla.
Vec sam pisala u temi nepreporucujem dr XY (tako nesto) za dr Jojic iz ZOV da je odvratna i nakon njenog pregleda moje dete je preplakalo prvo piskenje tj prevristala je.Ona je juvenilni gin i bezite od nje preteruje.

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 453
29.11.2011 19:37:13   
boba 11
Zaboravila sam da spomenem dr Vuletu iz KC Novi sad bili smo kod njega slucajno nije za decu ali ja upala sa cerkom kod njega odmah joj je pokazao sliku svoje dve devojcice rekao njihova imena salio se snama ,kukao na male plate standard ali je sasvim ok i samo je pogledao vaginu nije je dirao jer sam donela rezultat brisa od dr Jojic pa je zvao dermatologa da vidi sta sme da joj da od antibiotskih kremica da on nelupa(mlad je)a uopste nije ni morao da nas primi mogao me poslati kuci ladno.Eto mozda ima jos dobrih dr na ovoj nasoj planeti.
idemo kod njega opet za nedelju dana pa cu javiti kako je bilo na brisu a ako neko zna dobrog juvenilnog neka mi preporuci-nije mi do zezanja sa detetom i njenim zdravljemuser posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 454
30.11.2011 0:42:39   
danijela77
Interesuje me, da li dr Nikola Cerović iz fronta radi privatno u nekoj ordinaciji,klinici..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
30.11.2011 1:23:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: danijela77

Interesuje me, da li dr Nikola Cerović iz fronta radi privatno u nekoj ordinaciji,klinici..

Na žalost ne znam da li i gde radi privatno ali znam da je odličan lekar. Kad su me primili pred porođaj Najbolja Doktorka Na Svetu je bila na odmoru, ja sam smeštena kod dr Cerovića u sobu i imam samo reči hvale, zaista je bio divan tih desetak dana, čak je sišao da me obiđe posle porođaja da vidi kako sam prošla i kako je beba...

A moja mezimica i ja sve dugujemo Najboljoj Doktorki Na Svetu koja je o nama brinula celu moju trudnoću, čak je dolazila da me obiđe kad je bila na odmoru. Dr Zagorka Milovanović iz Narodnog Fronta je više nego što iko može i da zamisli: vrhunski stručnjak, pažljiva, vrlo temeljna, sjajan uz dijagnostičar, pozitivna, uvek nasmejana, ljubazna, nežna. Hvala joj za sve što je za nas učinila, ja sam sigurna da moja beba i ja ne bismo danas bile žive i zdrave da nije bilo nje. I obećala je da će mi voditi i drugu trudnoću jer ja posle teške i rizične trudnoće kao što je ova bila bez nje u takav rizik ne bih smela da se upustim.

(odgovor članu danijela77)
  Direktna veza do poruke: 456
30.11.2011 1:28:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: coka11

Prebacila sam se u DZ u 44.bloku. Imate li nekog dobrog gin. da preporučite?

Ako tamo još uvek radi doktorka Knežević idi kod nje. Ja sam ranije išla kod nje privatno dok sam se lečila svoje nesrećne jajnike a mojoj rođaki je vodila obe trudnoće i obe smo zadovoljne. Pre nje su mi govorili da su mi šanse da zatrudnim skoro nikakve, ona je jedina verovala da će sve biti ok, promenila mi terapiju i ja sam bez ikakvih problema ostala trudna!!!

(odgovor članu coka11)
  Direktna veza do poruke: 457
3.12.2011 21:51:06   
Irence
Coko,ja sam bukvalno pobegla od ginekologa iz doma zdravlja u bloku 44.Istina, jos pre 10 godina tako da ne znam ko sada tamo radi.Nemoj ni slucajno kod dr.Nedeljkovic.Ja idem u DZ u Siminoj kod dr Pavlovic i za neke osnovne stvari je ok.Trudnocu sam vodila u bolnici Dragisa Misovic.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 458
3.12.2011 22:23:11   
ishler
Dobro vece svima.
Ja bih htela da podelim moje iskustvo sa vama sto se tice lekara...
Celu trudnocu sam provela lezeci u bolnici,doslovno.
Na pocetku trudnoce svi su se igrali sa mnom,necu navoditi imena lekara zbog kojih sam vise puta mogla da izgubim bebu,samo cu reci da jedini koji vredi u Dragisi Misovicu je DR.DRAGAN ANTIC izvrstan lekar i njemu sam jako zahvalna,,ostale necu komentarisati i njihovu ,,strucnost,,
.Moju trudnocu je vodio i spasio dr. MILOS PETRONIJEVIC u Visegradskoj koji je jedini prihvatio da se uhvati u kostac sa mojim problemom i da ga resi.Niko mi nije davao sanse da cu izgurati ni do 30 nedelje,a dogurala sam do 9 meseca,naravno uz njegovu pomoc.
Ne mogu vam opisati koliko je pozitivan covek pun razumevanja i brige,a o strucnosti da ne govorim.
Bicu mu zahvalna celog zivota,jer mi je pomogao da ispunim najveci san na svetu,da imam mog andjela.
Svima ga od srca preporucujem...user posted image

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 459
5.12.2011 10:59:27   
ivak
Cao devojke,
nisam dugo pisala na forumu, malo sam  htela da smirim sebe i svoju veliku zelju za drugim detetom. Od laparaskopije koju sam radila prosla je godina i vise a bebe nema, ali sada su opet poceli isti oni bolovi kao pre, postoji mogucnost da su mi se priraslice vratile.....Moj ginekolog je veoma posvecen i dobar ali nema dobar UZ, posto radi u domu zdravlja. Cula sam da dr Kozarev u Novom Sadu ima 4d ultra zvuk, neznam da li je to tacno? Htela bi da odem negde privatno kod lekara koji ima dobar UZ i koji je naravno strucan. Pa vas molim da mi posaljete PP ili napisete na forumu koga bi ste mi preporucili a da to nisu DR Kopitovic, DR Trninic.
Neko mi je na forumu davno preporucio kolor dopler abdomena da li to neko radi u NS? I Ima li neko iskustva sa tim.

Hvala vam unapred devojke i pozdrav.

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 460
5.12.2011 16:39:55   
prolece
Ma, Petronijević je čudo!user posted image
Već sam pisala, da se ne ponavljam, čovek je genijalan.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 461
5.12.2011 18:13:12   
ishler
Naravno covek lavuser posted image

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 462
7.12.2011 12:56:43   
ivak
 Ko ima najsavremeniji uz u NS, nije valda da niko nezna user posted image ?

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 463
7.12.2011 13:00:15   
Anoniman
Ne znam, ali mogu da nagađam: Vejnović, Todorović... user posted image

(odgovor članu ivak)
  Direktna veza do poruke: 464
7.12.2011 13:02:32   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Tash

Ne znam, ali mogu da nagađam: Vejnović, Todorović... user posted image

I možda Genesis i Perinatal.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 465
7.12.2011 13:06:50   
vukosava
Evo ja preporucujem doktorku koja me porodila Dr Wallace

user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 466
7.12.2011 13:07:15   
ivak
Htela sam da zakazem u Perinatalu, verovatno ce tako i biti. Mislila sam mozda jos neko ima nesto savremenije a da nisam cula. U svakom slucaju hvala devojke.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 467
7.12.2011 13:36:16   
Anoniman
Malo mešam Genesis i Perinatal, pa možda malko lupim, ali ako se ne varam, u jednom od ta dva radi dr Kopitović, a rekla si da kod nje nećeš. 

(odgovor članu ivak)
  Direktna veza do poruke: 468
7.12.2011 13:40:42   
ivak
Da u Genesisu radi dr. Kopitovic nisam nikad doktorku ni videla nemam nista protiv, ali sam kod nje na odeljenju u Betaniji operisana i sad opet imam tegobe pa bi da cujem misljenje jos nekog gin. Na Betaniji sam bila pre neki dan......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 469
7.12.2011 16:13:43   
slavica.
Ivak,ja znam da u ordinaciji Visnjevac imaju 4d UZ,ako te to zanima. To sam slucajno saznala kada sam gledala gde ima 4d u NS. Ne znam kakvi su,nisam bila kod njih,to bi morala nekog drugog da pitas.

(odgovor članu ivak)
Direktna veza do poruke: 470
14.12.2011 0:04:54   
Marija1982
Dr petronijevic preporuka.
Nikako dr Ljiljana Mirkovic, radi u GAK Visegradska, mada stize da radi i u klinici Belosevac(Pozeska) i Bel Medica. Ne zna da gleda ultrazvuk. Uverila sam se licno.
Zaobilazite tu amaterku !! Zbog toga sto radi na 100 mesta, pregleda pacijenta za 5 min. Pozdrav

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 471
14.12.2011 1:23:05   
isidora88
moja preporuka je perinatal,imaju odlican 4D ultrazvuk,ja sam bila kod dr Mackic,meni je ona super i radila mi je svaki put 4D UZ dok sam vodila trudnocuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Marija1982)
Direktna veza do poruke: 472
4.1.2012 12:58:46   
Moja sreca
Ko je u Zrenjaninu po vama najbolji,a da nije privatnik?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 473
8.1.2012 22:09:15   
Olga75
IZVORNA PORUKA: cele

Ćao
Otvaram novu temu(možda negdje i postoji ali je nisam pronašla) pa se unaprijed izvinjavam.
Da li je ko od vas išao u Ljubljanu kod dr.Cvetičanina ili u Bl. Klinika Jelena.Kakva su Vam iskustva?Čula sam da je stručnjak za hidrosalpinx .

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Moja sreca)
Direktna veza do poruke: 474
8.1.2012 22:14:11   
mihi
Ima li neko iskustva sa dr Sašom Kadija?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here