Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 13:28:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ajd' ja za Suboticanke da preporucim dr Petricevic iz dz i pored Pribica jos Natasa ali sad da me ubijes ne secam se prezimena iz bolnice. Petricevicka : temeljna i oprezna ali cesto nadrndana Pribic , totalno po ps - u , Natasa , osecajna , brizna , temeljna moram da dodam i dr Zrnic ( zena , ne matori Zrnic on je sano duso ) iz dz i da napravim reklamu mojoj skolskoj Tanji Popovic , ona je doduse jos specijalizant Petričevićka ove godine ide u penziju, za Natašu sam čula, ali me nije "servisirala" Zrnićku nikad nisam srela, iako mi je ispisala bolovanje i porodiljsko a matori Zrnić neka mu Bog oprosti! Đavo!!! Verovatno ću pokušati ići kod Nataše u sledećoj trudnoći, ali papu sam radila baš neki dan i naravno kod moje Mago
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 10.6.2011 8:27:20
|
|
|
|
Katychoo
|
Da li je neko cuo/bio kod dr Dragana Cedica u DZ Vracar?
|
|
RE: Preporučite ginekologa 27.6.2011 12:53:18
|
|
|
|
LORELAY1
|
I mene zanima gde radi privatno dr Dragana Lazarevic, pa ako neko zana neka please javi.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.6.2011 21:23:50
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, jel ima neka od vas iskustva sa ginekolozima iz doma zdravlja u Mirijevu?
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.10.2011 13:37:38
|
|
|
|
slavica.
|
Devojke,htedoh da vas pitam...razmisljam da za prvi out odem kod dr Veber,ali ako je daj Boze sve ok,necu moci stalno da idem privatno... Nego,koliko mi je receno,nece biti problem da promenim dr u drzavnom dz,pa posto sam ranije bila kod dr Stepanov,a nikako nisam zadovoljna,da li biste mi sad preporucile da se opredelim za dr Mirovic,ili za dr Borisa?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 9.10.2011 13:49:50
|
|
|
|
slavica.
|
sad tek videh da Mirovicka ni ne radi u Bulevaru vise....
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 3.11.2011 23:49:45
|
|
|
|
kath
|
pozdrav devojke iz NS sam i procitah temu uzduz i popreko u potrazi za dobrim ginekologom, pa sam odlucila da vam se i prikljucim i dalje sam nazalost u nedoumici gde i sta... zivim na NN, al to mi nije ni bitno zaista, vidim da su iz DZ na NN iskustva losa. Zadnja doktorka kod koje sam bila je dr. Jojic u ZOV, al iako je bila veoma preporucena, meni nije odgovarala nazalost. Proslo je vise od godinu kako sam potpisala ugovor sa njom, tako da vidim da nece biti problema oko promene. Kod mene je situacija takva da razmisljam da se bavim bebicom, al bih prvo da odradim sve analize, nisam odavno, pa da vidimo hoce li biti sta od toga. Vidim da je dr Boris veoma hvaljen, razmisljam o njemu ili dr Maji Markoski sa bulevara... AKO imaju mesta! treba mi neko "za stalno" al zaista... ne mogu vise da trazim... hocu da imam svog doktora "i u dobru i u zlu"
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 3.11.2011 23:56:07
|
|
|
|
JMPM
|
Moj glas za Borisa Stojancica, DZ na Bul. Mihajla Pupina
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 4.11.2011 7:28:15
|
|
|
|
kath
|
zvala da zakazem, moram ici licno... jel prvo odete na pregled pa onda potpisujete ugovor? mene ova u ZOV navatala na prevaru, potpisala sam i pre nego sto sam videla zenu... a ne bih ga potpisala da sam prvo usla u ordinaciju...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 4.11.2011 8:18:04
|
|
|
|
isidora88
|
i moj glas ide dr stojancicu mene je pitao posle pregleda da li zelim da potpisem ugovor jer sam mu ja rekla da hocu jos na pocetku razgovora ,ja sam bas zadovoljna
< Poruku je uredio isidora88 -- 4.11.2011 8:19:08 >
|
|
RE: Preporučite ginekologa 4.11.2011 8:41:54
|
|
|
|
kath
|
pa ajd, onda dr Boris ako jos ima mesta. i onda ako bog da... pregledi i imala sam bolja iskustva sa muskarcima, to definitivno... mozda je i to presudilo :)
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 4.11.2011 9:38:54
|
|
|
|
slavica.
|
Ja danas idem kod doktora Borisa. Prosle godine sam potpisala,isto me je tako doktorka na brzinu "navatala",sa doktorkom Stepanov,i nisam zadovoljna. Pre neki dan sam zvala call centar,i objasnila onoj teti da imam potpisan ugovor sa doticnom doktorkom,ali da bih da predjem negde drugde,i da bih sada da vidim kakav je ovaj doktor. Rekla mi je da mogu bez problema,zakazala mi za danas,i naglasila da i ako mi ne odgovara,ne moram odmah da potpisujem ugovor. Meni treba zaista ozbiljan i posvecen doktor koji ce mi voditi trudnocu. Nadam se da sam ga nasla
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 4.11.2011 12:29:39
|
|
|
|
peca
|
Ime lekara: ... Nemanja Stojanovic Mesto (grad) gde radi: ... Beograd Državnu bolnicu u kojoj radi: ... GAK Visegradska
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 4.11.2011 12:38:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: peca Ime lekara: ... Nemanja Stojanovic Mesto (grad) gde radi: ... Beograd Državnu bolnicu u kojoj radi: ... GAK Visegradska Moja drugarica je išla kod njega, kaže da je odličan
|
|
RE: Preporučite ginekologa 4.11.2011 16:08:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Opet da potvrdim za Nemanju,divan ma predivan dr I poceo je da radi i privatno , sto je mene jako obradovalo
< Poruku je uredio miljanaM -- 4.11.2011 16:09:31 >
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 5.11.2011 12:05:02
|
|
|
|
slavica.
|
Evo i ja da se javim jos jednom,i od mene doktor boris Stojancic ima preporuke od srca
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 5.11.2011 18:32:38
|
|
|
|
jance
|
slavice drago mi je da si zafovoljna... meni je izveo sada trudnocu sasvim dobro i imali smo dobar odnos. ja sam mu samo jednom u 13.toj nedelji objasnila da ja nemam para da idem privatno, pa sta se moze uraditi drzavno, yradicu i snacicu se da uradim sta se stvarno mora, al da mi ne daje pamflete niti da me salje u privatne laboratorije jer to necu uraditi. i naravno vise to ni jednom nije uradio, bio je bas korektan...
|
|
RE: Preporučite ginekologa 7.11.2011 9:38:13
|
|
|
|
slavica.
|
Mi smo tek poceli da se druzimo :) tako da jos nije ni imao prilike da me uputi na neke privatnike. Dao mi je uput za drzavnu laboratoriju,i zakazao mi kod njega ekspertni. Naravno,ja da sam htela da vodim trudnocu privatno,znam kod koga bi je vodila,ali ako sam se odlucila za drzavnog doktora,ocekujem da tamo uradim sve sto je moguce!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 7.11.2011 16:56:21
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM Opet da potvrdim za Nemanju,divan ma predivan dr I poceo je da radi i privatno , sto je mene jako obradovalo E, miljana, rece i meni da radi privatno, ali ne pitah ga gde, jel znas gde radi ili da se strpim do kraja meseca pa sama da ga pitam
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 12.11.2011 12:33:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Za Loznicanke ako im zatreba dobar ginekolog je Dr.Mилорад Вучићевић strucan,pomalo luckast ..sali se na glas U Bijelom Polju radi dobar ginekolog Zeljko Lazovic ja sam bila kod njega privatno u BP..i rekao mi je posle pregleda da je samo hormonski poremecaj..kako da saniram..i da ne treba da radim HSG!! 100% je siguran da je to OK..samo da predjem na zdravu hranu-organsku..da ne duzim...da ne putujem iz PG u BP,vec kod endokrinologa i bice OK. Ja ga ne poslusam u potpunosti,odem kod endok.,a zatrazim od izabranog gin.uput za HSG i ispostavi se da je bio u pravu!!....to je prosle god.bilo i rekao mi je da otvara u PG ordinaciju na zabjelo..
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 15.11.2011 12:06:23
|
|
|
|
kath
|
a sto ne rekoste da se kod Stojancica ceka bar mesec dana da se dodje na red... ja evo posle 10dana siznula i zvala call centar da pitam kad to otprilike bude, posto mi je sl nedelje ciklus, kaze devojka da se opustim, nece biti jos mesec dana sigurno... eventualno da me potrefi sledeci ciklus...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 15.11.2011 14:05:40
|
|
|
|
jance
|
kath da budem iskrena, nisam to znala.. ja devet meseci nisam zakazivala pregled a zadnji put kad sam zakazala je bilo termina slobodnih kolko oces... ja sada trebam da zakazem prvi pregled posle porodjaja, kako se onda zakazuje? jel jos uvek u petak za sledecu nedelju ili se to promenilo?
|
|
RE: Preporučite ginekologa 15.11.2011 20:29:13
|
|
|
|
kath
|
meni su rekli za redovan pregled da se ode kod sestre, ona te upise "na spisak" i onda te nekog petka (u zavisnosti koliko njih se upisalo pre tebe za redovan pregled) zovu iz call centra da zakazu... nemam pojma kako to ide za posle-porodjajni pregled, i dal se on vodi kao redovan il ne, al vala... ja ima da crknem dok docekam :D rekla mi zena u call centru da se ne nerviram, citiram: "kod dr. Savcic na Novom Naselju se na redovan pregled ceka i po 4-5 meseci - MINIMUM"?!?!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 16.11.2011 0:25:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: peca IZVORNA PORUKA: miljanaM Opet da potvrdim za Nemanju,divan ma predivan dr I poceo je da radi i privatno , sto je mene jako obradovalo E, miljana, rece i meni da radi privatno, ali ne pitah ga gde, jel znas gde radi ili da se strpim do kraja meseca pa sama da ga pitam Ej, ja tek sad videla ovo, saljem ti na pp, ne znam da li smem ovde
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 16.11.2011 1:47:23
|
|
|
|
liliana
|
Miljana, a ko ti ga je nahvalio i preporučio?
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.