Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 10:34:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Mišu i obavezno proveri kakav je UZ ako ćeš ići na preglede. DZ Zvezdara je uvek imao najlošiji aparat za UZ, ne znam da li su nabavili novi.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 10:41:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Tnx Dunja. Ma ja mislim da cu kod Maje Antic, mislim da me posle VTO ne mogu odbiti za uput za bolnicu. Njihov aparat mi treba koliko da ona utvrdi trudnocu i otvori mi bolovanje i da taj uput, a ako bude los, provericu trudnocu privatno dok ne stignem kod Maje. Ja imam super dr ali on radi samo privatno. Ima tu u Zvezdari jedna divna dr malada, sa dugom smedjom kosom, onako nekako bas mila i lepa. Ona je prosle godine nosila non stop masku zbog gripa, i bila sam jednom kod nje po uput ali sam joj zaboravila ime. Da nije to Nerandzicka, ali ova je vas mladja
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 10:47:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Tnx Dunja. Ma ja mislim da cu kod Maje Antic, mislim da me posle VTO ne mogu odbiti za uput za bolnicu. Njihov aparat mi treba koliko da ona utvrdi trudnocu i otvori mi bolovanje i da taj uput, a ako bude los, provericu trudnocu privatno dok ne stignem kod Maje. Ja imam super dr ali on radi samo privatno. Ima tu u Zvezdari jedna divna dr malada, sa dugom smedjom kosom, onako nekako bas mila i lepa. Ona je prosle godine nosila non stop masku zbog gripa, i bila sam jednom kod nje po uput ali sam joj zaboravila ime. Da nije to Nerandzicka, ali ova je vas mladja Nije Nerandžićka, ona ima oko 45-50 mada mladoliko izgleda ali ne baš puno mlađe; moguće da je neka nova koja je došla u međuvremenu. A ta Maja Antić jel na Zvezdari ili? Razmišljam i ja da prebacim karton, džaba mi što je Nerandžićka dobra kada ne mogu doći na red
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 10:49:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Mišu, ovo je neka dr. Polić, sad sam zvala koleginicu da je pitam. Maja Antić je u DM, jel tako beše?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 13:44:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mima87 ne znam da li ova tema vec postoji....buduci da zivim izmedju beograda i novog sada odabrala sam porodiliste betanija u novom sadu....bila mi je prva trudnoca bila sam mlada 19 god. na prijemu doktor neverovatno ljubazan,DOKTOR ILIC..porodjaj se obavio carskim rezom, gledao me je kao svoju zenu,a ni jedan evro mu nismo dali ni ono pice kafu i tako to...posle dve ipo godine opet dodjem naravno trazim kod njega,blizanacka trudnoca,opet carski rez ovaj put sa epiduralom...Htela sam ovo da podelim sa svim trudnicama jer znam milion prica gde zene odvajaju i po nekoliko stotina evra doktorima,a ovi ih ono "odrade" krajnje bedno...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 13:52:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ova me zakazala kod Policke Nisam imala koga ni da biram kad svaka za koju sam pitala vise nije tu. Ako me smori promenicu je, to je moje pravo. Ionako cu izgleda ipak kod mog privatno jer je ovde haos. Zakazuju na tri nedelje. Danas im u smeni rade dve dr za razliku od 6 prosle godine kada je isto bio haos. Ma bice dobra za uput i za bolovanje, a ako me bude drk... eto mene opet kod onog gospodina za zastitu prava pacijenata. Maja Antic je u DM i ja sam ranije isla kod nje dok je radila privatno i koliko znam ona je specijalista za rizicne trudnoce. Moja sestra je prvu vodila kod nje kao i dosta devojaka koje znam, mojoj prijateljici je radila i carski i svi su prezadovoljni. A ja se jos dvoumim izmedju DM i gradske, sada cu malo citati, imam jos dve nedeje dok ne uradim UZ da visim sta cu. U gradskoj radi od sestrinog muza tekta kao babica i ona je poradjala moju sestru, pa mogu i tamo. Cula sam dosta dobrih komentara a i blize mi je i zbog vezbi i svega. Najvaznije je da mi je moj dr jutros rekao da radim uz za dve nedelje od juce i da ce mi posle toga poslati instrukcije sta dalje.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 13:55:26
|
|
|
|
Ana RR
|
E jbg Moja dr (privatna) mi je preporučila dr Biljanu Živaljević za 4D (inače radi u DM), a Jeca i Alex idu kod nje i kažu da je super. Možda će mi nju preporučiti i za porođaj, nemam pojma, kaže pričaćemo o tome kad budem 30.nedelja, bože zdravlja.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 13:57:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Za zene iz Kikinde i okoline preporucila bi dr Dragana Rankova iz Kikinde.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 14:10:19
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja Dr Dragana Cirovica, radi u dve klinike. Divan je i uz to svira i klarinet. Meni je to jako bitno, koliko to god glupo zvucalo pri izboru dr
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 29.3.2011 21:50:55
|
|
|
|
nencydrew
|
Dr Marijana Banašević, DZ Voždovac, a radi i privatno u "4d"
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 30.3.2011 8:27:14
|
|
|
|
jance
|
zene moje koje ste kod dr. Borisa Stojancica, kako i kada ste radile double test? jel vam on rekao ili ste isle samoinicjativno u privatnu labortoriji?
|
|
RE: Preporučite ginekologa 1.4.2011 16:18:04
|
|
|
|
Anoniman
|
JA sam danas bila kod Julijane POlic u DZ ZVezdara i meni se bas dopala. Doduse nisam isla na pregled, danas je dan za trudnice. Prvo mi se svidelo sto su sve njene pacijenkinje bile unutra sigurno po 15-20 min, znaci da ih ne ofrljaci. Prema meni je bila jako ljubazna, zainteresovana posto sam i VTO jos radjen u inostranstvu. Mozda deluje malko usporeno, ali meni je skroz ok. Odgovorila je na sva moja pitanja jer prvi put uzimam bolovanje kako kad i sta treba. Uput za Gradsku i bolovanje mi je dala bez problema i tu jos nesto pojasnila. Kuckala je u drvo sto sam uspela da ostanem iz druge trudna i tako rekla da se oni uvek raduju da vode trudnocu.... Jako ljubazna. Kao dr ne znam kakva je i necu ni otkriti, ali neke su je u cekaonici nahvalile. I kod nje je guzva jer mi se cini da je traze najvise posle Nerandzicke. Ja sad ne znam da li je do mene, jer ljudi su prema meni uglavnom takvi ili je zena stvarno ok. Kod nerandzicke se vise ne zakazuje do daljnjeg jer je april popunjen.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 1.4.2011 16:20:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Super, Mišu Ne znam zašto moja koleginica nije zadovoljna
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 1.4.2011 17:49:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Anci, to je sigurno zbog mene, nekako me uvek sazaljivo gledaju
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 1.4.2011 17:54:56
|
|
|
|
Ana RR
|
dobro je to!
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 5.6.2011 22:43:47
|
|
|
|
cupcake
|
Pozdrav svima, Da li mi neko moze pomoci? Da li neko zna gde trenutno radi dr.Slobodan Runic?Pre par godina je bio direktor "Narodnog Fronta" i sada je u penziji.Da li neko zna da li jos uvek radi,mozda u nekoj privatnoj klinici? Molila bih vas,ukoliko neko zna,da mi odgovori.Bila bih vam jako zahvalna,resice te me donekle mojih zdravstvenih muka. Hvala i pozdrav
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 11:31:01
|
|
|
|
nina26
|
Jeste da nije tema, ali ne znam da li ima PREPORUCITE HEMATOLOGA Pa ako neko zna dobrog hematologa u BGU da radi privatno neka mi javi. I takodje, treba mi dobar ginekolog (ovo me tako podseca na male oglase ) Misicu mislim da si ti pricala o nekom gin koji radi drzavno a i privatno?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 11:33:17
|
|
|
|
viking
|
Nina, probaj OVDE i napiši iz kog si grada
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 12:13:54
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nina, probaj OVDE i napiši iz kog si grada Ok, hvala kopiracu poruku tamo auu, tamo niko nije pisao od aprila
< Poruku je uredio nina26 -- 6.6.2011 12:15:12 >
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 12:18:29
|
|
|
|
viking
|
Za ginekologa imaš sve ovde, ispisale smo 17 strana Meni je doktorka Presetnik favorit, ali porčitaj temu od početka, pa odluči sama. A što se tiče ove druge, nema veze što nije bila aktivna nekoliko meseci, nemoj da te to brine.
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 13:02:07
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Za ginekologa imaš sve ovde, ispisale smo 17 strana Meni je doktorka Presetnik favorit, ali porčitaj temu od početka, pa odluči sama. A što se tiče ove druge, nema veze što nije bila aktivna nekoliko meseci, nemoj da te to brine. Nema mi druge nego da procitam svih 17 str Sad sam nasla nesto o tvojoj dr, ona to ima ordinaciju na NB ili gresim ?
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 13:03:40
|
|
|
|
viking
|
Da, ona radi samo u toj privatnoj klinici, koliko znam.
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 13:08:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja za ženice iz SU baš i nemam neke preporuke - svi su mi traljavi Moja doktorica je u penziji, ali ja kod nje i dalje idem privatno, i jedino njoj verujem dr. Mago. Išla sam i kod drugih, ali sve nešto šturo, ofrlje, kao da smo na pokretnoj traci, Ufff!!!Mada za dr. Pribića iz bolnice samo reči hvale, ali on isključivo radi sa porodiljama, a ako imaš dobru vezu, onda te primi.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 13:15:58
|
|
|
|
Olga75
|
ajd' ja za Suboticanke da preporucim dr Petricevic iz dz i pored Pribica jos Natasa ali sad da me ubijes ne secam se prezimena iz bolnice. Petricevicka : temeljna i oprezna ali cesto nadrndana Pribic , totalno po ps - u , Natasa , osecajna , brizna , temeljna moram da dodam i dr Zrnic ( zena , ne matori Zrnic on je sano duso ) iz dz i da napravim reklamu mojoj skolskoj Tanji Popovic , ona je doduse jos specijalizant
|
|
RE: Preporučite ginekologa 6.6.2011 13:19:45
|
|
|
|
Vika
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis JA sam danas bila kod Julijane POlic u DZ ZVezdara i meni se bas dopala. Doduse nisam isla na pregled, danas je dan za trudnice. Prvo mi se svidelo sto su sve njene pacijenkinje bile unutra sigurno po 15-20 min, znaci da ih ne ofrljaci. Prema meni je bila jako ljubazna, zainteresovana posto sam i VTO jos radjen u inostranstvu. Mozda deluje malko usporeno, ali meni je skroz ok. Odgovorila je na sva moja pitanja jer prvi put uzimam bolovanje kako kad i sta treba. Uput za Gradsku i bolovanje mi je dala bez problema i tu jos nesto pojasnila. Kuckala je u drvo sto sam uspela da ostanem iz druge trudna i tako rekla da se oni uvek raduju da vode trudnocu.... Jako ljubazna. Kao dr ne znam kakva je i necu ni otkriti, ali neke su je u cekaonici nahvalile. I kod nje je guzva jer mi se cini da je traze najvise posle Nerandzicke. Ja sad ne znam da li je do mene, jer ljudi su prema meni uglavnom takvi ili je zena stvarno ok. Kod nerandzicke se vise ne zakazuje do daljnjeg jer je april popunjen. polićka je bila dr svima nama iz Šeste i sećam je se kao baš ljubazne i odgovorne. Moja kuma je nastavila godinama da odlazi, i uvek je hvalila
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.