|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preporučite ginekologa
29.3.2011 10:34:53   
dunja RR

Mišu i obavezno proveri kakav je UZ ako ćeš ići na preglede. DZ Zvezdara je uvek imao najlošiji aparat za UZ, ne znam da li su nabavili novi.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 401
29.3.2011 10:41:02   
Anoniman
Tnx Dunja. Ma ja mislim da cu kod Maje Antic, mislim da me posle VTO ne mogu odbiti za uput za bolnicu. Njihov aparat mi treba koliko da ona utvrdi trudnocu i otvori mi bolovanje i da taj uput, a ako bude los, provericu trudnocu privatno dok ne stignem kod Maje.

Ja imam super dr ali on radi samo privatno.

Ima tu u Zvezdari jedna divna dr malada, sa dugom smedjom kosom, onako nekako bas mila i lepa. Ona je prosle godine nosila non stop masku zbog gripa, i bila sam jednom kod nje po uput ali sam joj zaboravila ime. Da nije to Nerandzicka, ali ova je vas mladja

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 402
29.3.2011 10:47:46   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Tnx Dunja. Ma ja mislim da cu kod Maje Antic, mislim da me posle VTO ne mogu odbiti za uput za bolnicu. Njihov aparat mi treba koliko da ona utvrdi trudnocu i otvori mi bolovanje i da taj uput, a ako bude los, provericu trudnocu privatno dok ne stignem kod Maje.

Ja imam super dr ali on radi samo privatno.

Ima tu u Zvezdari jedna divna dr malada, sa dugom smedjom kosom, onako nekako bas mila i lepa. Ona je prosle godine nosila non stop masku zbog gripa, i bila sam jednom kod nje po uput ali sam joj zaboravila ime. Da nije to Nerandzicka, ali ova je vas mladja

Nije Nerandžićka, ona ima oko 45-50 mada mladoliko izgleda ali ne baš puno mlađe; moguće da je neka nova koja je došla u međuvremenu. A ta Maja Antić jel na Zvezdari ili? Razmišljam i ja da prebacim karton, džaba mi što je Nerandžićka dobra kada ne mogu doći na reduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 403
29.3.2011 10:49:41   
Ana RR
Mišu, ovo je neka dr. Polić, sad sam zvala koleginicu da je pitam.

Maja Antić je u DM, jel tako beše?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 404
29.3.2011 13:44:45   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: mima87

ne znam da li ova tema vec postoji....buduci da zivim izmedju beograda i novog sada odabrala sam porodiliste betanija u novom sadu....bila mi je prva trudnoca bila sam mlada 19 god. na prijemu doktor neverovatno ljubazan,DOKTOR ILIC..porodjaj se obavio carskim rezom, gledao me je kao svoju zenu,a ni jedan evro mu nismo dali ni ono pice kafu i tako to...posle dve ipo godine opet dodjem naravno trazim kod njega,blizanacka trudnoca,opet carski rez ovaj put sa epiduralom...Htela sam ovo da podelim sa svim trudnicama jer znam milion prica gde zene odvajaju i po nekoliko stotina evra doktorima,a ovi ih ono "odrade" krajnje bedno...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 405
29.3.2011 13:52:31   
Anoniman
Ova me zakazala kod Policke user posted image Nisam imala koga ni da biram kad svaka za koju sam pitala vise nije tu. Ako me smori promenicu je, to je moje pravo. Ionako cu izgleda ipak kod mog privatno jer je ovde haos. Zakazuju na tri nedelje. Danas im u smeni rade dve dr za razliku od 6 prosle godine kada je isto bio haos. Ma bice dobra za uput i za bolovanje, a ako me bude drk... eto mene opet kod onog gospodina za zastitu prava pacijenata.

Maja Antic je u DM i ja sam ranije isla kod nje dok je radila privatno i koliko znam ona je specijalista za rizicne trudnoce. Moja sestra je prvu vodila kod nje kao i dosta devojaka koje znam, mojoj prijateljici je radila i carski i svi su prezadovoljni. A ja se jos dvoumim izmedju DM i gradske, sada cu malo citati, imam jos dve nedeje dok ne uradim UZ da visim sta cu. U gradskoj radi od sestrinog muza tekta kao babica i ona je poradjala moju sestru, pa mogu i tamo. Cula sam dosta dobrih komentara a i blize mi je i zbog vezbi i svega.

Najvaznije je da mi je moj dr jutros rekao da radim uz za dve nedelje od juce i da ce mi posle toga poslati instrukcije sta dalje.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 406
29.3.2011 13:55:26   
Ana RR
E jbg user posted image user posted image

Moja dr (privatna) mi je preporučila dr Biljanu Živaljević za 4D (inače radi u DM), a Jeca i Alex idu kod nje i kažu da je super. Možda će mi nju preporučiti i za porođaj, nemam pojma, kaže pričaćemo o tome kad budem 30.nedelja, bože zdravlja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 407
29.3.2011 13:57:55   
Anoniman
Za zene iz Kikinde i okoline preporucila bi dr Dragana Rankova iz Kikinde.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 408
29.3.2011 14:10:19   
Anoniman
A ja Dr Dragana Cirovica, radi u dve klinike. Divan je i uz to svira i klarinet. Meni je to jako bitno, koliko to god glupo zvucalo pri izboru dr user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 409
29.3.2011 21:50:55   
nencydrew
Dr Marijana Banašević, DZ Voždovac, a radi i privatno u "4d"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
30.3.2011 8:27:14   
jance
zene moje koje ste kod dr. Borisa Stojancica, kako i kada ste radile double test? jel vam on rekao ili ste isle samoinicjativno u privatnu labortoriji?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 411
1.4.2011 16:18:04   
Anoniman
JA sam danas bila kod Julijane POlic u DZ ZVezdara i meni se bas dopala. Doduse nisam isla na pregled, danas je dan za trudnice. Prvo mi se svidelo sto su sve njene pacijenkinje bile unutra sigurno po 15-20 min, znaci da ih ne ofrljaci. Prema meni je bila jako ljubazna, zainteresovana posto sam i VTO jos radjen u inostranstvu. Mozda deluje malko usporeno, ali meni je skroz ok. Odgovorila je na sva moja pitanja jer prvi put uzimam bolovanje kako kad i sta treba. Uput za Gradsku i bolovanje mi je dala bez problema i tu jos nesto pojasnila. Kuckala je u drvo sto sam uspela da ostanem iz druge trudna i tako rekla da se oni uvek raduju da vode trudnocu.... Jako ljubazna. Kao dr ne znam kakva je i necu ni otkriti, ali neke su je u cekaonici nahvalile. I kod nje je guzva jer mi se cini da je traze najvise posle Nerandzicke.

Ja sad ne znam da li je do mene, jer ljudi su prema meni uglavnom takvi ili je zena stvarno ok.

Kod nerandzicke se vise ne zakazuje do daljnjeg jer je april popunjen.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 412
1.4.2011 16:20:23   
Ana RR
Super, Mišu user posted image

Ne znam zašto moja koleginica nije zadovoljna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 413
1.4.2011 17:49:08   
Anoniman
Anci, to je sigurno zbog mene, nekako me uvek sazaljivo gledaju user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 414
1.4.2011 17:54:56   
Ana RR
user posted image dobro je to!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 415
5.6.2011 22:43:47   
cupcake
Pozdrav svima,

Da li mi neko moze pomoci? Da li neko zna gde trenutno radi dr.Slobodan Runic?Pre par godina je bio direktor "Narodnog Fronta" i sada je u penziji.Da li neko zna da li jos uvek radi,mozda  u nekoj privatnoj klinici?
Molila bih vas,ukoliko neko zna,da mi odgovori.Bila bih vam jako zahvalna,resice te me donekle mojih zdravstvenih muka.
Hvala  i pozdrav

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 416
6.6.2011 11:31:01   
nina26
Jeste da nije tema, ali ne znam da li ima PREPORUCITE HEMATOLOGA user posted image

Pa ako neko zna dobrog hematologa u BGU da radi privatno neka mi javi.

I takodje, treba mi dobar ginekolog (ovo me tako podseca na male oglase user posted image )
Misicu mislim da si ti pricala o nekom gin koji radi drzavno a i privatno?

(odgovor članu cupcake)
Direktna veza do poruke: 417
6.6.2011 11:33:17   
viking
Nina, probaj OVDE i napiši iz kog si grada user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 418
6.6.2011 12:13:54   
nina26
IZVORNA PORUKA: viking RR

Nina, probaj OVDE i napiši iz kog si grada user posted image

Ok, hvala kopiracu poruku tamo user posted image

auu, tamo niko nije pisao od aprila user posted image

< Poruku je uredio nina26 -- 6.6.2011 12:15:12 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 419
6.6.2011 12:18:29   
viking
Za ginekologa imaš sve ovde, ispisale smo 17 strana user posted image  Meni je doktorka Presetnik favorit, ali porčitaj temu od početka, pa odluči sama.

A što se tiče ove druge, nema veze što nije bila aktivna nekoliko meseci, nemoj da te to brine.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 420
6.6.2011 13:02:07   
nina26

IZVORNA PORUKA: viking RR

Za ginekologa imaš sve ovde, ispisale smo 17 strana user posted image  Meni je doktorka Presetnik favorit, ali porčitaj temu od početka, pa odluči sama.

A što se tiče ove druge, nema veze što nije bila aktivna nekoliko meseci, nemoj da te to brine.

Nema mi druge nego da procitam svih 17 struser posted image

Sad sam nasla nesto o tvojoj dr, ona to ima ordinaciju na NB ili gresim ?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 421
6.6.2011 13:03:40   
viking
Da, ona radi samo u toj privatnoj klinici, koliko znam.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 422
6.6.2011 13:08:48   
Anoniman
Ja za ženice iz SU baš i nemam neke preporuke - svi su mi traljavi user posted image Moja doktorica je u penziji, ali ja kod nje i dalje idem privatno, i jedino njoj verujem dr. Mago. Išla sam i kod drugih, ali sve nešto šturo, ofrlje, kao da smo na pokretnoj traci, Ufff!!!Mada za dr. Pribića iz bolnice samo reči hvale, ali on isključivo radi sa porodiljama, a ako imaš dobru vezu, onda te primi.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 423
6.6.2011 13:15:58   
Olga75
ajd' ja za Suboticanke da preporucim user posted image
dr Petricevic iz dz i pored Pribica jos Natasa ali sad da me ubijes ne secam se prezimena iz bolnice. Petricevicka : temeljna i oprezna ali cesto nadrndana user posted image
Pribic , totalno po ps - u , Natasa , osecajna , brizna , temeljna
moram da dodam i dr Zrnic ( zena , ne matori Zrnic on je sano duso ) iz dz
i da napravim reklamu mojoj skolskoj Tanji Popovic , ona je doduse jos specijalizant user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 424
6.6.2011 13:19:45   
Vika
IZVORNA PORUKA: MaliMis

JA sam danas bila kod Julijane POlic u DZ ZVezdara i meni se bas dopala. Doduse nisam isla na pregled, danas je dan za trudnice. Prvo mi se svidelo sto su sve njene pacijenkinje bile unutra sigurno po 15-20 min, znaci da ih ne ofrljaci. Prema meni je bila jako ljubazna, zainteresovana posto sam i VTO jos radjen u inostranstvu. Mozda deluje malko usporeno, ali meni je skroz ok. Odgovorila je na sva moja pitanja jer prvi put uzimam bolovanje kako kad i sta treba. Uput za Gradsku i bolovanje mi je dala bez problema i tu jos nesto pojasnila. Kuckala je u drvo sto sam uspela da ostanem iz druge trudna i tako rekla da se oni uvek raduju da vode trudnocu.... Jako ljubazna. Kao dr ne znam kakva je i necu ni otkriti, ali neke su je u cekaonici nahvalile. I kod nje je guzva jer mi se cini da je traze najvise posle Nerandzicke.

Ja sad ne znam da li je do mene, jer ljudi su prema meni uglavnom takvi ili je zena stvarno ok.

Kod nerandzicke se vise ne zakazuje do daljnjeg jer je april popunjen.

polićka je bila dr svima nama iz Šeste i sećam je se kao baš ljubazne i odgovorne. Moja kuma je nastavila godinama da odlazi, i uvek je hvalila

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here