|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preporučite ginekologa
25.2.2011 18:39:44   
bubulence
evo i mene, da kazem svoje iskustvo sa dr Borisom. jaako sam zadvoljna, covek slusa, razume sta mu kazem, i ima odgovor na svako moje pitanje... nismo radili uz ni pregled jer idem sledece na ekspertni uz, a pregled su mi radili preksinoc u betaniji pa ne znam kakav je sto se toga tice, ali smo procaskali bar 20 min... eto, sada mogu i ja da ga preporucim... hvala devojkama na preporuci user posted image

(odgovor članu kaca82)
Direktna veza do poruke: 376
25.2.2011 21:51:27   
Jesenjin

Pozdrav devojke, mame, i buduce mame... Vec sam jednom pisala, ali slaba vajdica.user posted image

Ima li neko preporuku za dobrog ginekologa u Nisu, po mogucstvu zenskog? Ima li neka od vas iskustva sa dr Draganom Radovic?

Ko sam?
Šta sam?
Ja sam samo sanjar,
čiji pogled gasne u magli i memli.
Živio sam usput,ko da sanjam,
kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 377
25.2.2011 21:52:49   
viking
Jasenjin, jesi li pročitala ovu temu od početka? Sigurna sam da su neke forumašice iz Niša pisale ovde...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jesenjin)
Direktna veza do poruke: 378
25.2.2011 21:54:00   
gagana83
IZVORNA PORUKA: kaca82

Da,ja sam pisala ranije da sam bila kod Garcevica,slao me je na laparoskopiju,i sve je bilo ok,a ni posle toga nista.Vise nije imao pojma sta da probam,pa je predlozio akupunkturu,koju radi njegova cerka koja dolazi iz Bg.Meni se,iskreno to nije dopalo,pa sam potrazila drugo misljenje.Otisa sam kod Milice Savkovic,radi u drzavno,radila mi je folikulometriju,pola sam klomifen tri meseca i opet nista,jer ni ona ne zna sta dalje.Zato sam htela da te zamolim ako mozda znas za jos nekog dobrog lekara,isla bih opet da proverim sve.Hvala ti unapred.

Stvarno ne znam ni jednog drugog privatnog lekara osim Garcevica i dr. Zdravka.
Mozda da probas kod Zdravka?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu kaca82)
Direktna veza do poruke: 379
26.2.2011 12:51:25   
Jesenjin

IZVORNA PORUKA: viking RR

Jasenjin, jesi li pročitala ovu temu od početka? Sigurna sam da su neke forumašice iz Niša pisale ovde...

Jesam Viking... Od korice do korice, ali se za grad Nis spominju dva imena , tj.dva ginekologa, a meni nekako nisu "primamljivi", pa sam htela da cujem bar i trece ime.
Mada, kad bolje razmislim, svog prvog ginekologa sam izabrala na tref. Ta privatna ordinacija mi je bila preko puta zgrade i tamo sam otisla. Ispostavilo se da nisam mogla bolje izabrati. Danas sve moje rodjake, drugarice idu kod te doktorke, ali ja sam u Nisu vec neko vreme i ne mogu vise da putujem za Bg za svaki pregled. Ovde zivim, normalno je da imam nekog i ovde.
Nadam se da cu uspeti...

Ko sam?
Šta sam?
Ja sam samo sanjar,

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 380
4.3.2011 9:18:51   
jance
jutros sam zakazala kod Dr. Borisa za ponedeljak u 6 posle podne... nadam se da ce to sada vise biti to, jer sada sam stvarno previse vec lutala medju lekarima ....
al nekako mislim da imam prava da trazim za sebe najbolje, pa tacno ako bi to znacilo da obidjem svakog drzavnog ginekologa u gradu!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Jesenjin)
Direktna veza do poruke: 381
4.3.2011 9:26:43   
bubulence
meni je jedino cudno sto sam 2 puta vec bila kod dr borisa a ni jednom me nije pregledao niti uradio uz... mi se lepo ispricamo, ali mislim da to nije dovoljno, i malo je zaboravan. prosli put je trebao da mi da 5 uputa a dao mi je 2, pa sam juce isla po ostale... u svakom slucaju ja za sada ostajem kod njega, jer je ipak drugaciji i strpljiviji od drugih a sledeci put cu sama da trazim pregled i uz. nadam se jance da ces biti zadovoljna  

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 382
4.3.2011 9:30:55   
jance
pa vidi, ni ova kod koje sam sada bila je isto strasno zaboravna i totalno zbunjena, a i onaj prosli je bio.. tako da kontam da im je to odlika, kad su u drzavnoj sluzbi... ja cu definitivno traziti UZ i da mi da da vadim krv, odlucila sam da se borim za ono sto mislim da je najbolje za mene i moju bebicu!

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 383
4.3.2011 9:34:55   
bubulence
meni je on sada na prvom pregledu dao da vadim krv... i naravno trazi uz, ja sam se malo izgubila i nisam se snasla ali cu sledeci put isto traziti....  i obavezno javi sta je bilo na pregledu kako si zadovoljna

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 384
4.3.2011 12:24:07   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Jesenjin

Pozdrav devojke, mame, i buduce mame... Vec sam jednom pisala, ali slaba vajdica.user posted image

Ima li neko preporuku za dobrog ginekologa u Nisu, po mogucstvu zenskog? Ima li neka od vas iskustva sa dr Draganom Radovic?

Jesenjin ja mogu da ti se raspitam danas kod mojih jetrva kod kojih su one isle pa ti javljam

(odgovor članu Jesenjin)
Direktna veza do poruke: 385
8.3.2011 13:07:49   
jance
evo da i ja javim svoje utiske o dr. Borisu sa Bulevara.. iznenadjujuce prijatan gospodin, ima vremena da objasni, nisam stekla utisak da je zbunjen (ko ovaj moj prosli) nisam morala da mu diktiram celu svoju anamnezu, sve je on procitao pre, odmah mi je uradio UZ i dao da vadim krv...uglavnom, necu da vicem puno unapred, al za sada sam zadovoljna sa njegovim odnosom prema pacijentu. u svakom slucaju je ostavio dobar prvi utisak na mene i opradao sve dobro sto ste o njemu napisale, bar za sada.

da, i zakazao mi je ekspertni kod njih tamo za 20.april. nisam znala da se i u DZ rade sada ekspertni user posted image
mislila sam da je to iskljucivo posao za Betaniju.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 386
8.3.2011 13:12:27   
bubulence
odlicno jance, bas mi je drago da si zadovoljna. da, taj prvi ekspertni moze da se radi kod njih, ali drugi ces morati u betaniju, tako mi je on rekao jer kaze da njihov u dz ipak nije toliko dobar kao onaj u betaniji... ali je za prvi eksp uz dovoljno dobar... ko razume shvatice sta sam htela da kazem user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 387
8.3.2011 16:58:15   
mejvis
Au bre u ovoj temi sve sam NS!!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 388
19.3.2011 14:09:43   
Jesenjin

IZVORNA PORUKA: lanajelen

Jesenjin ja mogu da ti se raspitam danas kod mojih jetrva kod kojih su one isle pa ti javljam

Ima li kakvih vesti od jetrva u vezi ginekologa u Nisu?

Ko sam?
Šta sam?
Ja sam samo sanjar,

Direktna veza do poruke: 389
19.3.2011 14:10:56   
jelenadunja
Dr.Olga Novakovic radi u petrovaradinu user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Jesenjin)
Direktna veza do poruke: 390
19.3.2011 14:16:10   
lanajelena
Jesenjin evo sad sam poslala poruku cim odgovore pisem ovde user posted image ... ili cu ti poslati privatnu poruku

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 391
19.3.2011 14:19:37   
lanajelena
Kazu Dragana Lazarević...saljem ti sad gde radi na pp

Direktna veza do poruke: 392
23.3.2011 23:24:05   
Alexis79
IZVORNA PORUKA :1111a  
jel neko zna dobrog doktora u domu zdravlja u bg..otvorila bih drugi karton..

Pitala je danas ovo u crticama pa rekoh boljde ovde da prebacim pa joj mozda neko pomogne

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

Direktna veza do poruke: 393
24.3.2011 15:05:36   
Ana RR
Čula sam da je dobra dr Aleksandra Kostić u dz na Banovom brdu, ona je zamenik načelnika.

To je informacija iz druge ruke (ja idem kod privatnog lekara) tako da samo prenosim utiske.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 394
29.3.2011 10:23:08   
Anoniman
Moze preporuka za ginekologa u DZ Zvezdara. Moja je otisla odatle. I ja idem privatno, ali mi treba zbog bolovanja i uputa, hocu odmah da trazim uput za bolnicu u kojoj planiram da se porodim. A izbegla bih ovog puta privatno ako ne moram, jer mi je mnogo da idem kod tri lekara

Tnx

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 395
29.3.2011 10:25:46   
Ana RR
Moja koleginica ide kod neke dr na Zvezdari ali je jako nezadovoljna. Mogu da je pitam kako se zove pa da znaš da nju preskočiš.

Mislim, nisam ti pomogla, ali eto bar nešto user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 396
29.3.2011 10:26:57   
Anoniman
Jesi user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 397
29.3.2011 10:27:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Čula sam da je dobra dr Aleksandra Kostić u dz na Banovom brdu, ona je zamenik načelnika.

Ja idem kod dr Vesne Ivanovic na Banovo brdo..Ok je...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 398
29.3.2011 10:28:48   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Moze preporuka za ginekologa u DZ Zvezdara. Moja je otisla odatle. I ja idem privatno, ali mi treba zbog bolovanja i uputa, hocu odmah da trazim uput za bolnicu u kojoj planiram da se porodim. A izbegla bih ovog puta privatno ako ne moram, jer mi je mnogo da idem kod tri lekara

Tnx

Nerandžićka je najbolja na Zvezdari ali je gužva kod nje ogromna plus je od skora postala i načelnik da li odeljenja ili baš celog doma, ne sećam se. Recimo pre dve nedelje kada sam zakazala pregled prvi termin slobodan je bio 22 april. Ok trudnice imaju prednost ali eto da znaš....

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.3.2011 10:29:45 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
29.3.2011 10:32:47   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: verolino

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja idem kod dr Vesne Ivanovic na Banovo brdo..Ok je...

Ja idem kod Aleksandre samo po doznake, ali sam čula da je dobar lekar.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here