Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:15:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Dr Nenad Djordjevic-Pozarevac.Coveku hvala za sve,vodio mi je trudnocu privatno,na kraju i porodio-dinar nije trazio.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:49:17
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Dr Nenad Djordjevic-Pozarevac.Coveku hvala za sve,vodio mi je trudnocu privatno,na kraju i porodio-dinar nije trazio. A evro
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 21.2.2011 13:56:36
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:12:38
|
|
|
|
jance
|
evo ovako..bila sam danas kod dr. Mrdakovic-Todorovic na Bulevaru.... nemam ni negativno ni pozitivno misljenje o njoj trenutno.. dobra stvar je to da mi je odma uradila UZ, posto sam rekla da imam bolove i kako sam tesko zatrudnela... losa stvar je to sto mi nije dala da vadim krv, iako ja mislim da je trebala.... a i rekla mi je da zakazem sledeci UZ preko call centra, redovno ko da zakazujem redovni pregled, ko da nisam trudna a ja sam se sve nadala da cu konacno uspeti da se otarasim tog call centra pa makar i zbog ginekologa nisam potpisala ugovor, uzela sam ga, pa cu jos razmisliti.... inace ona sama radi ove nedelje pre podne.....
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:15:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Jance , ja kod Borisa nikad nisam ništa zakazivala . Ne znam , možda se nešto promenilo
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:16:13
|
|
|
|
viking
|
Mislim da je ranije već neko preporučio, ali evo da i ja dodam - doktorka Ljubica Preset_nik. Divna jedna ženica u svakom smislu, i profesionalnom i ljudskom. Al nemojte sad sve da navalite kod nje i da mi pravite gužvu
< Poruku je uredio viking RR -- 23.2.2011 13:19:19 >
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:18:25
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Jance , ja kod Borisa nikad nisam ništa zakazivala . Ne znam , možda se nešto promenilo pa kazem, cudno mi jeste... videcu za 2 nedelje, mozd odma zakazem kod njega....pa batalim nju u startu neznam ni sama... inace ako sam dobro skontla tamo, sve sto su bile kod Mirovicke se sada prebacuju kod nje....
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:22:20
|
|
|
|
bubulence
|
jance, nemoj da se brines zbog krvi, sigurno ce ti na sledecem pregledu dati da je vadis,a ako ce te smiriti idi uradi privatno, kosta oko 600-700din. mozda da pokusas sledeci put da zakazes kod dr Borisa, posto ga toliko hvale, a i ja cu ti u petak reci svoje iskustvo, pa ih uporedi i odluci se za boljeg... najbitnije je da je bebac tu, uzimaj utrogestan, miruj i jedi vockice, i bice sve superiska
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:24:06
|
|
|
|
jance
|
da, ti obavezno javi kako si prosla kod Borisa! nebrinem se ja tolko za krv, kolko mi je cudno sto nije trazila....
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:26:45
|
|
|
|
bubulence
|
meni je prethodni dr dao da vadim krv kada sam bila na druom pregledu i kada smo culi srculence, a eno u drugom tromesecju smo jednom komentarisale kako ima trudnica kojima dr jos uvek nije dao uput da vade krv ili su to radile samo jednom a vec su presle 20. nedelju. ja sam do sada vadila 2 puta i mislim da ce mi dr sada opet dati jer mi je gvozdje bilo bas slabo...
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:28:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Cindarella Dr Nenad Djordjevic-Pozarevac.Coveku hvala za sve,vodio mi je trudnocu privatno,na kraju i porodio-dinar nije trazio. A evro Ni evro.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:29:25
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: magnetic dr.Natasa Vukadinovic i dr.Petar Pribic Subotica Suboticka Bolnica od srca ih preporucujem izuzetno savesni i pristupacni dodajem jos i dr Mirjanu Petricevic iz dispanzera za zene , vrlo , vrlo temeljna i iskusna
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:30:44
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: bubulence meni je prethodni dr dao da vadim krv kada sam bila na druom pregledu i kada smo culi srculence, a eno u drugom tromesecju smo jednom komentarisale kako ima trudnica kojima dr jos uvek nije dao uput da vade krv ili su to radile samo jednom a vec su presle 20. nedelju. ja sam do sada vadila 2 puta i mislim da ce mi dr sada opet dati jer mi je gvozdje bilo bas slabo... aha, a ja mislila da je to obavezno posle prvog pregleda-ustanovljavanja trudnoce...
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:32:36
|
|
|
|
viking
|
Devojke, malo ste omašile temu, nije ovo mesto za priču o analizama u trudnoći bez ljutnje, naravno
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:33:07
|
|
|
|
bubulence
|
nije, mislim da zavisi od doktora... zato nemoj da se brines, moja beba i ja vam saljemo puno poljubaca i znamo da ce sve biti super
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:33:44
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Devojke, malo ste omašile temu, nije ovo mesto za priču o analizama u trudnoći bez ljutnje, naravno sorry, necemo vise
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:34:12
|
|
|
|
SareniVrabac
|
moja dr je bas extra zena... Zeljka Vinarz... i stvarno je za svaku pohvalu... nazalost radi u studenskoj poliklinici, ne znam da li negde i privatno i nije svima dostupna, i ja cu moci ici kod nje jos par meseci jer cu diplomirati
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 13:35:38
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Devojke, malo ste omašile temu, nije ovo mesto za priču o analizama u trudnoći bez ljutnje, naravno razumem, sory, bicu dobra
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 19:23:19
|
|
|
|
lanajelena
|
Jance ja sam uvek zakazivala preko call centra nisam ni mislila da moze drugacije jer se trudnice zakazuju za sredu(tako je na limanu i uvek se naglasi da je trudnica u pitanju)...sorry viking nisam znala gde da napisem
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 23.2.2011 19:41:41
|
|
|
|
viking
|
Ok je LJ, one su pisale o analizama i vađenju krvi, a ti pričaš o doktorima i zakazivanju, različite stvari :)
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.2.2011 16:11:38
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: kaca82 Devojke,pozdrav.Treba mi pomoc,pa Vas molim ako ima nekog iz Ks da mi se javi.Treba mi neki dobar ginekolog koji radi privatno.Bicu u Srbiji dve nedelje pa bih volela da odem na pregled za to vreme,jer mi klomifen nista pomogao,a moj dr u CH nema pojma sta dalje.Unapred Vam hvala,
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.2.2011 22:52:50
|
|
|
|
gagana83
|
Smem li ovde da pisem imena ginekologa koji rade privatno?
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.2.2011 22:54:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da smeš samo bez naziva ordinacije, ili možda smeš naziv ordinacije samo ne adresu i tel. Ime lekara smeš sigurno.
|
|
|
|
RE: Preporučite ginekologa 24.2.2011 22:58:14
|
|
|
|
gagana83
|
Si Kaca82,cini mi se da si pisala da si ranije isla kod doktora Garcevica,ja iskreno mislim da ti je on najbolji u Krusevcu. Ja kod njega idem vec dugo i samo u njega imam poverenja.Mozda je malo skrt na recima,ali je dobar strucnjak. Mozda doktor Zdravko,ne znam kako se preziva,njega uglavnom hvale ali ja bas i nisam bila odusevljena njime.Mislim da ga godine stizu....
|
|
RE: Preporučite ginekologa 25.2.2011 11:21:16
|
|
|
|
kaca82
|
Da,ja sam pisala ranije da sam bila kod Garcevica,slao me je na laparoskopiju,i sve je bilo ok,a ni posle toga nista.Vise nije imao pojma sta da probam,pa je predlozio akupunkturu,koju radi njegova cerka koja dolazi iz Bg.Meni se,iskreno to nije dopalo,pa sam potrazila drugo misljenje.Otisa sam kod Milice Savkovic,radi u drzavno,radila mi je folikulometriju,pola sam klomifen tri meseca i opet nista,jer ni ona ne zna sta dalje.Zato sam htela da te zamolim ako mozda znas za jos nekog dobrog lekara,isla bih opet da proverim sve.Hvala ti unapred.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.