|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preporučite ginekologa
8.1.2012 22:18:47   
hanka
Sve pohvale za Jelenu Mladenovic iz dz u Nisu,radi i privatno u Mirabilisuuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 476
9.1.2012 15:17:00   
Alexis79
Ne znam u koju temu da ovo stavim.Pa nek moderatori premeste .

Sto se tice grada Kragujevca i okoline MOLIM devojke da u sirokom luku izbegavaju ordinaciju "Kalija" i tzv. dr.Bogoja Nikolova.
Ja sam sad vec dugo u prici oko steriliteta i vec dugo na ovom forumu pa me je muka naterala da svasta naucim.Ali na samom pocetku mm i ja smo po preporuci kumova otisli kod njega.On je radio sa sterilitetom na ginekoliogiji Kbc kao i privatno.
Tog doticnog tzv doktora interesuju samo pare .
Vrteo nas je u krug srecom za nas "samo" 6 meseci ,ali nam je za to vreme uzeo dosta para na neke nepotrebne analize dok ono sto je trebalo je odlagao.Cak mi je i uradio IUI bez prethodnog Hsg ubedjujuci me da za tim nema potrebe a da to nema veze jedno sa drugim.
Njegova bezobraznost me je naterala da uzmem knjigu u ruke i da neke stvari naucim.

Zato vas MOLIM da ga izbegavate i potrazite doktore koji zaista znaju svoj posao

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 477
9.1.2012 19:38:15   
Sanchy
Cao...da li neko zna gde privatno radi dr.Predrag V. DJurovic inace iz Zemunske bolnice?user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 478
10.1.2012 11:59:02   
detlic
Kod Ivanovica u Bgd, potrazi na netu, ne znam njihovu adresu

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 479
10.1.2012 19:24:13   
Sanchy
Hvala punouser posted image

(odgovor članu detlic)
Direktna veza do poruke: 480
11.1.2012 8:48:39   
jance
ja se svaki put ponovo odusevljavam sa dr. Stojancicem u DZ Bulevar u NS. sinoc sam bila kod njega, ispricasmo se ko dva najbolja poznanika, sve mi je nacrtao, sve objasnio kako treba, strpljivo i za divno cudo vrlo raspolozeno, ma milina ici kod njega stvarno. ne znam dal sam posle moje stare pedijatrice sa sela, srela jos nekog lekara koji ima tako dobar odnos sa pacijentima. barem sto se mene tice.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 481
11.1.2012 10:55:06   
Moja sreca
Bilo mi nam svima bolje da ima vise takvih lekara.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 482
15.1.2012 15:47:15   
pandica
doktorku koju vam ja od srca mogu preporuciti je Tanja Dosev  sa IGA ILI STARI GAK U BG.
dr. je predivna,  i zaista najbolji dr.

(odgovor članu Moja sreca)
Direktna veza do poruke: 483
20.1.2012 0:28:23   
Vexy88
meni je vodio obe trudnoce dr. Pero Bjeljac iz NS.Isla sam privatno kod njega,jako sam zadovoljna i toplo bih ga preporucila...user posted image

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 484
24.1.2012 19:44:59   
dijana1*
Pitanje za Banjalucanke user posted image
U prvoj trudnoci sam imala lose iskustvo sa dr. Jordankom Topic, sada sam ponovo trudna i ne mogu da se odlucim kod koga da idem.
Sta mi vi predlazete? Da li neko zna kakva je dr. Vesna Curic?

(odgovor članu Vexy88)
Direktna veza do poruke: 485
25.1.2012 12:30:01   
bojanka
da li neko ima preporuku za dobrog ginekologa u dz novi beograd kod merkatora. treba mi prvenstveno neko ko ce hteti da mi daje upute i da uvazi to sto hocu da idem kod privatnog lekara a u dz samo po upute, doznake i slicno. ima li neko preporuku za takvog? :)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 486
25.1.2012 12:58:54   
Anoniman
Dr Knežević je bila u dz Novi Beograd milsim kod Merkatora. Ja sam kod nje ranije išla privatno i super je!

(odgovor članu bojanka)
  Direktna veza do poruke: 487
25.1.2012 13:00:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bojanka

da li neko ima preporuku za dobrog ginekologa u dz novi beograd kod merkatora. treba mi prvenstveno neko ko ce hteti da mi daje upute i da uvazi to sto hocu da idem kod privatnog lekara a u dz samo po upute, doznake i slicno. ima li neko preporuku za takvog? :)

Ja sam kod dr Petkovic od kad izgubih nevinost , meni je odlicna user posted image

(odgovor članu bojanka)
  Direktna veza do poruke: 488
25.1.2012 14:20:29   
bojanka
i ja sam kod drPetkovic, tj promenila sam prethodnog lekara koji je bio uzas. i kod nje sam isla samo jednom jer sam imala spontani letos. prethodni dr nije hteo da mi da uput za misovic da tamo vodim trudnocu a i ona je rekla kad sam dosla kod nje da to ne moze. A sve moje prijateljice koje su isle u misovic su normalno uzimale upute, ne znam sta je sa tim lekarima u domu zdravlja? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 489
25.1.2012 15:03:12   
Anoniman
Mislim da je problem u tom domu zdravlja , ja recimo nisam mogla da dobijem uput za double test  user posted image

Ne znam onda kod koga bi mogla , znam da dr Huljic nece sigurno da ti da , ja sam davno imala problem sa njim oko tih uputa , moja dr mi je ranije davala za visegradsku kad sam joj trazila da idem kod drugarice na pregled , sad ne trazim vise nista user posted image

(odgovor članu bojanka)
  Direktna veza do poruke: 490
25.1.2012 15:06:21   
bojanka
ribizla,
ja isto imam drugaricu u misovicu i tamo bih da idem sledeci put ali problem je taj uput. da li sledeci put da je zamolim i slozim neku tuznu pricu, hoce li pasti na to? posto je znas vec duze vreme, ja sam bila samo dva puta. htela sam posle tamo i na onaj sistematski papa, kolposkopija ali nisam nikako mogla da zakazem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 491
25.1.2012 15:10:02   
Anoniman
Nemoj da smisljas nista , objasni joj lepo da ti tamo radi drugarica i da bi ti jako znacilo da pored njenih pregleda ides i kod drugarice , verujem da ce imati razumevanja user posted image
Nemoj da ispadne da neces tu da vodis trudnocu , lekari su dosta sujetni , vec da zelis i tu i tamo user posted image

(odgovor članu bojanka)
  Direktna veza do poruke: 492
25.1.2012 15:15:53   
bojanka
ok, hvala ti na savetu! inace sam proslu trudnocu vodila sve privatno a u dz se pojavljivala samo kad moram po doznake i ostalo a sad bih da idem i tu i kod te drugarice. imam jos jedno pitanjce, ako si u nasem dz isla na preglede, kako to ide, jel se dugo ceka na uz i kakva je nasa dr po pitanju pregleda u trudnoci? izvini sto smaram ali bas bi mi znacilo da znam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 493
25.1.2012 15:20:32   
Anoniman
Pa uz imas valjda 4-5 puta ukoliko je trudnoca ok , toliko je njima po propisu , ne znam da li se ceka , nisam cekala , zakazala mi je recimo danas za sledecu nedelju jer sam bila u toj i toj nedelji .. Nije guzva , radi petkom sa trudnicama , za ostale nalaze je vrlo prakticna da ti da radis sve odjednom user posted image
Pregleda redovno , doduse ja ne ucestvujem puno , sve zaboravim da pitam i onda zapisujem i zovem telefonom kad se setim ..

(odgovor članu bojanka)
  Direktna veza do poruke: 494
25.1.2012 15:24:00   
bojanka
hvala jos jednom, cisto da znam kako to ide kod njih. ja sam na uz isla bar 10 puta u prosloj trudnoci. ali mogu sad da kombinujem sa domom zdravlja. nisam jos ni trudna ali sad cemo posto smo cekali da prodje neko vreme od spontanog.
pozdrav!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 495
25.1.2012 15:26:59   
Anoniman
Srecno user posted image

(odgovor članu bojanka)
  Direktna veza do poruke: 496
20.2.2012 16:58:21   
ishler
Dr. Milos Petronijevic Visegradska
Posle bezbroj neodgovornih lekara on mi je spasio trudnocu,vecno sam mu zahvalna
Sve preporukeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 497
20.2.2012 17:03:07   
minna

IZVORNA PORUKA: ishler

Dr. Milos Petronijevic Visegradska
Posle bezbroj neodgovornih lekara on mi je spasio trudnocu,vecno sam mu zahvalna
Sve preporukeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 498
20.2.2012 17:09:07   
nink
Da li meni mozete da prepurucite dobrog ginekologa u Visegradskoj??I ako ima privatnu praksu ako moze u pp ime i adresa ordinacije Unapred hvala!!!user posted image user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 499
20.2.2012 17:11:12   
minna
Gore pomenuti Milos Petronijevic, sad cu ti poslati pp

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here