lesli -> RE: Spontani pobačaj (5.10.2019 10:54:24)
|
A sto se psihickog osecaja tice, ja sam isplakala more suza dok me nisu uspavali. Onda sam se probudila iz anestezije i tu sam malo zaplakala. Ostatak tog dana sam bila ok, cak sam i govorila da je bolje sto se to sad desilo i da sve ostaje u tom i danu pre toga kada su ustanovili da ne kuca srce...drzi te valjda i ta narkoza malo omamljenom i otupljenom. Svi su se potadovali kako sam glatko to prebolela. Ono sto je nastupilo nakon toga je bilo sa mnogo manje suza, ali mnogo teze psihicki podneti. Dugo mi je trebalo da prodjem ulicom i da ne okrecem glavu kada vidim trudnicu ili bebu u kolicima, ali je tom osecaju sigurno doprinelo sto nakon kiretaze nije islo prirodno. Krvarila sam inace nekih 12 dana. Samo prvi obilnije, posle toga je vise bilo neko mrljanje. Meni su u frontu rekli da sacekam prvi ciklus, uradim briseve i ako su brisevi ok, da mozemo ponovo da radimo ba bebi. Odboluj malo, odradi to sto mora i pocnite sto pre da radite na drugoj bebi, to je moj savet. Tek sa novom trudnocom ce u potpunosti nestati bol koji sada osecas.
|
|
|
|