Maslacak15 -> RE: Spontani pobačaj (5.10.2019 8:31:59)
|
e moja khaleesi[sm=smiley13.gif] Ja sam probala da te zatitim i upozorim otvoreno ali ocigledno je moralo tezim putem. Prosla si skoro identicni scenario kao ja ( vidi stranu 66), ja sam saznala na 10+2. Nema zdrave trudnoce i bebe koja kasni u razvoju. I ako beta ne raste. Prosto nema. Doktori su tu oprezni jel ima puno zena gde je ovulacija kasnije pa onda manja trudnoca bude ok ( ali to zapravo nije kasnjenje) pa dokle god ima srcane akcije oni su pozitivni ali u ranom stadijumu svako kasnjenje od vise ok 5 dana ako se zna kad je bila implantacija ( npr dan pozitivne bete) je ogroman znak pitanja. Jako je slicna prica, i meni je treca trudnoca bila i meni su rekli bice sve ok kad se pojavio srcani rad ( iako je beba kasnila 6 dana) i ja sam nasela i onda se sokirala posle tri nedelje. To crnilo na ekranu, ogromni mesak ( 3cm i mali mebrion bez srcane akcije)-taj osecaj soka ostaje zauvek. ZAto se i nisam javljala ni komentarisala ni zapitkivala kakvo je bilo tacno stanje kad su ti rekli da je u redu ali sam mislila juce na tebe i strepila i jutros imam sta da vidim..... Kiretaze nema sta da se plasis, to je njima rutinski zahvat, ja sam imala medikamentoznu na zahtev to ovde moze, ali mozda je kiretaza elegantnija ( ko sta preferira). Mnogo je gora psihicka bol. Odboluj. oporavi se pa ponovo. Ja sam cekala samo jedan mesec, ciklus sam dobila redovno posle tri nedelje. Krvarila sam skoro dve ali to nije za poredjenje, ja sam izazvala kiretazu tabletom, ti bi trebalo mnogo krace da krvaris kad ociste hiruski. Naredna trudnoca je bila besprekorna iako sam imala 40 godina. Zao mi je jako, pitaj ako ista iko moze da ti pomogne. Drzi se, sve prodje,pa i to iako ti je sigurno trenutno nezamislivo[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|