Peace* -> RE: Spontani pobačaj (23.1.2015 9:05:56)
|
@jabudic Mislim da žena ne treba da rađa ako nema "onu" emociju. Znaš na koju emociju mislim. Jednostavno... ja nisam imala ni jednu pozitivnu emociju. Mnogo sam vagala, 7 dana nisam razmišljala ni o čemu drugom, pokušavala sam da nađem u sebi "to nešto", i jednostavno nisam uspela. Razmišljala sam i o horionskim čupicama, i da li bi se emocija promenila kada bih bila 100% sigurna da je devojčica (obzirom da imam dva dečaka). I ne, ni pomisao na devojčicu nije promenila ništa. Iako, ja nisam pristalica tih varijanti: odradićemo čupice, pa ako je devojčica zadržaću, a ako je dečak ne. [sm=zmeden.gif] Meni je to jako strašno, ili hoćeš bebu ili je nećeš. Onda, kad sam prokrvarila... razmišljala sam o drugim ženama. Znaš, uradila sam betu, koja je bila tačno u nedelju u kojoj sam bila. Taj ponedeljak je bilo punih 5 nedelja, i u utorak sam ulazila u 6tu. Beta je odgovarala 5-6 nedelji. I onda sam pomislila kako se osećaju žene koje žele da zadrže trudnoću, i desi im se što meni. Osećaš se u principu odlično, sve je super, pozitivan test, pozitivna beta koja odgovara nedelji, i onda HOP i časkom nestane. [sm=smiley13.gif] @serpica Nisam pisala nigde.
|
|
|
|