Zlatna ribica -> RE: Spontani pobačaj (11.8.2009 11:27:40)
|
IZVORNA PORUKA: dacica evo i mene u klubu...ja sam imala spontani u 4-5 nedelji,taman kad sam svima rekla lepu vest,i pocela da se radujem i uzivam u svojoj dugo,dugo ocekivanoj trudnoci,meni je dr.rekla kad je pocela da pada beta,da cu sama prokrvariti i da ce sve samo otici-zato sto je mala trudnoca...evo danas mi je 5 dan i jos krvuckam po malo,ali jedva cekam da stane da mogu u nove pobede...naravno da sam bila ocajna...ali zivot ide dalje...moj dragi kaze..videli smo da mozemo-pa cemo opet...nekome Bog da lako...nama teze..ali bice...samo treba ici napred...kisss-za sve u klubu... Ja sam imala dva takva, rana spontana. Uzrok im ne znam, znam da sam bila mnogo povredjena i da sam mnogo suza prolila, a evo sad, hvala Bogu, guram drugu trudnocu, nakon sto sam se porodila pre godinu dana. Vecina zena ima takve rane spontane, mnoge i ne otkriju da su bile trudne, pomisle samo da im kasni menstruacija i primete da je malo obilnija. Ponavljam, to se desava velikom broju zena. Glavu gore i misli pozitivno. Doci ce i beba, kad Bog kaze [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|