pahulja76 -> RE: Spontani pobačaj (11.6.2009 13:00:42)
|
IZVORNA PORUKA: nita Neznam zaista ali sutra cu videti sta mi kazu ovi u Frontu dosada sam isla na dva mesta kod privatnika i istu pricu pricaju,ujutru sa rezultatima idem kod treceg doktora pa cu cuti i njegovo misljenje,pravo da vam kazem frka mi je samo iz tog razloga o kome vi pricate ja sam svesna toga ali smatram da i oni znaju sta rade,nadam se da cu sutra dobiti neko novo misljenje koje je sasvim ok. nita, posto si iz Bg-a i isla si vec u Nar. front idi onda gore na III sprat, odeljenje urgentne ginekologije (to je na desnoj strani kad izadjes iz lifta) i trazi dr T. Lakic-Jelic, ona je odeljenski lekar i sto se mene tice dr. je bila super. I mene su pustali dr. kuci iako sam prokrvarila, predlagali da sacekam, radim ponovo betu pa na kontrolu a krv ide pa ide. I onda u sub. ujutru muz vise nije mogao da izdrzi pa me odvezao u Nar. front na hitnu, i oni su se cudili sto sam dosla i kad sam im na kraju rekla ako je plod uginuo valjda treba da se to hirurski odstrani oni me primise... jedino sto je bila sub. pa sam za vikend bezveze lezala jer su radili samo dezurni lekari... a onda u pon. dolazi dr. lakic, prvo mi prepisuje utrogestan, folnu kis., vitamin c na osnovu onoga sto pise kao dg kad su me primili i onda me poziva na UZ... dok mi je radila UZ (i abdominalni i vaginalni jer ima bolji uvid) saslusala me je sve sto sam joj ispricala i rekla da ponovo uradim betu (koja se u bolnici radi za dz) jer i po UZ je ili rana trudnoca (tek pocetak jer se videla tackica vel. 5mm sto je bil onemoguce) ili krv... posle 2h po rezultatima se videlo da je beta u padu i sutradan su mi radili intervenciju u totalnoj anesteziji... odmah posle sam primila inekciju a uvece jos jednu i sutradan pre otpustanja jos jednu i obavezno ponovo sam isla na UZ da dr. vidi da li je sve cisto. primala sam dovicin 5 dana kao i Ergothyl kapi za skupljanje materice... posle antibiotika i kapi (od 5 dana) sutradan je krv vec stala (inace je tih par dana isla po malo).
|
|
|
|