eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Eugi,jesu bili prijatelji u gostima?Sve nešto mislim da te zato nema ceo dan,da spremaš,čistiš,krpiš za malim Bili su, i bilo je baš tako... Nemoguć je!!! U detetu ima nešto što mu ne dozvoljava da bude dete, radosno, veselo, pa makar i nemirno... On je sav namrgođen i ljut. Uopšte nema osmeha... Samo ta ljutnja izbija iz svakog udisaja i izdisaja.. Izgrizao mi je jastuke u dnevnom boravku, iskidao zubićima... Prolio je sok, pobacao stvari, penjao se gde je stigao, igrao se sa roletnom, skakao i urlao.. Računar mi je histerično razbucao... udarao po tastaturi obema rukama.. Sve u svemu, ništa se nije promenilo... Od tate je dobio plesku, od mame galamu, ali nije urodilo plodom.. Dobio je naposletku kaznu, da stoji par minuta u hodniku, što je iskulirao.. Onda sam se setila da kažem da preko puta mene živi doktor za neposlušnu decu, jedan Rom, čika Hasan. Ima 30 -oro dece u stanu, ako čuje da je i on nevaljao, doći će da boravi kod njega 5-6 dana. Sva se deca kupaju zajedno, on ih trlja nekom četkom koja je malo gruba, ali ništa strašno. Svi spavaju na podu skupa, jer nema kreveta, ali nakon 5-6 dana, svako dete se vrati mami i tati lepo vaspitano I tada dok sam to pričala, da vidite kako se smirio i svaku moju reč je sa pažnjom slušao.. Smirio se kao bubica, upalim mu dečiji kanal, sedi, mirno gleda.. ALI!!!! Uskače njegov tata, koji kaže, ne da tebe tata, ja ću tog čika Hasana da razbijem! Pa onda mama, koja kaže, polako Eugenija, dete će nam imati traume!!! I tu oni tako krenu da ga maze, ja ispadnem sam djavo kakva loša, a dete to lepo iskoristi, i nastavi opet da divlja