Anavi -> RE: Histeroskopija (13.5.2011 22:56:48)
|
Evo koga zanima histeroskopija [sm=smiley1.gif] Inace , meni je histeroskopski otklonjena pregrada u materici, a i razne druge stvari se mogu radii tom metodom ( polipi, miomcici.... to sam cula u frontu) Kad te prvi dan prime ujutru, dobijes rucak u 12 i to samo supicu [sm=smiley36.gif]. posle toga nema klope uopste, samo bistri sokici do ponoci. Oko 16h istog dana dobijaju se tabletice za praznjenje creva, posle toga se radi klizma...da ne objasnjavam to [sm=smiley36.gif]. Sutra Ujutro se radi operacija, koja je inace radi vaginalno, nema rezova , savova i konaca,... Na pitanje da li boli, mogu da odgovorim u svoje ime samo ,ja sam radila i histero i laparo u isto vreme, i mene nije nista bolelo , jedino malo rezovi od laparoskopije. Dakle ja sam otisla prekosutra kuci, zbog laparo, ali devojke koje su radile samo histero otisle su sutradan. I to su ostajale u frontu samo iz razloga sto su bile u anesteziji, nista drugo. Nema katetera, drena , ni nista sicno. Kad se dozoves mozgu od anestezije, kao nov si. I u frontu se ne placa.
|
|
|
|