Bavarija -> RE: Histeroskopija (7.12.2013 16:32:01)
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR IZVORNA PORUKA: Bavarija petak, 6.12.2013 vantelesna oplodnja eskimcicima00 pozdrav svima po prvi put sam na ovom forumu, ali mi treba vasa pomoc tj. podrska, naime, radila sam vantelesnu pre godinu i po dana u Jevremovoj kod Ljubica, neuspesno, nakon toga u Ceskoj, mesto Ceske budejovice gde je doslo do oplodnje na 4.mesta dvojke na 8 mesta 3ke, prosle godine odradjena prva vantelesna i nakon dva meseca sam prokrvarila izgubila bebice koje su se na prvom ultrazvuku videle kao tackice, beta da napomenem nakon 13.dana od transfera bila je 225. a nakon par dana tj. 13.tog januara bila je 7.800, pripremam se za histeroskopiju, er su mi u ceskoj u otpusnoj listi napisali a rekli i uzivo, ako dodje do problema da odradim histeroskopiju, citala sam sta je histeroskopija, na netu naravno, novi proces ide po novoj godini jer imam na jednom mestu 3 a na drugom dva zamrznuta embriona. od januara znaci idem ponovo sa lekovima, kakva su vasa iskustva sa zatrudnjivanjem nakon histeroskopije naravno vantelesna, i da li histeroskopija pomaze da to bude sve kako treba. hvala puno svima
|
|
|
|