dunja RR -> RE: Histeroskopija (24.8.2013 1:16:57)
|
Koliko se u Frontu čeka na histero, zn li neko? Ja sam u velikoj nedoumici, šta da radim, pa vas molim za savet - trebala sam da radim histero u Zvezdari, u avgustu, bil sam na kontraceptivima od jula, ali nije im još popravljen aparat za anesteziju, pa smo odložili za septembar, ja u međuvremenu još mesec na kontraceptivima. Danas se čujem sa dr. izgleda ništa od aparata. Inače, trebala bi u sledećem ciklusu da radim FET kod Ivanovića. Nazovem dr. Bilju, i ona mi reče da pokušam da uradim u Frontu u narednih 20 dana, ako ne uspem, onda kaže radimo FET bez histero jer ne smem biti predugo na kontraceptivima. Napomenula je da meni histero i nije preko potreban je prethodna VTO uspela, ali u 10 nedelji rađena kiretaža (BO), tako da smatra da mi je endometrijum ok, čim dolazi do trudnoće. Da li neko zna, ima li šanse da ja odradim histero u Frontu na brzinu, da li ima redova tamo? Ukoliko ne uspem, da li da radm FET bez histero, nisam pametna. Od trudnoće mi se povukla endometrioza, situacija je ok, plašim se ako budem čekala, biće goge ...
|
|
|
|