nina26 -> RE: Histeroskopija (24.7.2012 19:21:53)
|
IZVORNA PORUKA: Zebica Vidi.. Vrlo je moguće da je tvoj slucaj lakši pa je procenio da nema potrebe za opštom anestezijom, šta znam... Kod mene nije bilo dileme. I da, samo uklanjanje polipa je vršeno, kako mi je ginekolog objasnio posle, u samom korenu tako da mi nije dirao endometrijum...Posle toga mi je ciklus tekao najnormalnije bez ikakvog poremećaja... Ne moze dr samo na osnovu uz da utrvdi da li je neciji slucaj laksi ili ne, pogotovu kad se radi o intervencijama kao sto su histero i laparo. Moze na uz da vidi neke polipe, ali ne i sve. To ti je isto, kao kad se radi HSG pa ispadnu prohodni jajovodi pa ne dolazi i dalje do T, ode se onda na laparo, i vidi se da jajovodi nisu bas tako sjajni. Nazalost bilo je milion slucajeva, ali necemo sad o tome. I ne mesajte opet babe i zabe[sm=smiley1.gif]HSG bez anestezije nije isto so i histero bez anestezije, nemojte devojku da dovodite u zabludu[sm=smiley13.gif] J@n@, i to pustanje istog dana posle intervencije, mi je logicno jer ne planira anesteziju, tako da neces biti osamucena, ali opet ti savetujem da ne radis to bez narkoze ma koliko imala poverenja u dr, jer sta ako ti nadje i polipe, i miome, i odluci se za biopsiju endom. hoce onda tog trenutka da ti da anesteziju??? nece moci, jer nisi radila pripremu, nazalost, moraces onda da odtrpis. Javi nam se sta si se dogovorila sa dr[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|