RE: Histeroskopija (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

branki* -> RE: Histeroskopija (28.4.2012 22:50:20)

to je neprocenjiva intervencija,imaces cistu kompletnu sliku,drzim palceve da bude sve ok[sm=smiley20.gif],a bice.

Anoniman -> RE: Histeroskopija (28.4.2012 22:51:03)

Hanka samo da te pozdravim jer ne mogu da te vidim drugde. Javi na pp kad dolazis za Pi i koliko ostajes pa da se dogovorimo. :)

hanka -> RE: Histeroskopija (28.4.2012 23:13:30)

[sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Histeroskopija (28.4.2012 23:15:51)

Hankić držim palčeve,možda i bolje što te zbrzali,da ne misliš mnogo...Ljubim te,biće sve super [sm=smiley31.gif]

degu -> RE: Histeroskopija (29.4.2012 19:00:34)

U Hanka, baš se zahuktalo [sm=bravo.gif]
Šaljem ogroman zagrljaj [sm=smiley31.gif]

nina26 -> RE: Histeroskopija (30.4.2012 11:28:12)

a ni sada nakon ovog spontanog nije utvrdjeno zašto i gde je došlo do krvarenja i stvaranja hematoma. Jedna sestra u bolnici mi je savetovala da radim histeroskopiju, pa sad razmišljam da li da je poslušam.

Mod, i ja bih ti savetovala da uradis histeroskopiju cim budes mogla.

Sto se tice hematoma, i ja sam prosle godine imala spontani, isto blizanacka trudnoca (kazu da je cesce kod takvih trudnoca) i niko ne moze da ti da odgovor zbog cega se to desilo.

Histeroskopijom , mislim da ne mogu da ti vide krvne sudove, vec samo priraslice, miome, polipe, i da ti urade biopsiju endometrijuma.

Sobzirom da si imala 2 spontana, savetovala bih te da odjednom odradis i histero i laparo, i naravno da potrazis strucnog hematologa i ako nisi radila, da ides da radis imunoloske analize i pod obavezno analize za trombofiliju.
Ako se intervenicijom ispotavi da ti je unutrasnjost/spoljasnjost materice uredu, onda je problem drugi prirode, imunoloski.

Ja sad u drugoj trudnoci koristim preventivno antikoagulanske inekcije, i hvala dragom Bogu za sada je sve uredu.

daca77 -> RE: Histeroskopija (30.4.2012 11:37:15)

Hanka, a kakav je rezultat? Jel' sve u redu?

jelenka -> RE: Histeroskopija (30.4.2012 11:51:35)

Mod ja sam radila magnetnu materice samo tako moze da se vidi svaki krvni sud bukvalno sve moj savet ti je da uradis i to.
radila sam i hesteroskopiju dobijes samo izvestaj od doktora a sa magnetnom snimke i cd na kome se vidi bukvalno sve.

Hanic kako je bilo,imas li bolove?

hanka -> RE: Histeroskopija (30.4.2012 14:36:04)

umrecu,dobila sam od sinoc novalgetol i 4 diklofen injekcije,klometol i jos nesto protiv povracanja.Vrti mi se a o bolovima i da ne pisem.Necu nikog da plasim ali mozda ja samo lose podnosim bolove.Popodne ce mi doci kumovi i dati novalgetol jos jednom
Daco rezultati su grozni to sto sam sinoc pricala sa Andjelicem je da su mi izvadjena nekoliko polipa iz materice i skinute ciste sa jajnika,otpusen kraj jednog jajovoda i materica je definitivno jednoroga.Kaad ostanem trudna radice mi serklaz u nekoj 5-8 nedelji.Uzet je uzorak sa zadnjeg zida materice,cekam izvestaj

Maslacak15 -> RE: Histeroskopija (30.4.2012 16:55:36)

hanka draga ,
zelim ti brz oporavak!!!! Reci mi molim te kakav si ti imala ultrazvucni nalaz? i HSG? Jer ista ukazivalo na tolike probleme. Puno te pozdravljam i naspavaj se ako mozes. Nekad je to najbolji lek.

degu -> RE: Histeroskopija (30.4.2012 19:19:20)

Hankić grlim te jako [sm=smiley31.gif]
da nam se oporaviš što pre [sm=smiley27.gif]

hanka -> RE: Histeroskopija (30.4.2012 19:27:47)

hsg je ukazivao na jednorogu matericu ili endometrijalni polip ali ne na ovakvo stanje
Utesio me je covek kasnije i objasnio da nije sve tako crno.Sad me najvise nervira sto me sve boli [sm=smiley19.gif]
Procice za neki dan
Ljubim vas

degu -> RE: Histeroskopija (30.4.2012 21:12:44)

O Hanka [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
Ali sad su velikim delom rešili problem zar ne?
Nemoj da budeš tužna, sutra je već novi dan i biće lakše [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Histeroskopija (30.4.2012 21:48:17)

hanka,drzi se,sad je grozno,znam,ali svakim danom bice bolje.rezultati nisu tako grozni,vidis da je odlicno sto si to obavila,otklonila polipe,sredila jajovod,ja planiram ako budem opet se resila na drugu bebu da ponovo odradim histeroskopiju,da vidim da se nije nesto nakacilo!ljubim te[sm=smiley31.gif]

hanka -> RE: Histeroskopija (1.5.2012 8:42:41)

Ma histeroskopija nije strasna ali laparaskpoija je katastrofa zbog gasa i svega ostalog[sm=smiley29.gif]

nina26 -> RE: Histeroskopija (1.5.2012 11:07:59)

Hankic, super sto si to odradila, znam da je tesko oporavljanje, a vrti ti se od anestezije, i meni je bilo lose od nje.

Nisam znala da si radila i laparo, jos bolje.

Sad su lepo ocistili sta su imali, i videces ubrzo ces imati rezultata[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Nisam znala to za magnetnu materice, prvi put cujem[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] i sta kao vide ti se krvni sudovi, i to rade bez ubrizgavanja bilo kakve tecnosti ili kako ???

hanka -> RE: Histeroskopija (1.5.2012 15:47:47)

Tetrazepam resava stvar [sm=bravo.gif]
Sto se tice mri male karlice radi se sa nekim kontrasom,u Nisu ga nije bilo do februara

jela 76 -> RE: Histeroskopija (2.5.2012 8:56:48)

Hanka, drago mi je da si sve napokon završila. Od sada se sve računa. Andjelić ti je najbolji! I, zaista nije sve tako crno. Bitno ti je da si problem rešila. A, to što boli, proćiće!
Samo napred![sm=bravo.gif]

monini -> RE: Histeroskopija (16.5.2012 0:12:49)

ej hanka [sm=smiley31.gif]pa bravo zeno, resila si jednu veliku prepreku[sm=smiley31.gif] uopste nisam u toku...a vidim i da nam je World trudnjaca,divno,tako da ces ubrzo i ti za njom a i draga degu (veverica:)), vreme je i njoj !!!
mozda i mene ceka ta cuvena histeroskopija nakon dve bezuspesne Vto sa sjajnim embrionima :(

hanka -> RE: Histeroskopija (16.5.2012 9:16:07)

Monini [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
nisam te dugo videla [sm=smiley31.gif]

jelenka -> RE: Histeroskopija (17.5.2012 13:46:35)

super hanic, bas mi je drago da si sve zavrsila sada se opusti i muckaj i bebac stize.
nisam znala da ti je radjena i laparoskopij? sad sam se uplasila mene ceka u junu i HSG bas se plasim otklonice mi pregradu to ce verovatno boleti. ali dobro procice i to. Ljubim

branki* -> RE: Histeroskopija (17.5.2012 13:56:42)

najbolje je raditi laparoskopiju i histeroskopiju,sve u jednom putu.imas jasnu sliku.
jelenka,ne brini,bice sve u redu.

Zell -> RE: Histeroskopija (23.5.2012 11:15:33)

evo da se javim i u ovoj temi... cekam da me zovu da dodjem na histeroskopiju i transvaginalnu laparoskopiju (u okviru jednodnevne dijagnostike na Betaniji) na uz sve ok, videcemo sta ce biti posle ovoga. Jeste morale praviti neku pauzu do muckanja ili inseminacije posle toga? Bas bi se ubedacila da mi kazu par meseci nista....

branki* -> RE: Histeroskopija (23.5.2012 12:49:14)

mi smo krenuli odmah posle mesec dana,dok je prestalo da me boli od laparoskopije,mada nista se nije desilo,mogla sam da pretpostavim[sm=smiley13.gif]

s.s.s.s -> RE: Histeroskopija (4.6.2012 13:29:41)

Devojke moje draga
e, mala pomoć mi je potrebna, rekao mi je prof Tulić koji radi u Višegradskoj da bi trebalo da uradim histeroskopiju, a vidim da to može i u KC da se radi, pa me interesuje treba li mi uput od doktora opšte prakse i koliko se čeka otpr od kada se zakaže n aintervenciju.
Trebalo bih još razna antitela da uradim, pa ako neko ima iskustvo gde je najbolje raditi, neka mi napiše...
Ja sam nakon 2 neuspešne ISCI rešila da idem dalje, jer po mojim nalazima je sve ok, ali trudnoće nema :((((

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>