|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mašina za sudove
26.5.2014 8:37:38   
Klarita
Ja imam Elin. Kad smo kupovali masinu zvali smo majstora za savet i on nam rekao Elin masinama je super cena i kvalitet nije los, slobodno da uzmemo. Kad se ja zapricam sa njegovom zenom, oni za sebe uzeli Bosh-ovu user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 351
26.5.2014 18:41:55   
mika79
Mi smo kupili Bosh i prezadovoljna samuser posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 352
26.5.2014 18:50:13   
Torbica
Midea -losa.
Vox - odlicna, prezadovoljna sam!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 353
26.5.2014 19:01:39   
Štetica
Torbi kakvo lose iskustvo imas sa Mideom?
Ja je imam i za sad sam zadovljna sa njom,imam je 3god,dobili od kumova za svadbu. Mada sam skoro gledala njihove masine i vidim da imaju bas jaku cenu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 354
26.5.2014 19:09:26   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Trco nasa Gorenje je fenomenalna. Sve sto imamo od aparata u kuci je gorenje.

Isto. Ja sam bas zadovoljna. Jedino sto smo zbog velicine kuhinje morali da uzmemo manju, za 12 kompleta, a navikla sam godinama na ovu za 24.

U prethodnom stanu sam 10 godina imala Elin, sve preporuke.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 355
26.5.2014 19:14:14   
Torbica
Mi smo dobili Mideu od kumova za poklon, nije mi lepo prala, morala sam prethodno da properem tanjire inace bi ostajalo zalepljeno.
NM, za 24 kompleta? Ja sam mislila da je ova za 12 najveca, 60 cm je siroka?user posted image Ona za 6 kompleta je 45 cm siroka..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 356
26.5.2014 19:21:29   
New Mom
Da, da za 24. Sira je bila od klasicne.
To je bilo pre 13-14 godina vec sad, pojma nemam dal jos toga ima. Al u svakom slucaju ovo mi je bilo sok, prebrzo se napuni.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 357
26.5.2014 20:33:24   
Torbica
Ja kad sam kupovala rekose mi da nema vece, pa zato pitam...
Koje su dimenzije te vece kad je ova za 12 kompleta 60 cm?

< Poruku je uredio Torbica -- 26.5.2014 20:41:03 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 358
27.5.2014 22:03:44   
Noelia
Sreća pregolema - odveo me dragi danas u prodavnicu da pogledamo mašine za sudove :D
Sreća će biti još veća kada kupimo jednu ali bih pre toga volela da vidim ima li neka od vas iskustva sa Whirpool mašinama?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 359
31.5.2014 9:08:11   
Didy
Od preksinoć mi ne radi mašina za suđe. Neće da povuče vodu. user posted image Kao luda sam! Tek sam juče zaista shvatila koliko mi vremena štedi. user posted image I koliko mi znači što nemam suđa po kuhinji, sve bude u mašini. Nadam se da će je mm uspeti popraviti danas.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Noelia)
Direktna veza do poruke: 360
31.5.2014 12:27:03   
vikiii
U poslednje vreme mi se dešava da tabletica neće da se rastopi. Otvori se lepo ona pregrada gde stoji tableta i ispadne ona,ali se ne rastopi. Ne znam dal je do tableta ili do mašine. Inače koristim dm-ove tablete. Jel se vama to dešavalo?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 361
31.5.2014 14:26:56   
nata11
Viki koliko je stara masina? Jel greje vodu? pokusaj da je prekines da vidis jel ima pare da izlazi

(odgovor članu vikiii)
Direktna veza do poruke: 362
31.5.2014 19:47:23   
Didy
IZVORNA PORUKA: vikiii

U poslednje vreme mi se dešava da tabletica neće da se rastopi. Otvori se lepo ona pregrada gde stoji tableta i ispadne ona,ali se ne rastopi. Ne znam dal je do tableta ili do mašine. Inače koristim dm-ove tablete. Jel se vama to dešavalo?

Meni se dešavalo ponekad, recimo jednom mesečno. Nikad nisam skontala zbog čega je, ali pošto nije bilo tako često, nisam previše ni pridavala značaju. Jedino što sam sigurna je da nema veze sa tabletom koju koristiš, jer sam ja uzimala razne i ne mogu reći da se s jednima dešavalo, a s drugima ne.

(odgovor članu vikiii)
Direktna veza do poruke: 363
31.5.2014 20:56:10   
vikiii
Kupila sam je pre pola godine,gorenje je inače. U početku mi se to nije dešavalo,ali zadnjih mesec dana je baš učestalo. Mislila sam da je do tableta,ali ako nije zvala bih servis,jer je u garanciji.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 364
31.5.2014 22:24:06   
Didy
Zovi ako je pod garancijom. inače, i moja je gorenje.

(odgovor članu vikiii)
Direktna veza do poruke: 365
4.9.2014 21:16:52   
nata11
Samo da podelim sa vama, procitah ovde da stavljaju cure po pola tablete ako je cvrsta. Probala sam i super opere nema nikakve razlike.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 366
4.9.2014 21:20:19   
Dama Herc
To cu da probam, interesantan savet.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 367
10.9.2014 21:37:36   
big mum
Evo moje nove najbolje drugarice voooleeeeeeeeeeem je do nebauser posted image KLIK

Koliko mi samo vremena uštedi leleeee

< Poruku je uredio big mum -- 10.9.2014 21:38:43 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Dama Herc)
Direktna veza do poruke: 368
10.9.2014 21:40:12   
Jole84
BM imamo istu drugaricu user posted image To je spas definitivno!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 369
10.9.2014 21:45:11   
big mum

IZVORNA PORUKA: Jole84

BM imamo istu drugaricu user posted image To je spas definitivno!

Jeste,spas je.Kad se samo sjedim stajanja za sudoperom user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 370
10.9.2014 22:09:14   
dijana1*
BMuser posted image
Ja svoju cuvam kao oci u glaviuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 371
10.9.2014 22:32:42   
anita
Ja imam Quadro masinu za posudje i prezadovoljna sam. Kupili smo je 2009.godine posle vencanja. Stvarno je spas u kuhinji.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 372
10.9.2014 22:37:40   
New Mom

I nama se to povremeno desava i nisam provalila zbog cega.

(odgovor članu vikiii)
Direktna veza do poruke: 373
10.9.2014 22:44:08   
Ivanka 75
MOja drugarica dupke puna i ceka jeftinu struju da se baci na posao user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 374
10.9.2014 22:51:26   
wivern

IZVORNA PORUKA: New Mom

I nama se to povremeno desava i nisam provalila zbog cega.

Meni se desavalo ali sam provalila da je do rasporeda sudova u masini. Kad zakocim onu donju prskalicu sa nekim od vecih sudova ne rastopi mi se tableta.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here