|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mašina za sudove
28.1.2014 11:00:55   
ivaMark
Meni su se te fleke javljale kada smo sipali previse soli, sudovi su bili beli, beliiiiiiiii...ostajala je voda koja je bila mutna.
Sestri mojoj su se javljaje fleke jer nije imala soli user posted image ko ce ga znati user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 326
28.1.2014 13:11:58   
Štetica
Anck probaj da u deo za sjaj sipas najobicnije sirce. Em ce sudovi biti sjajni em ces da ocistis masinu tako da ti to dodje 2u1,a finansiski necemo ni da pricamo jer je 1lsirceta oko 100din,a traje li traje.
Ja sam taj problem sa mlecavim casama resila tako,jer mi nijedan sjaj nije pomagao pored ocajno tvrde vode.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 327
28.1.2014 15:45:45   
Anck Su Nmaun
Probala sam to jos drugi dan nije pomoglo,inace cesto koristim sirce , sledeci dan sam probala sa sjajem nista...
Evo sudove od sinoc koje sam prala opet sad oprala al opet isto...al verovatno se sad tog kreca natovarilo pa ne pomaze. Videcu veceras sta ce biti...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 328
28.1.2014 16:08:44   
Ivanka 75
Ja sam se vratila na DM prasak + sirce = dobitna kombinacija! Ocigledno odgovara za ovu vodu ovde kod mene user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 329
18.4.2014 8:44:44   
branki*
meni treba sudo masina,a zafalilo para za njuuser posted image
montirali nam pre 2 dana kuhinju,i sad onaj prostor gde ce biti sudo masina zvrji prazan,odnosno tu je rupa.ja sam mislila da majstor nekako zakaci tu drvenu plocu da se ne vidi supljina,dok ne kupimo masinu.on kaze da ne moze,jer se ona montira na vrata sudo masine.a,sad nemam para za nju.a,nervira me mnogo ta rupa.pracu ja sudove na ruke neko vreme,nije mi to problem,ali me onaj prostor izludjuje.gledala sam tu ugradnu sudo masinu,ne znam ni koja marka,oko 40 000 je sad.bas bzvuser posted image nisam znala da ne moze da montira tu dasku bez nje....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 330
18.4.2014 8:53:49   
nanatz
Zalosno je to,msm rupa stoji praznauser posted image user posted image user posted image user posted image

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 331
18.4.2014 8:54:38   
Anck Su Nmaun
Pa sta ima veze meni je tako bila prazna 3 nedelje kad je masina bila u servisu... deca su se dobro zabavljala u toj rupi user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 332
18.4.2014 8:54:49   
nanatz
nadam se da se ne ljutisuser posted image

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 333
18.4.2014 8:58:59   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki

meni treba sudo masina,a zafalilo para za njuuser posted image
montirali nam pre 2 dana kuhinju,i sad onaj prostor gde ce biti sudo masina zvrji prazan,odnosno tu je rupa.ja sam mislila da majstor nekako zakaci tu drvenu plocu da se ne vidi supljina,dok ne kupimo masinu.on kaze da ne moze,jer se ona montira na vrata sudo masine.a,sad nemam para za nju.a,nervira me mnogo ta rupa.pracu ja sudove na ruke neko vreme,nije mi to problem,ali me onaj prostor izludjuje.gledala sam tu ugradnu sudo masinu,ne znam ni koja marka,oko 40 000 je sad.bas bzvuser posted image nisam znala da ne moze da montira tu dasku bez nje....

Ja najradije ništa ugradno ne bi uzimala, pogotovo tu mašinu. E sad to je već tvoj izbor. A što se tiče rupe, turi kantu za đubre tu user posted image - tako sam ja kod bivšeg, mnogo mi zgodno bilo. Mi smo dobili samostojeću mašinu, mada sam nju i planirala i samo je uglavila, tj skinula sam onu gornju plastiku.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 334
18.4.2014 9:03:36   
Sanjica26 RR
Ma, Branki kupi ti lepo masinu koja je jeftinija od ugradne. Ako zelis bas ugradnu stavi kao sto rece Trca kantu.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 335
18.4.2014 9:06:15   
branki*

IZVORNA PORUKA: nanatz

Zalosno je to,msm rupa stoji praznauser posted image user posted image user posted image user posted image

haha,luda siuser posted image

anck,ne sumnjam da ce dobro doci bozidaru da tu ulazi i glupira seuser posted image
trco,zasto ne bi uzumala nista ugradno?sad je vec preracunato,moram ugradnu da uzmem?a,da moguce da ce tu biti kanta za otpad po svoj prilici.ugradna kantauser posted image

branki

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 336
18.4.2014 9:10:25   
Ivanka 75
I mi skinuli plastiku a odozgo stavili radni deo sirine masine a samo se naslanja na sudoperu s jedne i tadni deo s druge strane pa se lako skida (da bi obrisala iza masine, mm da proveri struju i sl).pa masina moze da se izvuce

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 337
18.4.2014 9:13:20   
branki*
kako to mislite da kupim drugaciju?da uzmem,pa da je samo ubacim u rupu,ispod radne povrsine,a da zajebem onu dasku koja ide preko vrata?narusice mi estetiku kuhinjeuser posted image je l su one jeftinije?

branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 338
18.4.2014 9:14:49   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki

trco,zasto ne bi uzumala nista ugradno?sad je vec preracunato,moram ugradnu da uzmem?a,da moguce da ce tu biti kanta za otpad po svoj prilici.ugradna kantauser posted image

Ma iskreno ne volim ništa ugradno. I'm oldfashion i verujem ja da je sve to uznapredovalo, ali... Zbog izlivanja i sl, ne volim ugradne frižidere i mašine (šporet i rerna još i pomoz' Bože).
Pogledaj kolika je rupa - ako je klasična oko 60 sigurno može da uđe i standardna. Imaš i užih mašina prostostojećih. Jedino ako si u fazonu mora sve da bude u boji kuhinje i to. Onda čekaj da skupiš lovu pa uzmi ugradnu.
No to je moje mišljenje.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 339
18.4.2014 9:16:15   
Sanjica26 RR
Rekoh da su jeftinije. Mi smo nasu gorenje platili 28.000. Inace velika je.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 340
18.4.2014 9:17:36   
Trcosava
Beko mašine za sudove (candy ni pod tačkom razno, kao ni gorenje) se kreću od 24.000 do 39.000 pa ti biraj

KLIK

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 18.4.2014 9:19:13 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 341
18.4.2014 9:20:06   
Sanjica26 RR
Trco nasa Gorenje je fenomenalna. Sve sto imamo od aparata u kuci je gorenje.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 342
18.4.2014 9:20:18   
branki*
onda bas i jeste razlika u ceni osetna..jbg,bas bzv sad.a,ta razlika u ceni nije zbog kvaliteta?mislim da li je ova ugradna skuplja samo zato sto je ugradna ili je i bolja?malo sam se preracunala sa tim ugradjivanjem,izgleda...

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 343
18.4.2014 9:25:27   
Trcosava
Sanjice, čula sam mnogo loših iskustava što se tiče Gorenja, a lično imam jako loše iskustvo sa Candy aparatima (novije generacije, mama ima candy mašinu za sudove garant 20 god i šljaka i dalje!)

A Beko imam odlična i ja i sestra iskustva plus imaju garanciju od 5 god. Ne znam za Gorenje, neki imaju 2 neki 5.

@ Branki - gde smo beše pisale o kuhinji? Ne mogu da nađem temu.

A razlika u ceni - pa delimično što je ugradno (imaš i ugradne rerne od 600€, a set_ ploča+rerna 500€). Cena je veća malo bog toga što je ugradno malo zbog funkcija.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 18.4.2014 9:26:53 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 344
18.4.2014 9:27:46   
Sanjica26 RR
Sve koje znam da imaju Gorenje su zadovoljni. Meni sve njihovo traje vec 5 godina.
Branki skuplje je, jer je ugradno. Meni su rekli u prodavnici kad sam se raspitivala.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.4.2014 9:30:58 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 345
18.4.2014 9:29:16   
Anck Su Nmaun
Ugradna je skuplja zato sto je ugradna.
A sto se tice Gorenja i meni je Sve od aparata Gorenje ...ali ne znaci da su najbolji!
To je stara skola, pa svi misle najbolje ali nije to kao nekada... cujem od dosta njih da se zale. Moj Usisivac njihov se raspao, masina za sudove ima neki kvar neznaju ni oni kakav, stalno nesto javlja.... mm sestra se takodje zali na njihove aparate.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 346
25.5.2014 18:14:47   
Štetica
Branki kupi obicnu masnu,skini poklopac i tako ulazi pod plocu.A sa vrata skines onaj lim sto je ispod dugmadi i na taj deo ti majstor namontira tu plocu sto je napravljena za ugradnu i mirna glava,a ostaje par hiljada u dzepu za razliku cene ugradne i obicne. Tako sam ja sad uradila,bas nisam imala nameru da dam pare za masinu kad vec imam jednu koja je stara 3 godine,bukvalno se vidi samo taj deo sa dugmadima i to je nekih 10cm sirine,to je belo,a maska je u boji kuhinje.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 347
25.5.2014 22:23:53   
moja ciklama
Moje iskustvo..
Gorenje ne, nikako.
Candy 50:50.
Indesid, poplavila u garantnom roku!
Bosh najbolji!
Zašto? Zato što ne moram da ispiram sudove pre punjenja mašine, a skine sve naslage!

Ostale nisam konzumiralauser posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 25.5.2014 22:25:08 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 348
26.5.2014 1:55:39   
vikiveki
Znači najbolja je Bosh mašina za pranje posuđauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 349
26.5.2014 5:58:35   
dijana1*
Ja imam Beko i nije losauser posted image
Ali dok god ona pere umesto mena zlatna je i volim je najvise na svetuuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here