|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mašina za sudove
29.11.2013 22:29:47   
Torbica
I ja koristim DM-ove tablete, sjaj, so, mislim so sipam svakih dve nedelje otprilike, Vox masina za 12 kompleta. Sve perem u njoj i prezadovoljna sam. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 301
29.11.2013 23:32:07   
wivern

IZVORNA PORUKA: milicicak

I ja koristim Denk mit iz DM-a... ali meni je i sva hemija za kucu njihova user posted image
Sad sam videla da ste pisali o tabletama user posted image da pojasnim... koristim prsak za masinu za sudove iz DM-a i njihovu tecnost za sjaj i so.. masinu ukljucujem na program za tanjire uglavnom nocu ali i kad ukljucim economy nema neke razlike

Moja je masina proradila iz treceg pokusaja. Kao da se nista nije ni desilo :)
Cula sam da je prasak super i bas bih ga probala, dosta zena iz mog okruzenja mi je preporucilo :)

A inace i meni je vecina hemije iz DM-a user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 302
29.11.2013 23:40:10   
milicicak

IZVORNA PORUKA: wivern

Moja je masina proradila iz treceg pokusaja. Kao da se nista nije ni desilo :)
Cula sam da je prasak super i bas bih ga probala, dosta zena iz mog okruzenja mi je preporucilo :)

A inace i meni je vecina hemije iz DM-a user posted image

Meni se prasak pokazao zgodnijim zbog doziranja (moja masina je za 8 kompleta)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 303
29.11.2013 23:41:21   
wivern
I moja je za 8...nismo dobro premerili mesto u kuhinj i istripovali se da ne moze da nam stane veca masina user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 304
30.11.2013 13:03:50   
Ivanka 75
Stavila sam jutros sirce u masinu i lepo izgledaju u masina i sudovi user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 305
30.11.2013 13:40:14   
isidora88
moja je za 12 kompleta, ali ona uzana,beko

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 306
30.11.2013 14:06:47   
minnica

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mislim da to sa fl ekama ima veze sa tvrdocom vode, zato su nekome neke teblete lose a drugome dobre.

Apsolutno! Sve zavisi od toga. Kome je tvrda voda mora uvek da ima dovoljno soli u mašini.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

Direktna veza do poruke: 307
30.11.2013 14:48:17   
Jole84

Stavila sam jutros sirce u masinu i lepo izgledaju u masina i sudovi user posted image

Ivanka a gde staviš sirće,u deo za tabletu? Ja ponekad stavim sodu bikarbonu,valjda ima sličan efekat.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 308
30.11.2013 14:59:33   
anajid
I ja koristim DM-ove tablete

Svabo je Svabouser posted image i ja ih koristim,em su jeftine em sam prezadovoljna kako operu sudje.
Inace Moja masina je OKO FAVORIT Elektrolux za 12 kom

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 309
30.11.2013 15:02:44   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ivanka a gde staviš sirće,u deo za tabletu? Ja ponekad stavim sodu bikarbonu,valjda ima sličan efekat.

Stavila sam onde gde bi trebalo da se sipa tecnost za ispiranje tj sjaj.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 310
30.11.2013 15:15:56   
vonavoj
limuntus je odlicna stvari,preko praska stavim limuntus i sudovi budu super!

Direktna veza do poruke: 311
30.11.2013 15:17:02   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I to cu da probam user posted image
Ja inace koristim lumuntos za ciscenje onog kuvala za vodu, sve opere za manje od 1min!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 312
30.11.2013 15:26:29   
vonavoj
pa da,i limuntus u masini ocisti kamenac,a uvek ga ima!

Direktna veza do poruke: 313
30.11.2013 15:44:21   
Anck Su Nmaun
Sinoc sam stavila Jabukovo sirce... al nisam nesto videla poboljsanje user posted image ipak je onda bolje obicno-alkoholno!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 314
30.11.2013 17:19:00   
nata11

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I to cu da probam user posted image
Ja inace koristim lumuntos za ciscenje onog kuvala za vodu, sve opere za manje od 1min!

Nije tema ali ja sircetom cistim kuvalo. Skida kamenac za medalju.

Direktna veza do poruke: 315
30.11.2013 19:04:56   
jovana jojo
Ovde baš ima dobrih saveta za čišćenje mašine za sudove..user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 316
30.11.2013 19:25:17   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: jovana jojo

Ovde baš ima dobrih saveta za čišćenje mašine za sudove..user posted image

Pa naravno, ovde su sve vrsne domacice user posted image

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 317
4.12.2013 10:50:48   
wivern
Meni je za kamenac ubedljivo najbolji Frosch-ov Anti-calc vinegar....otkrila mi ga je svekrva, a ako ona kaze da je najbolji onda...user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 318
4.12.2013 12:16:35   
nata11
Poruka premeštena u začepljen odvod

Molim koristite pretraživac!

< Poruku je uredio jole82 RR -- 4.12.2013 12:35:43 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 319
27.1.2014 22:10:10   
Anck Su Nmaun
Ja cu naprosto Poluuudetii ali oluuudeti od ove moje masine!

Vec treci dan mi ne opere sudove kako treba, prvo ne opere ispere, ja sipam jos sjaja, drugi dan ne ispere, sve muljavo, pa dodam soli, a ono sad kao krec po sudovima, upalim jos jednom ono ista prica user posted image user posted image Vise neznam sta da radim ... na ruke opet eto perem...user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 320
27.1.2014 22:22:27   
Torbica
Ja koristim komplet DM hemiju i zadovoljna sam. I uvek upalim ono dodatno ispiranje. A sa prvom masinom mi je bilo grozno, Midea bese. Ova je Vox. Sklj marka ali bas lepo radi. Jedino sto so trosi nenormalno!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 321
27.1.2014 22:34:44   
little_one
Mi od jesenas imamo bekovu, malu, jer nismo imali prostora da ubacimo veliku, a mama ima tu veliku. Zasad nam je dovoljna i ta mala, ukljucimo je jednom dnevno i to je to...jako sam zadovoljna, nisam ni znala sta propustam dok je nismo kupili...koji je to spas za ruke, vrijeme, novac....ma visestruka korist u svakom slucaju. Tablete, so i sjaj koristimo iz dm-a, izadje nas sve to oko 6eura i traje sigurno 2 mjeseca....pre pre prezadovoljni smo...ja je od milja zovem svojom snajkom user posted image a jos je pritom obozavam user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 322
28.1.2014 8:06:14   
Anck Su Nmaun
Ma ja ne mogu da zivim bez moje masine user posted image user posted image Gorenje - za 12 -oro

Ali stvarno tako s vremena na vreme mi zabrljavi sudove. Jeste da stvarno nisam davno sipala so , ali sad i nakon sto sam je sipala ma kao da mi je neko prosuo krec po sudovima..uzasss. Sad cu detaljno da je operem i ispolivam sircetom pa cu je pustiti malo sama da radi, neznam vise sta cu s njom.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 323
28.1.2014 8:11:41   
Trcosava
Da ti se nije negde zapušila? Te fleke se javljaju kad nema soli/sjaja (barem se meni to javljalo)

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 324
28.1.2014 9:44:07   
Didy

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja cu naprosto Poluuudetii ali oluuudeti od ove moje masine!

Vec treci dan mi ne opere sudove kako treba, prvo ne opere ispere, ja sipam jos sjaja, drugi dan ne ispere, sve muljavo, pa dodam soli, a ono sad kao krec po sudovima, upalim jos jednom ono ista prica user posted image user posted image Vise neznam sta da radim ... na ruke opet eto perem...user posted image

Ovo se meni nedavno desilo i mm proverio filter i našao u njemu čep od flaše koji je sprečavao da mašina dobro radi. Pogledaj da nije tako nešto u pitanju.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here