Moiraina -> RE: Mašina za sudove (29.11.2013 21:32:57)
|
Ja sam prvo kupila neke tablete u DM-u, njihova marka, jedva sam čekala da isprobam mašinu pa nisam ni gledala koje su, samo sam uzela prve koje sam videla na polici i ispostavilo se da sam uzela najskuplje. Ne skida im se ona folija, imaju više funkcija (so+sjaj+neznamnijaštasve) i bile su super, uopšte nisu ostavljale fleke. Onda sam to potrošila i kada sam otišla sledeći put da kupim, videla sam da ima i nekih jeftinijih, pa sam uzela njih da probam. Prvo što sam se zeznula, ubacila sam tabletu (po navici u foliji), mašina odradila program, ja otvorim, a ono - tableta se nije rastopila. Ubacim drugu tabletu po istom principu, pustim neki kraći program, otvorim, ono isto. Već sam mislila da mašina ima neku falinku. I tek onda se setim da pročitam uputstvo, kad ono - folija se mora skinuti! I treći put, skinem foliju, završi mašina, a sudovi u flekama. Uz mašinu sam dobila i 2 Finish tabletice, ubacim nju, opet fleke. I onda se vratim na ove prve iz DM-a, sudovi blistaju! Inače te najskuplje tablete iz DM-a su mnogo jeftinije od tog Finish-a, kutija od 40 kom je nekih 750 dinara, što mi je prihvatljivo. Druge za sada nisam probala. Moja mašina je Bosch, kupila sam je na nekoj akciji, bio je baš dobar popust (tipa, bila je za 16000 din jeftinija nego što je bila redovna cena). I ništa više ne perem na ruke, sve ide u mašinu.
|
|
|
|