RE: Mašina za sudove (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Torbica -> RE: Mašina za sudove (29.11.2013 22:29:47)

I ja koristim DM-ove tablete, sjaj, so, mislim so sipam svakih dve nedelje otprilike, Vox masina za 12 kompleta. Sve perem u njoj i prezadovoljna sam. [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Mašina za sudove (29.11.2013 23:32:07)

IZVORNA PORUKA: milicicak

I ja koristim Denk mit iz DM-a... ali meni je i sva hemija za kucu njihova [sm=smiley36.gif]
Sad sam videla da ste pisali o tabletama [sm=jezicek.gif] da pojasnim... koristim prsak za masinu za sudove iz DM-a i njihovu tecnost za sjaj i so.. masinu ukljucujem na program za tanjire uglavnom nocu ali i kad ukljucim economy nema neke razlike

Moja je masina proradila iz treceg pokusaja. Kao da se nista nije ni desilo :)
Cula sam da je prasak super i bas bih ga probala, dosta zena iz mog okruzenja mi je preporucilo :)

A inace i meni je vecina hemije iz DM-a [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Mašina za sudove (29.11.2013 23:40:10)

IZVORNA PORUKA: wivern

Moja je masina proradila iz treceg pokusaja. Kao da se nista nije ni desilo :)
Cula sam da je prasak super i bas bih ga probala, dosta zena iz mog okruzenja mi je preporucilo :)

A inace i meni je vecina hemije iz DM-a [sm=smiley36.gif]

Meni se prasak pokazao zgodnijim zbog doziranja (moja masina je za 8 kompleta)

wivern -> RE: Mašina za sudove (29.11.2013 23:41:21)

I moja je za 8...nismo dobro premerili mesto u kuhinj i istripovali se da ne moze da nam stane veca masina [sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 13:03:50)

Stavila sam jutros sirce u masinu i lepo izgledaju u masina i sudovi [sm=bravo.gif]

isidora88 -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 13:40:14)

moja je za 12 kompleta, ali ona uzana,beko

minnica -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 14:06:47)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mislim da to sa fl ekama ima veze sa tvrdocom vode, zato su nekome neke teblete lose a drugome dobre.

Apsolutno! Sve zavisi od toga. Kome je tvrda voda mora uvek da ima dovoljno soli u mašini.

Jole84 -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 14:48:17)

Stavila sam jutros sirce u masinu i lepo izgledaju u masina i sudovi [sm=bravo.gif]

Ivanka a gde staviš sirće,u deo za tabletu? Ja ponekad stavim sodu bikarbonu,valjda ima sličan efekat.

anajid -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 14:59:33)

I ja koristim DM-ove tablete

Svabo je Svabo[sm=jezicek.gif] i ja ih koristim,em su jeftine em sam prezadovoljna kako operu sudje.
Inace Moja masina je OKO FAVORIT Elektrolux za 12 kom

Ivanka 75 -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 15:02:44)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ivanka a gde staviš sirće,u deo za tabletu? Ja ponekad stavim sodu bikarbonu,valjda ima sličan efekat.

Stavila sam onde gde bi trebalo da se sipa tecnost za ispiranje tj sjaj.

vonavoj -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 15:15:56)

limuntus je odlicna stvari,preko praska stavim limuntus i sudovi budu super!

Ivanka 75 -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 15:17:02)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I to cu da probam [sm=smiley1.gif]
Ja inace koristim lumuntos za ciscenje onog kuvala za vodu, sve opere za manje od 1min!

vonavoj -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 15:26:29)

pa da,i limuntus u masini ocisti kamenac,a uvek ga ima!

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 15:44:21)

Sinoc sam stavila Jabukovo sirce... al nisam nesto videla poboljsanje [sm=smiley13.gif] ipak je onda bolje obicno-alkoholno!

nata11 -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 17:19:00)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

I to cu da probam [sm=smiley1.gif]
Ja inace koristim lumuntos za ciscenje onog kuvala za vodu, sve opere za manje od 1min!

Nije tema ali ja sircetom cistim kuvalo. Skida kamenac za medalju.

jovana jojo -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 19:04:56)

Ovde baš ima dobrih saveta za čišćenje mašine za sudove..[sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: Mašina za sudove (30.11.2013 19:25:17)

IZVORNA PORUKA: jovana jojo

Ovde baš ima dobrih saveta za čišćenje mašine za sudove..[sm=bravo.gif]

Pa naravno, ovde su sve vrsne domacice [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: Mašina za sudove (4.12.2013 10:50:48)

Meni je za kamenac ubedljivo najbolji Frosch-ov Anti-calc vinegar....otkrila mi ga je svekrva, a ako ona kaze da je najbolji onda...[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Mašina za sudove (4.12.2013 12:16:35)

Poruka premeštena u začepljen odvod

Molim koristite pretraživac!

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sudove (27.1.2014 22:10:10)

Ja cu naprosto Poluuudetii ali oluuudeti od ove moje masine!

Vec treci dan mi ne opere sudove kako treba, prvo ne opere ispere, ja sipam jos sjaja, drugi dan ne ispere, sve muljavo, pa dodam soli, a ono sad kao krec po sudovima, upalim jos jednom ono ista prica [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Vise neznam sta da radim ... na ruke opet eto perem...[sm=smiley35.gif]

Torbica -> RE: Mašina za sudove (27.1.2014 22:22:27)

Ja koristim komplet DM hemiju i zadovoljna sam. I uvek upalim ono dodatno ispiranje. A sa prvom masinom mi je bilo grozno, Midea bese. Ova je Vox. Sklj marka ali bas lepo radi. Jedino sto so trosi nenormalno!

little_one -> RE: Mašina za sudove (27.1.2014 22:34:44)

Mi od jesenas imamo bekovu, malu, jer nismo imali prostora da ubacimo veliku, a mama ima tu veliku. Zasad nam je dovoljna i ta mala, ukljucimo je jednom dnevno i to je to...jako sam zadovoljna, nisam ni znala sta propustam dok je nismo kupili...koji je to spas za ruke, vrijeme, novac....ma visestruka korist u svakom slucaju. Tablete, so i sjaj koristimo iz dm-a, izadje nas sve to oko 6eura i traje sigurno 2 mjeseca....pre pre prezadovoljni smo...ja je od milja zovem svojom snajkom [sm=smiley36.gif] a jos je pritom obozavam [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sudove (28.1.2014 8:06:14)

Ma ja ne mogu da zivim bez moje masine [sm=smiley27.gif] [sm=smiley36.gif] Gorenje - za 12 -oro

Ali stvarno tako s vremena na vreme mi zabrljavi sudove. Jeste da stvarno nisam davno sipala so , ali sad i nakon sto sam je sipala ma kao da mi je neko prosuo krec po sudovima..uzasss. Sad cu detaljno da je operem i ispolivam sircetom pa cu je pustiti malo sama da radi, neznam vise sta cu s njom.

Trcosava -> RE: Mašina za sudove (28.1.2014 8:11:41)

Da ti se nije negde zapušila? Te fleke se javljaju kad nema soli/sjaja (barem se meni to javljalo)

Didy -> RE: Mašina za sudove (28.1.2014 9:44:07)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja cu naprosto Poluuudetii ali oluuudeti od ove moje masine!

Vec treci dan mi ne opere sudove kako treba, prvo ne opere ispere, ja sipam jos sjaja, drugi dan ne ispere, sve muljavo, pa dodam soli, a ono sad kao krec po sudovima, upalim jos jednom ono ista prica [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Vise neznam sta da radim ... na ruke opet eto perem...[sm=smiley35.gif]

Ovo se meni nedavno desilo i mm proverio filter i našao u njemu čep od flaše koji je sprečavao da mašina dobro radi. Pogledaj da nije tako nešto u pitanju.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>