RE: Mašina za sudove (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

magnetic -> RE: Mašina za sudove (12.4.2012 15:06:00)

Za case ima neka tecnost.

pepeljuga -> RE: Mašina za sudove (12.4.2012 15:08:08)

I meni, a imam samo tabletice pa nikako da isprobam taj kratki program sa praskom, mozda je onda ok..

jance -> RE: Mašina za sudove (25.5.2012 18:21:51)

desilo mi se pre neki dan da su mi sve plasticne posudice ukljucujuci i flasice koje su bile one belicasto-providno-neutralne boje iasle iz masine narandzaste boje. sve ostalo ok i oprano, i ovo uredno oprano ali narandzasto [sm=zmeden.gif].. jel vam se to desavalo? pojma nemam zbog cega moze da bude.. znaci sama plastika je narandzasta, probala u rukama da operem - boja ostaje!

Anoniman -> RE: Mašina za sudove (25.5.2012 18:28:10)

IZVORNA PORUKA: jance

desilo mi se pre neki dan da su mi sve plasticne posudice ukljucujuci i flasice koje su bile one belicasto-providno-neutralne boje iasle iz masine narandzaste boje. sve ostalo ok i oprano, i ovo uredno oprano ali narandzasto [sm=zmeden.gif].. jel vam se to desavalo? pojma nemam zbog cega moze da bude.. znaci sama plastika je narandzasta, probala u rukama da operem - boja ostaje!

Imam ja belih plastičnih posuda koje su sad sa crvenim šarama od cvekle. Po istom principu po kome se farbaju jaja prirodnim bojama ofarba se i plastika kad se ubaci u mašinu sa nekom hranom koja farba pa sve to na visokoj temperaturi na kojoj već mašina pere bude udešeno. Prestala sam da obraćam pažnju. Čisto je čisto pa koje god boje bilo. [sm=smiley1.gif]

jance -> RE: Mašina za sudove (25.5.2012 18:34:12)

cudno, zar tako malo hrane moze da ofarba sve to? a da budem iskrena sve mahom ispiram, i bukvalno stavljam polooprano u nju od kako pere onako traljavo kako pere..
bas sam se iznenadila kad sam videla, imam je vec 4 godine, puno hrane je kroz nju proslo, puno prljavijih sudova je oprala bez ikakvog bojenja...

Anoniman -> RE: Mašina za sudove (25.5.2012 18:36:08)

Ja ne ispiram ništa pa mi se češće desi, ne uvek, ali ponekad... Ništa strašno...

nata11 -> RE: Mašina za sudove (18.6.2012 12:47:50)

Meni na Beko masini stalno gori crvena sijalica za so iako stalno sipam. U uputstvima nema nista vezano za to sem kako se sipa so i da treba promesati. Jel ima neko predlog sta bi trebalo raditi

Torbica -> RE: Mašina za sudove (18.6.2012 13:00:53)

U moju se odjednom sipa 2 kg soli, sa vodom, dakle i soli i vode da se so otopi. Mislim da treba odjednom sipati bar kg, mozda si malo sipala? Moja je za 12 kompleta, velika i predobra i prezadovoljna sam, a nije sad neka vristeca marka, Vox je, ali pere za 10-ku, svaki dan jednu operem!

nata11 -> RE: Mašina za sudove (18.6.2012 14:38:11)

Torbice i moja je za 12 i pere super nemam primedbe ali me cudi zasto mi je non stop crven indikator za so. Prvi put sam je napunila i kada dosipam uvek stavim celu kutiju i promesam malo. [sm=zmeden.gif] Inace tako je od kako sam je ukljucila 1 put. Poslacu mail distributeru i prodavcu mozda odgovore.

red3lilu -> RE: Mašina za sudove (18.6.2012 14:56:28)

Žeeeliiim! Čak da moram i da ispiram, i dalje žeeelim sudomašinu...

nata11 -> RE: Mašina za sudove (19.6.2012 9:36:37)

Ma milina ja ne kapiram moju kumu koja ima neotpakovanu masinu u kutiji i nece da je instalira u fazonu je pa kad ja sve isperem sta ce mi [sm=zmeden2.gif]

Anoniman -> RE: Mašina za sudove (19.6.2012 9:40:04)

Ali ne mora da se ispira. Ispiralo se pre 20 godina, nove mašine rade drugačije.

nata11 -> RE: Mašina za sudove (19.6.2012 9:50:39)

Gea mojoj ne treba ispiranje Beko je od NG pre toga sam imala jednu u kojoj sam morala sve da ocistim.

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sudove (19.6.2012 10:45:40)

Savet
Ovde sam jednom procitala od jedne forumasice (nesecam se koje) da je koristila pola tablete .
Probala sam i evo vec sigurno mesec dana koristim samo pola tablete za pranje, i uvek sve super opere!

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sudove (19.6.2012 10:47:49)

IZVORNA PORUKA: nata11

Ma milina ja ne kapiram moju kumu koja ima neotpakovanu masinu u kutiji i nece da je instalira u fazonu je pa kad ja sve isperem sta ce mi [sm=zmeden2.gif]

Ovo su starije zene pustile buvu i dzaba sad mladima objasniti da se to vise tako ne radi!!!
ja jedino skinem ostatke hrane, kao sto necu ni rucno prati sa kostima, krompirom i neznam ni ja cim , nego cu prvo baciti to...a nikad ne ispiram!

nata11 -> RE: Mašina za sudove (22.6.2012 12:35:02)

Anck Su ne pricaj da to moze ?? [sm=smiley1.gif] Kako iseces tabletice na pola i stavljas po polovinu? Pa to je ekstraaaaa ionako posizim kad odjednom trebam da dam 600-700 dinara za kutiju tableta.

nata11 -> RE: Mašina za sudove (22.6.2012 12:36:32)

Ja inace kupujem neko od ovih boljih marka i to koristim kada perem tanjire, serpe, tiganje a u prodavnici ima neke na komad po 10 dinara i njih stavim kada ispiram samo case ili tanjire od salata i sl.

Anoniman -> RE: Mašina za sudove (22.6.2012 12:58:06)

Probaj Standard u Idei, 60 tableta 415 ili 425 dinara, savršeno pere!

Okica sljokica -> RE: Mašina za sudove (22.6.2012 13:04:12)

Ko izmisli masinu za sudove Nobelovu nagradu,odma'!

Nisam znala da moze i da se prepolovi tableta i koristi[sm=smiley36.gif] svaka cast na snalazljivosti.

Mi imamo neku finu Bosh ,samo skinem mrve ,eventuualno isperem ako se nesto bas skorelo i gotovo. Bas me resava posla.

A st varno uopste ne kapiram one zene koje kazu ono cuveno" ma nista dok ja ne operem" Cista glupost.

Modessty -> RE: Mašina za sudove (22.6.2012 13:11:20)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: nata11

Ovo su starije zene pustile buvu i dzaba sad mladima objasniti da se to vise tako ne radi!!!
ja jedino skinem ostatke hrane, kao sto necu ni rucno prati sa kostima, krompirom i neznam ni ja cim , nego cu prvo baciti to...a nikad ne ispiram!

isto i ja. nema tu šta da se ispira ili šte je znam. Baciš otpatke u smeće i gurneš posudje u mašinu. Ako nećeš odmah da ih pereš. pustiš program koji samo pokvasi posudje vodom, kako se ne bi zapeklo i to je to
Perem i danilove flašice za sok i mleko u mašini.

Tabletu prepolovim ako je malo sudja ili ako perem samo čaše.

Modessty -> RE: Mašina za sudove (22.6.2012 13:17:01)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Savet
Ovde sam jednom procitala od jedne forumasice (nesecam se koje) da je koristila pola tablete .
Probala sam i evo vec sigurno mesec dana koristim samo pola tablete za pranje, i uvek sve super opere!

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
mislim da sma ja to pisala. Meni jo to odavno rekla moja prijateljica. Ove tablete koje sada kupujemo su baš jake i ako je mašina manja (za 12) onda nema potrebe da se koristi cela tableta.

Torbica -> RE: Mašina za sudove (22.6.2012 13:18:55)

Ma gluposti to sa ispiranjem, to se one tese... Ja sam ovde procitala za DM kolekciju i sve sam njihovo kupila, pa cak i miris za masinu. Obozavam kad zavrsi, ja je otvorim a sve dise i mirise, milina. Nisam probala sa pola tablete, sve mislim, velika je masina.... ali probacu, dupla usteda, sto da ne.
Ne znam sto ti onda gori indikator Nato, bas bezveze....

Jole84 -> RE: Mašina za sudove (22.6.2012 21:04:57)

I ja koristim sve DM,ali ne tabletice-već onaj njihov prašak,i baš sam zadovoljna.
Živela mašina [sm=jezicek.gif]
Izluđuju me te priče o ispiranju a skoro je jedna matorka na nekoj slavi izjavila da ne može mašina da opere bolje nego njena ruka [sm=smiley3.gif]

Okica sljokica -> RE: Mašina za sudove (22.6.2012 21:11:24)

jbg ove kalgonit ne mogu da se prepolove sve bi iscurelo...

nata11 -> RE: Mašina za sudove (23.6.2012 9:52:36)

Haha pa sve ako ne bih trljala case 2 sata :)
Gae te u idei sam zagledala ali su mi delove prejeftinu pa nisam htela da rizikujem a primetila sam da ih ima i na akciji, probacu.
Torbice [sm=zmeden.gif] posle posla idem do kupim so pa da ispocetka probam.
Sve mislim da je u pitanju voda, zivimo u selu gde smo bukvalno kuca do kuce i voda je svima katastrofalnaaa, toliko je losa da cak ljudi deci kupaju destilovanom vodom. Kada natocis u flasi i ostavis nekih sat, dva na dnu se toliko natalozi pesak.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>