gagana83 -> RE: Survivor (22.4.2022 8:32:45)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jel neko primetio situaciju, kada je bila ona borba gladijatora, pa nerešeno, pa je trebalo odlučiti ko ide u finalnu borbu. PI naš kao vagaju, pa odlučiše da idu Stevan i Branko, a od ženskih Stefan reče Milica i Maša, a Milica onako demonstrativno skida one kaiševe i daje Maši, kao evo ako niste sigurni da sam ja najjača (kao što jesam), a Maša jadna viče ma ne, Stefan je to rekao da me ne uvredi, pa onda i Stefan jadničak isto ponavlja. Znači Milica ponašanje na nivou deteta od recimo 10 godina, tako radi njen mozak pri obradi sujete. Meni je strašno bilo što su joj se posle toga izvinjavali 🤦Ima li nekog sa kičmom tamo, ili se svi plaše Milice? Baš me interesuje koga će nominovati večeras, ali verujem da će Minu opet zaobići. Zaštićena kao beli medved. A što se plavog tima tiče, izgleda da će moji favoriti jedan pojedan da lete. Goran, Tomislav i Nika. Šta kažete za zalaganje Gorana i Tomislava u sinoćnoj borbi ? Trudiše se da izgube, ali im nije uspelo 🤭🤣 Kakav hit!
|
|
|
|