gagana83 -> RE: Survivor (14.4.2022 14:43:08)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja se kao kroz maglu sećam toga, ali se ne sećam koji je njen pobednički ples. U svakom slučaju njoj je putanja pobeda silazna, ona sada gubi dobijene partije redovno, što uspeva samo onima koji nemaju borbenog duha u sebi, i to se na njoj vidi. Sumeja je puno puta dobila izgubljene partije, a to imaju pobednici, i to je to što fali Nađi. Ali da, lošija je Mina svakako, tako da trebali su onomad Minu da nominuju a na Nađu, sva sreća pa je Kristijan doživeo kvrc u glavi, i pustio Nađu, inače bi ona već uveliko gkedala Survivor iz fotelje. Sve se slažem. Ja mislim da je Nađi problem glava.Evo juče, prvu partiju izgubila za dlaku, solidno se pokazala, u drugoj nije uspela ništa da obori. A mislim da je i njeno pleme ubija u pojam 😁 Najčešće ona sedi na klupi, a Mina gotovo uvek igra npr.Mina kad gubi - super si bila, malo je falilo i sl. A prema Nađi drugačije, obratite pažnju baš. Možda nije namerno, ne znam.Ali definitivno mislim da Stevan nema prava da je kudi. Balvan jedan pravi😁
|
|
|
|