Ana RR -> RE: Survivor (9.5.2022 10:19:07)
|
Mm je skoro rekao kako je konobar najbolji sportista [sm=smiley36.gif] Vlada je baš ok u svakom smislu, ako i igra neku igru onda to radi fino i kulturno. Stefan mi nekako od starta nit smrdi nit miriše, ne znam. Ok mi je ali stalno imam neki osećaj da se folira, što reče Tizi ne govori do kraja šta misli. Branko ne znam gde je završio dif, online verovatno. Stvarno je sramota reći da je profesor fizičkog. Mina mnogo ke*a da izvinete, na plemenskom kada počne da priča pa se pogubi jer ne zna ni šta je htela da kaže. Ja ne mogu da je slušam. Milicu ne volim pa ne volim. Nisam je volela ni kao košarkašicu a ni sada je ne volim. I užasno me nervira potenciranje kako Nađa ništa od onoga što su joj rekli nije usvojila. Pa izvini a zašto bi? Zašto misle da imaju ikakvo pravo da devojku kritikuju? Neverovatno. A za devojke u plavom timu mi je tako drago, eto im kada su toliko htele da izbace muškarce. Ivana mi je bila skroz na mestu, žao mi je što je ispala. Nevena me izluđuje sa plakanjem, aman ženo više. Tena mi je nekako bzvz, Nika je smešna sa svojim facama ali ona mi je najbolja od njih. Skroz mi je ok.
|
|
|
|