Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 21:00:20
|
|
|
|
gagana83
|
Luče moje
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:33:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Maminaa vesticicicicica lepa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:35:53
|
|
|
|
magnetic
|
E upravo vas gledam na fb
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:36:49
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: magnetic E upravo vas gledam na fb i ja i ja i ja i ja i ja
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:37:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:38:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dosao joj ujo i kupio sesiric..islikala sam jedno 50 slika koliko mi je bila smesna s tom kapom, po kuci baulja u dubku...morala sam da postavim svuda sliku
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:40:55
|
|
|
|
Pretty78
|
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:48:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mamuska lepo to ide tebi.. taj photoshop
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:49:59
|
|
|
|
IVA 11
|
Anck, preslatka je!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:53:31
|
|
|
|
Shishica
|
Stvarno ne znam sta je to sa Helenom, ali eto i meni je tako draga da bi je sad iscmakala i pojela nogice te njene! Eto dete ima nesto... A ostali su medeni kao medenjacici mali
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:55:00
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Mamuska lepo to ide tebi.. taj photoshop nije photoshop vec picasa :)
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 17.12.2010 22:55:37
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Dosao joj ujo i kupio sesiric..islikala sam jedno 50 slika koliko mi je bila smesna s tom kapom, po kuci baulja u dubku...morala sam da postavim svuda sliku pa kad joj jepo stoji
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:00:51
|
|
|
|
jovicaa
|
evo nas od pre par minuta.. sada cemo da se kupamo
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:01:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Jovice... nemam reči koliko je lepa beba
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:09:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jovicee, imamo i mi istu takvu sliku iz porodilista! Sa sve belim rukavicama! Jupi! Bebica je med medeni!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:09:36
|
|
|
|
Snelle
|
Jovice, što ja volim kosate bebirone
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:09:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Jovice da ljubiš muža u khm khm kad je uspeo ovakvu bebu da ti napravi!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:13:26
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa evo nas od pre par minuta.. sada cemo da se kupamo Jel' to nama lice deca Inace,ovo je Dunja sa nekoliko dana
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:28:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Jovice bebana ti je prelepa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:34:04
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Jovice imas prelepu bebu.Puj puj da je neureknem. Nas nije bilo odavno pa evo nas
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:36:43
|
|
|
|
indy_25
|
Evo i nas malo Ovako se kupamo
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:36:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Jovice, prlepa beba, ostala sam bez teksta SM, imam identičnu takvu Nešinu sliku od prošle godine Šta nam je sa onom temom o zimskim čarolijama gde smo mećale te snežne slike...trebalo bi je refreshovati malo
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:38:57
|
|
|
|
bojanica7
|
jovice, beba ti je preslatkaaaa!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:43:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj,ljubim im dusicu.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.12.2010 21:43:56
|
|
|
|
anajid
|
Jovice,kako lepa "cista" beba!(nadam se da razumes sta hocu da kazem0.Kao mala mekana pahuljica je. @SM Monika bas uziva u snegu!Slatkis mali! @Indy,dusa mala!Ma sto je optuzujes,kad vidi kako dete lepo sedi i jos koristi internet!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Ime za decakaadria111Da li vam se dopada ime Viktor?Da (
54%)
Ne (
46%)
Ukupan broj glasova: 168Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!