Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 20.12.2010 19:00:25
|
|
|
|
IVA 11
|
Medenjak slatki!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 20.12.2010 20:01:40
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Medenjak slatki!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 20.12.2010 20:36:18
|
|
|
|
bratzz
|
Bravo zasvu decu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 20.12.2010 20:40:10
|
|
|
|
Daca88
|
Evo ga i moj bebac sa 5,5 meseci
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 8:05:41
|
|
|
|
Iwana87
|
daco presladak je
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 8:12:20
|
|
|
|
Pretty78
|
iva, smeska. bubamiro. daco,magde ,ivanka, snjeska, minna i ostali koje sam preskocila......maaaaaaaaaaaa bubamiro ona ce imati plave oci garaaaaaaaaaaaaant daco jel vi to imate hulahopke na glavi? dopada mi se vas modni detalj
< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.12.2010 8:13:19 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 8:17:08
|
|
|
|
Pretty78
|
ovako se gledaju crtaci u duetu
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 8:28:44
|
|
|
|
Iwana87
|
pravi mali covek
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 8:52:44
|
|
|
|
Iwana87
|
ima jos neke ali toliko sad
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 9:58:10
|
|
|
|
IVA 11
|
Preety
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 10:05:33
|
|
|
|
Snelle
|
Preety, kao što ti već jednom rekoh - blago bratu što ima sestru Ivana, baš je porasao! Čini mi se da sad već počinje da liči na tebe. A gle što mu se Deda Mraz nije dopao, pa se namrštio
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 10:08:15
|
|
|
|
Iwana87
|
Majkin sin a bas sam zelela da bude devojcica.Nadam se da je deci pristup ovde zabranjen .Ma slika je fenomenalno ispala.njemu se malo spavalo ali se nije bunio.gledala sam ostalu decu kako vriste.Imam milion slicica nego me mrzi da se cimam sad oko toga.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 12:53:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Miro, na onoj prvoj slici mi je Nina licila jako na tvoju sveki, a sad kad je gledam, uopste! Premedena je!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 12:54:02
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ovako se gledaju crtaci u duetu duse male, preslatki su
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 14:02:41
|
|
|
|
nala
|
Ovo je dan posle izlaska iz porodilista. Kod seke u sobi. A ovo je od prekjuce.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 14:06:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nala, bas su medenjaci
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 14:13:29
|
|
|
|
nala
|
Hvala draga. Lice na tatu, jer da su na mamu ne bi bili tako lepi.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 15:11:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Miro, na onoj prvoj slici mi je Nina licila jako na tvoju sveki, a sad kad je gledam, uopste! Premedena je! Pretpostavila sam da si na nju mislila , čim sam pročitala onaj komentar . To mi je teže palo od svih antibiotika , klizmi i ricinusa - probudih se iz anestezije , donesoše mi dete , kad ono mini Svekrva Mo'š mislit' kako sam izgorela ... Sreća , pa je vreme počelo da radi za nas , sve manje liči na gospođu , a i ja se sve manje mrštim kad je gledam
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 15:21:45
|
|
|
|
Shishica
|
Jao Priti, srce mi stade kad sam videla sliku, sve mislim sad ce ispasti dete odatle!!!!!!!! Iskliznuce!!!!!!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 21.12.2010 15:23:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Medenjaci!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 22.12.2010 15:44:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Tash Miro, na onoj prvoj slici mi je Nina licila jako na tvoju sveki, a sad kad je gledam, uopste! Premedena je! Pretpostavila sam da si na nju mislila , čim sam pročitala onaj komentar . To mi je teže palo od svih antibiotika , klizmi i ricinusa - probudih se iz anestezije , donesoše mi dete , kad ono mini Svekrva Mo'š mislit' kako sam izgorela ... Sreća , pa je vreme počelo da radi za nas , sve manje liči na gospođu , a i ja se sve manje mrštim kad je gledam Moram priznati da sam i ja bila u šoku! Ali spaslo se dete!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 22.12.2010 18:04:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Jao Priti, srce mi stade kad sam videla sliku, sve mislim sad ce ispasti dete odatle!!!!!!!! Iskliznuce!!!!!!!!! Isto Slatki su svi
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 22.12.2010 18:21:50
|
|
|
|
Verus
|
prelepi su svi! daco alen taako brzo raste i tako je lep, shishi, anck, pretty, mrzim da nabrajam jer u mojoj frci dok kucam na poslu uvek zaboravim nekoga da navedem: al vas ne zaboravim u glavi! svi ste tu na broju IZVORNA PORUKA: Shishica Stvarno ne znam sta je to sa Helenom, ali eto i meni je tako draga da bi je sad iscmakala i pojela nogice te njene! Eto dete ima nesto... A ostali su medeni kao medenjacici mali
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 22.12.2010 18:34:17
|
|
|
|
Mishica 77
|
Vikend uživancija na velikom krevetu. Mazimo se i gledamo kako pada sneg.
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 22.12.2010 18:38:42
|
|
|
|
Verus
|
Divno Mishice, koja sreca
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Žensko imeTakiliDa li vam se sviđa ime NASTASJA?Da (
42%)
Ne (
58%)
Ukupan broj glasova: 144Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!