Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.12.2010 22:39:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Je li Smeški, kako se zove ova sa pink pantalonama? Ona mi je favorit! To je Petra Favorit?
< Poruku je uredio Smeshkica -- 15.12.2010 22:40:14 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.12.2010 23:09:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, više mi se sviđa, uvek je nasmejana.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.12.2010 23:12:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Da, više mi se sviđa, uvek je nasmejana. Chudo da si to primetila ti koja je samo na slikama vidish Petru je bilo jako teshko uslikati sa osmehom...poshto kad vidi fotoaparat uozbilji se.... A Sara je bila ozbiljna, pa sam je ja nasmejavala da je slikam...a ona se skameni kad vidi fotoaparat...pa lako uslikam osmeh Svaka ti chast ako si shvatila shta je pisac hteo da kaze
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.12.2010 23:14:06
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.12.2010 23:14:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Tako sam i mislila
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.12.2010 23:15:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Uglavnom, zasmejavala si ih.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.12.2010 23:16:56
|
|
|
|
pepino
|
Svi su preslatki! Anajid kakav presladak deda mraz,cupavac moj slatki,pojela bi ga
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.12.2010 23:18:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tash Uglavnom, zasmejavala si ih. To je poenta
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 15.12.2010 23:49:41
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: nensi27 Pogledaj na slici gde se Vuk kupa kako sam ja obucena,bice ti jasno da je bas toplo kod nas... Pa i ja sam tako obučena kad se Mare kupa, jer ugrejem kupatilo. Ali ja sam stalno tako obucena,i ne grejem kupatilo
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 9:50:49
|
|
|
|
NadaR
|
nekad i sad
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 9:56:54
|
|
|
|
Rivana
|
Bas je sladak decko! Koliko je imao na prvoj slici?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 10:01:27
|
|
|
|
mihi
|
Miloš naš imenjak, sladak je Nado, nije se mnogo promenio.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 10:02:01
|
|
|
|
anajid
|
Milos,presladak je !Ne znam kolika je razlika vremenska na foto,ali nije se puno promenio.Jedino je na prvoj malo bebastiji!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 10:04:01
|
|
|
|
minavb
|
Kakav smekerski osmeh
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 12:50:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj baby TV
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 12:55:23
|
|
|
|
Pretty78
|
Somunu tv je zakon......spasava stvar :))) evo i nas.....spreman za kuvanje samo odati zacine i vodu :)
< Poruku je uredio Pretty78 -- 16.12.2010 12:56:02 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 14:42:11
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Somunu tv je zakon......spasava stvar :))) evo i nas.....spreman za kuvanje samo odati zacine i vodu :) Zeno dete ti na ivici stola!Plasim se kad ovako vidim,mozda preterujem! PRESLADAK JE!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 14:43:45
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Bas je sladak decko! Koliko je imao na prvoj slici? Na prvoj slici 11 mjeseci a na drugoj 25 .
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 14:50:06
|
|
|
|
Verus
|
Hvala shishi!!! Imam neke nove: ali nisam stigla jos da ih stavim na komp-sad cu da vidim imam li sta ovde na poslu sacuvano...IZVORNA PORUKA: Shishica Daj i ti Verus tvoje pile da gledamo! Ja obozavam da je gledam Pokazivala sam je i MM
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 14:52:57
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa IZVORNA PORUKA: Rivana Bas je sladak decko! Koliko je imao na prvoj slici? Na prvoj slici 11 mjeseci a na drugoj 25 .
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 14:55:13
|
|
|
|
Verus
|
Evo par koje sam stavila u temu ishrana 6-9 meseci. Novije moram kasnije od kuce: ovu zovem merilin monro poza-minus vetar pod haljinu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 16:40:14
|
|
|
|
Pretty78
|
meryen ne SIKIRAJ se moja mama stoji odmah pored samo se ne vidi na slici verus ova zadnja slika je
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 16:43:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja duuuša
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 16:43:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bubo, ne da je dete slatko, nego... Verka, mene oduševljavaju fotke tvoje merlinke Žene, deca su vam super!
< Poruku je uredio Alexx RR -- 16.12.2010 16:44:23 >
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 16.12.2010 16:46:00
|
|
|
|
NadaR
|
Helenica i Ninochka
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?