Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (23.8.2012 23:30:55)
|
Ne znam šta si napisala ustvari, nisam baš spavala noćas. U svakom slučaju samo sam potvrdila da je Elidel genijalan. [sm=smiley1.gif] Marku su tako otpadale kraste na kosmatom delu glave pre nego što zaraste koža ispod. Dr je rekla da je inficirano stafilokokom i da pijemo antibiotike. 5ti dan antibiotika se ceo osuo, i ja sam ukinula antibiotike, iako, iz ovog aspekta, osuo se jer nisam poslušala dr da ukinem kazein, a ne od antibiotika. Nakon toga smo hospitalizovani, pa je primao u venu antibiotike i kortiko. Ono što su mu u bolnici radili jeste da su mu taj deo glave ćapkali rastvorom hipermangana. Ujutru naćapkaju (da se sliva), do uveče se uhvati krasta, a sestra mu na kupanju gazom ostruže krastu, i ponovo naćapka hipermangan. Kada sam pitala zašto skida krastu, rekla je da drukagičije ne može da izleči stafilo. (bris je bio negativan, ne znam dal ti se isplati da uzimaš bris) Koliko sam ja kao ekonomista shvatila, za takve rane je odličan Didermal jer je on kombinacija antibiotika i kortiko, ali mi u dečijoj bolnici rekli da ga ne prepisuju deci, a meni ga prepisala jedna dr dermatolog, u nekoj razblaženoj varijanti. Ništa ne tvrdim, prenosim ti svoje iskustvo, prosto da razmišljaš, ipak ti je to i struka, ti ćeš lakše da povezuješ stvari.
|
|
|
|