Ivence -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (24.4.2012 10:48:17)
|
Evo mene, Tash, hvala sto nedje mene, izgubljenu ovcu :) Moja mala ima tri meseca, jos uvek ne jede nista sem mleka......... njoj izaslo nesto po kozi, i ja rekoh da promenim kupku, i trazila chicco baby moments da kupim, ali moj muz blesavi nije nasao, kako, ne znam, i kupi johnson... i njoj jos gore, pa uzela sapun, ali njoj uzas... i bila ja kod doktorke, kad ono atopijski dermatitis... iliti ekcem... i ona nama dade dva neka prospekta, exomega i mustela... ovo prvo odbacih, jer nije specijalno za bebe... a za mustelu sam citala po forumima da je dobra jako, ali i skupa... i sada moramo da uzmemo i kremu i kupku, i sampon i kremu za lice i za ojed... rekla je da ako se ne povuce, i ako bas pocrveni da smemo da mazemo samo hidrociklin, i to samo po tim mestima... kakav je taj dermalex... jel vam to doktorka dala? jel to ima u sebi kortiko ili ne... citam ovo vase sta pisete, ali to nisam skontala ima li? oprostite sto sada upadam ovako.. ali skroz sam slogirana... inace, procitala sam da su ako je jedan roditelj imao ili ekcem ili astmu, sansa da dete dobije ekcem je 61%, a ako su oba imala 81%...
|
|
|
|