minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ovo sam napisala u temi Kandida. Magdalena, nedavno sam kod pedijatra srela roditelje dvoje dece. Bla bla u čekaonici, kažu došli su zbog sina. Šacujem da ima oko 3-4god. U razgovoru, tata mi kaže da mali ima neke parazite, kandidu valjda, malo je bio konfuzan, ili ja nisam shvatila, i oni obigravaju lekare zbog toga, jer nikako da se toga reše, a po njihovoj priči, mali je neposlušan, hiperaktivan, pekmezav, i ne govori najbolje, a sve baš zbog kandide. Tad sam prvi put čula da kandida ima veze sa tim, i sada, evo od tebe. Za razliku od dečaka, njihova devojčica, sedela je kolicima, mislim da ima oko godinicu, imala je gadan ekcem po licu. Lekari su sumnjali na alergiju na mleko, na alergiju na jaje, na svašta, ali se pokazalo da nije, nego kandida. Kada su sanirali kandidu, ekcem se povukao. I kako kandida počne da divlja kod nje, ekcem se vraća. Ako su lagali mene, i ja lažem tebe. Sad videh ovo. Gadna je kandida i mnogi lljudi dozivotno menjaju ishranu zbog nje.