cockic -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (17.3.2013 14:17:08)
|
ja sam bacila taj sa cinkom jer pekisa ista nije hteo da pije.tj sokove u tom uzrastu nije pio.imao je oko 18m i nisam mogla da ga zavaram kao lenu.njoj u cedjenu narandzu sipam oligovit i ona popije.a pekisa sad hoce bilo koji.tako da posle sanastola mogu da mu uzmem taj sa cinkom. e koliko traje bocica kad se daje svaki dan,jer oko mesec dana ili manje.ja koliko se secam oligovit se popije za nekih 20-tak dana. leni cu oligovit opet posle ove bocice.ako ga nadjem,jer ga nema stalno. ja sam zadovoljna sa tim sirupima sto barem povecaju apetit,a ako zastite od visusa jos bolje.meni peki pre dve nedelje je losije jeo,i posle 3-4 dana sanastola bas se razjeo.ja koliko videh oligovit i sanstol imaju isti sastav samo sto sanstol ima i gvozdje,ovaj sto smo sad uzeli.i mislim da imaju vise B vitamina oligovit i sansatol nego ovaj sa cinkom.on koliko ja vide na kutiji ima samo B6 od B vitamina,a ja koliko znam ti B povecavaju apetit.a ova dva gore imaju B1,B2,B6,B5...i A,D,E,C i niacin.to pise na sastavu sanastola.a kazem oligovit je isti sastav samo bez gvozdja.
|
|
|
|