RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta

Poruka

gagana83 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (23.5.2013 10:26:09)

Mi smo isprobali svasta
Trenutno joj dajem Propolaid sirup sa Propolisom i Ehinaceom

Azra_ -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (11.6.2013 11:33:38)

Mi smo počeli sa Pikovitom sa omega3. Jaoj kako ono grozno miriše... Uh! Ne znam koliko ću izdržati da mu dajem.

Sanchy -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (11.6.2013 11:39:34)

Mi smo sad u C.G.kupili immunokind homeopatski preparat od 0 do 6 godina,i mogu reci da mu je temparaturica trajala samo jedan dan,sad da li ima veze sa ovim ili ne ,ne znam ,,necu davati preventivno vec samo ako primetim prve znake slabosti organizma..gledala sam i neke druge preparate ,sirupe itd.ali svi do jednog su bili puni konzervansa ,boja i jos svakojakih sastojaka koji mi se nisu dopali..

Marija27 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (28.6.2013 23:12:53)

.

milicicak -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (29.1.2014 10:11:27)

Da li neka mama mozda zna da li kod nas ima da se kupi neki vitaminski preparat koji sadrzi kalcijum a da mogu da ga piju deca mladja od tri godine?
Hvala [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (29.1.2014 10:20:51)

Milicicak, opet ja da ti odgovorim [sm=smiley36.gif] Vidi ovo KLIK mislim, ja to srkućem, i L srkuće po 1 kašičicu dnevno

milicicak -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (29.1.2014 10:30:05)

Lesice, ti si stvarno divnaaa [sm=smiley31.gif]
Mali smrda u poslednje vreme odbija mleko [sm=smiley13.gif]

lesica -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (29.1.2014 10:32:27)

Pa da, dođu oni u tu fazu... Mislim čak da će vam i odgovarati, s' obzirom na problem sa mlekom, čini mi se da je PKM i laktoza free.

milicicak -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (29.1.2014 10:40:38)

Meni je to najveci problem kod tih kalcijumskim suplemenata, najcesce su u formi kalcijum-laktata.
Hvala jos jednom [sm=smiley31.gif]

Snelle -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (29.1.2014 12:21:52)

Milice, ja sam baš juče kupila Immunokind. Dajem ga i starijem detetu i bebcu a ti znaš da moje dete ima inrtoleranciju na kazein. O njemu možeš više da pročitaš OVDE.

milicicak -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (29.1.2014 13:20:02)

Snelle, hvala :)
na vise mesta ovde sam procitala da su mame zadovoljne Immunokindom al ga nisam uzela u razmatranje obzirom da vec koristimo Immuno sa cinkom. Kako vi napredujete sa intolerancijom?

Anck Su Nmaun -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 8:14:18)

Cim pocnem s nekim preparatom za imunitet ne prodje 2 dana neko se razboli [sm=smiley13.gif] , mislim... verovatno je slucajno ali...

Trcosava -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 8:36:36)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Milicicak, opet ja da ti odgovorim [sm=smiley36.gif] Vidi ovo KLIK mislim, ja to srkućem, i L srkuće po 1 kašičicu dnevno

Lesice, koliko košta ovo čudo? Koliko ti traje bočica?

Anu trenutno kljukam sa Imunokindom (ujutru u uveče), Apisirup (Med 91 %, tečni ekstrakt sleza 3 %, tečni ekstrakt timijana 2 % in 70% tečni ekstrakt propolisa 0,5 %, vitamin C, vitamin A (retinil palmitat).

lesica -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 9:00:45)

Trco, oko 800 dinara, i traje mi flajka 10ak dana ( pijemo L i ja) , ali ih je teže naći, mislim na sirup, a imaju i tabletice i one su tu negde sa cenom.

milicicak -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 9:10:43)

Ja sad moram da pitam ako se neko razume: Sta je kalcijum karbonicum? Jel to kalcijum karbonat dobijen homeopatski? Ili ja opet po obicaju previse razmisljam?
Mislim da cu kupiti Osteocare, dairy free je a kalcijum ne dobijaju iz skoljki sto je meni bitna stavka...

gagana83 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 9:29:45)

Nama su se najbolje pokazali Propolaid sirup i Sanostol

New Mom -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 11:10:23)

Moji su pili Imunno, Imunokind, Imunotrofinu, Oligovit, Ecokolostrum (ili tako nesto). Zakljucak: sve se pokazalo k'o nula. Cak sam u tripu da kako pocnu to da piju u roku 2-3 dana se razbole.
Sad im povremeno dajem vit. C u kesicama (razmutim u vodi ili soku) i to je to.

Anck Su Nmaun -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 11:20:46)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Cak sam u tripu da kako pocnu to da piju u roku 2-3 dana se razbole.

Pa to i ja kazem.. stvarno neznam u cemu je fora [sm=zmeden.gif]

Da i mi smo sve ovo pili sem ovog zadnjeg... neznam mozda Imunotrofina bila najbolja ali tada nismo isli u vrtic..pa se potrefilo.

Didy -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 11:30:20)

Nama je dr rekla da sve te sintetičke bombonice onemogućavaju organizmu da sam stvara svoj imunitet, tako da ja ništa ne dajem. Stefanu jesam kad je bio baš mali i razboljevao se, ali kako sam prestala, i on je mnogo jači. Sofiji nikada ništa nisam davala, da kucnem u drvo, ima baš jak imunitet.
Ono što radim skoro svakog dana je da im nacedim 1 linum i 1 narandžu, dodam u to meda i to piju celo popodne kako dođu iz vrtića umesto vode. Često u sokovniku iscedim svežu cveklu, šargarepu, jabuku i limun i dodam med i to piju rado. Sad smo nešto zaređali za popodnevnu užinu punu činiju raznog voća. Mislim da im bolje i više od toga ne treba.

Anck Su Nmaun -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 11:33:15)

Moje cure zive na vocu, mandarina i pomorandzi sad pojedu tonu, jabuke, svaki dan. Bile su zdrave 2 meseca i sad pocnem s preparatomi za dva dana se T razboli [sm=smiley36.gif]
Definitivno prestajem s tim.

Voce i C vitami Zakon!

Torbica -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 11:38:29)

Isto, samo prirodno! Manastirski med i voce ucelo, svaki dan. Ove zime jos nisam cedila, ne stignem, ili je sok iz blendera sa svim vlaknima ili jedu celo voce. Obozavaju!

Trcosava -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 11:58:14)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Trco, oko 800 dinara, i traje mi flajka 10ak dana ( pijemo L i ja) , ali ih je teže naći, mislim na sirup, a imaju i tabletice i one su tu negde sa cenom.

Fala!
Videću kad dođem u Bg da li to da jurim ili onaj Sanostol

jovicaa -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (30.1.2014 21:47:09)

i kod nas ista prica. svakog dana voce, ako ne pojedu dovoljno voca, iscedim sok.
recimo danas su jeli jabuke i pili limunadu. uvek gledam da bude sto raznovrsnije po pitanju voca.
makiju sada dajemo i imunno sirup, on mi deluje ok, posto sadrzi cink i jos malo nekih dodataka,a cink se tesko unosi kroz hranu. ali da nije imao dve upale usiju ove zime, ne bih mu ni davala... cisto malo da ojaca pred vrtic.
i da med svakog dana, ili u limunadi, nekad jedu i hleb, puter i med.
torbice kakav je taj manastirski med? nismo nikad uzimali?

mirjanica -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (22.2.2014 7:31:59)

Ima li neki sirup sa gvozdjem, sin mi je imao upalu pluca i hgb je pao na 106.. polako mu se vraca apetit i pocinje da jede i voce ali je i dr savetovala neki sirup da bi se brze sredila ks.. Kupila sam sirup Marsovci (koristio neko?) ali nisam pocela da mu dajem jos uvek..

New Mom -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (22.2.2014 9:20:57)

Mom je dat Ferrum sirup u istoj situaciji (posle upale pluca), al ga nismo dugo koristili jer je imao problema sa bolovima u stomaku i sa stolicom.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>