Anck Su Nmaun -> RE: Mobilni telefoni (29.12.2016 7:01:44)
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ja trenutno imam neki krs od telefona,ali bas,nema cak ni kameru,nebitno,nervira me pomalo sto ne cujem bas sagovornika najbolje,inace je ok,zovem,saljem poruke i tako.cesto ,nekad u sali,nekad u zbilji,prebacim muzu kako za njegov mob dajemo mesecno 2000,a nosim ovaj moj antikvitet[sm=smiley36.gif]on sad resio da me za ng vi tel,sto da ne,ali kad pomislim da bi onda skoro 4000 islo samo za dva mobilna,plus fiksni,smorim se,ne daju mi se te pare za to,ipak je to glupost. ima li ko taj j3,kakav je?on je na izgled lep,,onako ima u zlatno bez boji,mada svi su lepi..pojma nemam.on me nagovara. Pa to je vec do tebe...sta ti zelis? Meni nije glupost jer ja smart phone bas koristim! Dobra Kamera mi je bitna jer smo foto aparat pokvarili a volim za decu da ga imam. Na njega mi i mailovi stizu , zbig posla mi je bilo lakse. Da ne kazem ovih novih programa koliko koristim. Fiksni u novom stanu nisam ni htela da uvodimo, po meni je tek to glupost i uzimanje para. A intetnet..non stop ukljucen i koristim ga stalnoo. Tako da meni nije glupo dati pare za dobar telefon, jer to vise nije samo razgovor.
|
|
|
|