Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 7:13:50)
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Meni je tata prvi telefon kupio Sony Ericsson i svaki sledeći je bio Sony Ericsson, nijedan drugi nisam imala, sad imam Sony Z1 compact. Bateriju punim na svaka dva dana, a baš ga koristim puno, a uzela sam ga polovnog. Ja se kunem u Sonyjeve telefone, svaki kad sam menjala bio je ispravan, samo jedan, prvi sam upropastila virusom [sm=smiley36.gif] Nikad više Sony. NIKAD!!! Nekada je bio dobar, ovo sad je katastrofa. Pogotovo baterija. Posle tačno dve godine (kada mi istekao ugovor za paket) je crkla baterija. Ne izdrži ni ceo dan. Tj bio je na 3% ja ga dala na punjač, ali punjač nešto prekidao i izgleda da se nije punio. Nije hteo da se ni upali ni puni. Dodatno sra*e je bilo što je integrisana baterija, a zadnji deo telefona upšte ne može da se otvori nego mora da se odlepljuje. Uradila sam to, malo isflešala bateriju i počeo je da se puni posle 3 dana. Ali... baterija je definitivno otišla. Praznio se u roku jednog popodneva ne da bi bilo šta radila na njemu (bila na poslu). To je Z1, pre njega sam imala Arc S. Isto su i sa njim bili sami problemi na kraju. Jedina pohvala za Z1 je ta što je padao na beton sa visine od meta i metar i po i ništa mu nije bilo. Sad sam uzela galaxy s7. Pa da vidimo. Mm ima note 3.
|
|
|
|