RE: Mobilni telefoni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

eca89 -> RE: Mobilni telefoni (25.4.2016 13:32:57)

E, pa imam ja taj nalog na googlu, čini me se!
Ma, da idemo sad dole, kad se vratim ne mogu se sad bakćati sa tim, a jesam baksuz samo pomozi Bože!

MishMash -> RE: Mobilni telefoni (25.4.2016 13:39:36)

Android telefoni traže da se unese google nalog pri inicijalnom podešavanju. Obično je i ta sinhronizacija uključena po defaultu.

Ako si nakon resetovanja unela svoj google nalog, probaj ovako da vratiš kontakte: KLIK

Khaleesi -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 8:24:07)

Mame, meni je mm obecao da od 2. avgusta idemo po neki telefon za mene [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Sada imam neki Huawei 5 inca, 5mpix... NIje los, ali neki hvale Huawei neki pljuju...
sada se pojavio i neki Mezan ili Mezen kinez kazu jos bolji od ovog...
Ili Samsung da uzmem...
Sta mislite sta je bolje... Meni Samsung je zvucnija marka, pa ne znam... A mozda je zbog imena apart i skuplji nego ova druga dva...[sm=zmeden.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 8:29:41)

Mislim da je Samsung prvi na listi ! A i pre neki dan sam bas gledala jednu emisiju o markama tableta i mobilnih definitivno je vodeci i to opravdano.
Ja imam samsung S 3, prezadovoljna sam. A i sledeci put cu ga sigurno uzeti.

IvanaSK RR -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 8:34:06)

Khaleesi, raspitaj se po netu, pa uzmi taj novi, sto da ne probas.
Ja imam Alkatel.

Khaleesi -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 8:45:25)

Ma ja pitala one prodavce jedan je za Galaxy drugi za onaj novi[sm=zmeden.gif]
A karakteristike su iste uglavnom 13 mpx do 128 gb sd i tako....

vonavoj -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 9:40:23)

Tako sam se i ja neckala..samsung mi je bio skup..ali sam presudila i uzela na racyn..imam J5 i ne kajem se.. Samsung he bolji od huaweia.sigurno..a taj kineski je kao dobar..

Khaleesi -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 9:44:57)

Pa prosli kad sam uzimala Huawei je bio hit sada Meizu je hit...
Nisam nezadovoljna s Huaweiom ali ne znam samsung kakav je, i mreni je bio skup[sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 10:18:35)

Ja ne bih taj novi testirala na sebi [sm=smiley36.gif] po meni bolje ti je provereno pa makar bio skuplji, nema boli glava.

isidora88 -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 11:09:47)

Uvek samsung[sm=bravo.gif]
Muz je uzeo neki coolpad i ok mu je, ali vidi se da nije kvalitetan kao samsung.

BubaBubica -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 11:42:01)

Meni je tata prvi telefon kupio Sony Ericsson i svaki sledeći je bio Sony Ericsson, nijedan drugi nisam imala, sad imam Sony Z1 compact. Bateriju punim na svaka dva dana, a baš ga koristim puno, a uzela sam ga polovnog. Ja se kunem u Sonyjeve telefone, svaki kad sam menjala bio je ispravan, samo jedan, prvi sam upropastila virusom [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Mobilni telefoni (29.7.2016 13:03:50)

Pa i ja mislim da je Samsung najkvalitetniji bas kao Nokia...

choopa choops -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 1:08:54)

Samsung je dobar telefon, ako je sitaa cijena ne bih se dvoumila uopšte.

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 7:13:50)

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Meni je tata prvi telefon kupio Sony Ericsson i svaki sledeći je bio Sony Ericsson, nijedan drugi nisam imala, sad imam Sony Z1 compact. Bateriju punim na svaka dva dana, a baš ga koristim puno, a uzela sam ga polovnog. Ja se kunem u Sonyjeve telefone, svaki kad sam menjala bio je ispravan, samo jedan, prvi sam upropastila virusom [sm=smiley36.gif]

Nikad više Sony. NIKAD!!!

Nekada je bio dobar, ovo sad je katastrofa. Pogotovo baterija. Posle tačno dve godine (kada mi istekao ugovor za paket) je crkla baterija. Ne izdrži ni ceo dan. Tj bio je na 3% ja ga dala na punjač, ali punjač nešto prekidao i izgleda da se nije punio. Nije hteo da se ni upali ni puni.
Dodatno sra*e je bilo što je integrisana baterija, a zadnji deo telefona upšte ne može da se otvori nego mora da se odlepljuje. Uradila sam to, malo isflešala bateriju i počeo je da se puni posle 3 dana. Ali... baterija je definitivno otišla. Praznio se u roku jednog popodneva ne da bi bilo šta radila na njemu (bila na poslu).
To je Z1, pre njega sam imala Arc S. Isto su i sa njim bili sami problemi na kraju. Jedina pohvala za Z1 je ta što je padao na beton sa visine od meta i metar i po i ništa mu nije bilo.
Sad sam uzela galaxy s7. Pa da vidimo.

Mm ima note 3.

Khaleesi -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 9:00:41)

Znaci Note da pogledam a Sonu nikako[sm=smiley36.gif]

gagana83 -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 12:15:46)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Tako sam se i ja neckala..samsung mi je bio skup..ali sam presudila i uzela na racyn..imam J5 i ne kajem se.. Samsung he bolji od huaweia.sigurno..a taj kineski je kao dobar..

Nije svaki Samsung bolji od svakog Huawei telefona. Konkretno Huawei iz serije p su dosta hvaljeni (p8, p8 lite, p9...). Tesko da za iste pare ima Samsung bolji od p8 lite.
Ja Samsung nisam nikad imala, mm je imao 2 i ni jedan mu nije izdrzao 2 godine. To koci, baguje, ne idu poruke a on uopste nije zahtevan korisnik.
Bas taj j5 Samsung sam ja gledala kad sam uzimala telefon i za malo da ga uzmem. Na kraju sam dodala 20-30e i kupila LG G3. I kad ga uporedim sa J5 koji ima moja zaova, moj je babaroga a nije nikakva razlika u ceni.

Khaleesi -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 13:01:11)

Babaroga ti znaci da je mnogo dobar ili los[sm=zmeden.gif]

branki* -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 13:49:46)

Babaroga znaci da je mnogo dobar[sm=smiley1.gif]

BubaBubica -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 17:01:50)

Ja sam onda ili imala sreće ili je možda i do toga što ja telefone čuvam bukvalno kao svoju decu [sm=smiley36.gif] ovaj imam već par meseci i nijednom mi nije ispao. Punjač imam Sonyjev original pa super puni, malo duže ali duže i traje baterija. Nemam pojma ali ne mogu da zamislim nijedan drugi telefon da imam. Samsungovi telefoni meni u ruci deluju kao telefoni od kineza za decu, plastični i krhki, a boje su mi prenaglašene, ne deluju realno. To meni smeta kod njih, dok mm eto perefira baš njih i već bezbroj je popravljao i u kutiji stoje nekoliko njih pokvarenih. Sad ima neki običan alkatelov zbog posla, za sad radi.
Eto ne znam, verovatno je i navika. Ovaj moj je kao vodootporan mada ja sam takva da se ne bih usudila da ga umočim u vodu, ali je zato ćerka proverila, prolila je punu čašu čaja po njemu. Hvala Bogu nije mu ništa.

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 17:31:54)

Kako ti bre samsung izgleda kao kod kineta5? Ovaj sto ima mm ima kožni zadnji deo.
Ja sam sad uzela galaxy s7, ima titanijumski obruč (što mislim da je sasvim ok jer meni telefoni padaju na ćoše) i poprilično sam zadovoljna. Taj note 3 što ima mm mu traje više od 2 godine i skroz je zadovoljan s njim.

Note više nije u ponudi, barem ne ovde i preveliki je za moju ruku.

isidora88 -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 18:21:21)

Ja imam note 3, odlican tel, ja sam bas zadovoljna, ne koristim lap top vise, velik, pregledan, izdrzljiv, elegantan, ima kao kozni deo nazad, meni se bas svidja.

Khaleesi -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 22:25:05)

Znaci da pogledam taj note 3...
I onaj babaroga telefon[sm=jezicek.gif]

Khaleesi -> RE: Mobilni telefoni (30.7.2016 23:07:03)

Ovaj mi se bas svideo... ako neko ima iskustva neka pise https://www.telenor.rs/webshop/sr/Privatni-korisnici/Mobilni-telefoni/Huawei/Honor_5X?q=1#t_215/c_cena_ugovor24/i_6/p_6/r_31

gagana83 -> RE: Mobilni telefoni (31.7.2016 0:34:52)

Deluje kao dobar telefon, dobra baterija, solidna kamera i RAM memorija...ne znam kako se u praksi pokazao, proguglaj malo.
I meni se Samsung ne svidja kako izgleda, simpaticni su mi oni EDGE, njima bih oprostila i ono dugme ispod ekrana (bas mi ne ide uz touch telefone, bljak) ali mu cenu ne bih oprostila ( radije sam kupila LG G3 plus parket za dnevnu sobu [sm=jezicek.gif] )
Dobro da znam da nisam jedina koja nije fan Samsunga.
A kad smo kod koznih ja sam bacila oko na LG G4 a balavim za LG G5, bice moj za jedno 10 godina kad mu padne cena.[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (31.7.2016 8:05:21)

Nije ni taj toliko loš Khaleese. Ne znam koliko fotkaš sa telefonom, pa može da se desi da ti usfali memorije, ali lako kupiš karticu.

Gagano, ne znam - ja sam se brzo navikla na to dugme. Čak šta više kul mi je i ono sa strane da ne moram non stop da povlačim po ekranu kada hoću da izađem iz igrice [sm=jezicek.gif]

Htedoh reći i da kod telefona gledam brzinu (koliko procesora i koja brzina) i ram. Bačim oko i na pixle na kameri [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>