Mama.Veki -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.5.2013 16:08:58)
|
IZVORNA PORUKA: Mama.Veki Uf, blago vama, znaci mi kasnimo [sm=smiley1.gif] Preko dana je obicno sklanjam, ali kad smo napolju i kad pocne da kmeci i kad mu pokazem dudu, on se toooooliko odusevi, cini mi se skoci od radosti. [sm=smiley1.gif] A gledam da mu dosta pomaze zbog zuba, ne trpa sve zivo i divo u usta. I kad smo bili na moru, morala sam non stop da mu dajem da ne jede pesak [sm=smiley36.gif] Bas cu probati ovih dana da ga uspavam bez nje, da vidim kako ce biti, mada necu ni ja da silim, ako ide ide, ako ne sacekacu. Evo jedan apdejt [sm=smiley1.gif] Kad sam primetila da kad posle dnevnog spavanja ustane i nece da ostavi cuclu vec place za njom kad je uzmem , kad sam primetila da njegova zavisnost postaje opasna, jednostavno smo se mm i ja dogovorili i bacili je direktno u kantu za djubre da ne bi dosli u iskusenje opet da mu je damo. Iskreno, mnogo lako smo prosli... Malisi je bilo neobicno i malo teze je zaspivao, imao je te pokrete vilice na prazno, ali posle tri dana ko da nista nije bilo. Nije plakao za njom. Ubedjena sam da smo pogodili pravo vreme, jer da smo cekali duze, vise bi razumeo i vise bi plakao i trazio je. Znaci, odvikao se na 16 meseci [sm=bravo.gif]
|
|
|
|