Jecky -> RE: duda/laža/kako li se već zove (25.8.2012 14:37:20)
|
IZVORNA PORUKA: Mama.Veki Rekli su mi da kada budem htela da mi dete odbaci cuclu , da samo malo presecem vrh cucle i da ce je sam odbaciti. Tako odsecena vec nema funkciju, pa im takva ne treba. Jel probao neko tako? Da, ovo je tacno, bar je tako bilo u slucaju moje bratanice. Jeste da je to bilo pre 13 godina, ali se secam ko juce da je bilo [sm=smiley1.gif] Naime, bratanica je starija od moje cerke 6 meseci i u to vreme smo zajedno ziveli, pa su njih dve odrastale taj bebeci period zajedno. Moja cera nikad nije htela dudu, ali bratanica nikad i nigde bez nje [sm=duda.gif]. Kad je ona imala oko dve godine, a moja cera godinu i po, ova moja je cisto igre radi, vadila bratanici dudu iz usta i stavljala sebi. Ali, ona je nije sisala, vec je grizla. Mukica, nije zapravo znala cemu ta spavica sluzi [sm=smiley36.gif]. I tako je jednog dana bratanica dobila probusenu dudu i pocela je da se gadi na nju...izbacivala je...ulazio je vazduh i to joj je smetalo [sm=smiley1.gif]. Moj brat i snaja su se odmah uspanicili i otrcali da joj kupe novu, istu takvu, jer drugaciju nikako nije htela da prihvati..Medjutim, ispostavilo se da joj ni ista takva, ali nova, ne odgovara. Prosto nije bila "razradjena" i verovatno je drugacije mirisala...il sta vec..I tako je moja bratanica batalila dudu ko od sale, a vec smo svi mislili da je nikada necemo videti bez nje [sm=bravo.gif]
|
|
|
|